hetero
Ističe se
- Poruka
- 2.108
Umro prije ili kasnije dođe na isto.ima i zdravlje.
ako imas milion dolara operisace te i ziveces, ako nemas umreces ranije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umro prije ili kasnije dođe na isto.ima i zdravlje.
ako imas milion dolara operisace te i ziveces, ako nemas umreces ranije.
Овде је и Божији син издржао казну, а мени треба част да буде....сваштаŽivot ne treba gledati kroz cijenu , imati čast živjeti na ovoj planeti je naša najveća vrijednost te cijene .
dosad ne upoznah nijednog gdina iz bosne...ali dobro....
biti pun ko brod i gospodstvo su dve stvari koje su u koliziji...naprimer karici... ne znaju sta ce sa parama...a o gospodstvu
Auuu Ruki i tebe iskvari ovaj forum ....ko drugaricu Soradze.
Naravno zašto ne? Treba samo tu čast znati cijeniti .Овде је и Божији син издржао казну, а мени треба част да буде....свашта
Ова планета је кажњеничка колонија за душеNaravno zašto ne? Treba samo tu čast znati cijeniti .
To je iz filma crna macka ,bela mackaŠto ne možeš kupiti parama, možeš sa puno para.
Ima ona izreka - Sve sto ne može da se kupi parama, može da se kupi velikim parama. Naravno da ima ljudi koje ne možeš da kupis, ali njih je toliko malo da to može da se zanemari. Ok je samo da uvek imaš u glavi da sigurno postoje…Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
I ja sam Banjalucanin ,sad me interesuje ko je ?Da kresnu babu
Bez ili sa milion dolara
Jedan Banjalučanin je kreso babu u austriji kad je baka umrla sve sto je imala prepisala njemu
Otišao tamo za vreme rata a vratio se kao gospodin pun ko brod
U vecini slucajeva je tacno ali ne uvijek, ljude koji su sretni svojim zivotom i ne zele nista vise ne mozes kupiti.Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
Ima ona izreka - Sve sto ne može da se kupi parama, može da se kupi velikim parama.
Dao si mi ideju , da li je uspjeh ili vrhunac u zivotu kad te niko ne moze kupiti?Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
to je vrh. tada si zaista svoj.Dao si mi ideju , da li je uspjeh ili vrhunac u zivotu kad te niko ne moze kupiti?
Baba za milion ,bez problema i to vise puta, da mi je recimo 20 ili 30 godina nemam vezu itd.Pošto je tema na LjiS, mogu da zamislim i da pristanem da sa nekom za mene rugobom i u telesnom i u fizičkom smislu treba da budem za ne znam koliko novca (to su te velike pare)... Ali koliko puta mi se samo desilo da ne mogu da sprovedem nešto, da mi je muka. Pa čak se i desilo par puta da budem sa nekim ko pristojno izgleda (ali...) dešavalo mi se da posle imam osećaj gađenja koji potraje... Stoga se čuvam toga, jer mir nema cenu.
Ako će to nešto doneti veliki nemir u život, onda to nije život za živeti i onda ti sve pare ništa ne znače. (Jer bi ja parama želela da kupim mir i udobnost)
Tako da bi odgovor na temu bio da neke stvari nemaju cenu.
a propo:
Pronasli smo definiciju uspjeha .to je vrh. tada si zaista svoj.
Cesto prodajes i slobodno vrijeme za novac ,malo ljudi radi uvijek ono sto voli.Jer, prodati se za ono što voliš i nije prava prodaja...
ako neko voli da kreše babe za njega i nije neko odrianje ako to radi, još za veliki novac !
Odricanje je kada radiš ono što mrziš. Ili da prodaš nekoga.
Da neka to ponudi mom mužu, ja bih mu i gaće opeglala pre nego što ga pošaljemponudila mi neka baba milion evra da je kresnem pa ne znam sta da radim
Da neka to ponudi mom mužu, ja bih mu i gaće opeglala pre nego što ga pošaljem
Nije zezanje i ja računala na 50% od tog novca neću valjda da peglam za džNe znam da li se zezaš, ali ja bih
Ako je mojih pola miliona.
Dobro zdravstvo u nekoj drzavi je samo pitanje novca tj koliko ima para u budzetu.ima leka.. eno medzik dzonson vec 30 godina ima sidu i nista mu ne fali.
postoje eksperimentalni lekovi, postoje nacini samo je pitanje da li imas dovoljno da platis.
To i ja nekada kažem ovako: ova planeta je čistilište za sve duše. A to znaci dobili smo još jednu šansu da se popravimo .Ова планета је кажњеничка колонија за душе