- Poruka
- 35.566
neke prodaje nisu tako očigledne zato je veoma teško utvrditi tržišnu vrednost robe u datom trenutkuDa li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neke prodaje nisu tako očigledne zato je veoma teško utvrditi tržišnu vrednost robe u datom trenutkuDa li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
.. да добију милион за крес .. или да кресну бабу ?!
ako ti ne kupi i porše uz novčanu nadoknadu odustani, nije lako sa babama zahtevne su milion je ništaponudila mi neka baba milion evra da je kresnem pa ne znam sta da radim
Диди је имао довољно да купи Леброн Џејмсову гузуDa li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
Od neizlecive bolesti leka nema, ni nikakvih novaca za ...O kakva zabluda. Zdravlje košta. Zdrav život košta. Održavanje zdravlja košta. Ako ipak oboliš od neke bolesti liječenje košta.
mlada si, naucices ...Što ne možeš kupiti parama, možeš sa puno para.
Da, ali može da se produži život i živi kvalitetnijeOd neizlecive bolesti leka nema, ni nikakvih novaca za ...
mlada si, naucices ...
mada u danasnje vreme je trziste zaista raznoliko, a i cene ... i predmeti prodaje ..
dosad ne upoznah nijednog gdina iz bosne...ali dobro....Da kresnu babu
Bez ili sa milion dolara
Jedan Banjalučanin je kreso babu u austriji kad je baka umrla sve sto je imala prepisala njemu
Otišao tamo za vreme rata a vratio se kao gospodin pun ko brod
zamisljam da baba dobije facijalni grc dok mu duva a on je odgurne od sebeNema za dzabe ni kod babe, pustite te price.
Auuu Ruki i tebe iskvari ovaj forum ....ko drugaricu Soradze.Da kresnu babu
Bez ili sa milion dolara
Jedan Banjalučanin je kreso babu u austriji kad je baka umrla sve sto je imala prepisala njemu
ima leka.. eno medzik dzonson vec 30 godina ima sidu i nista mu ne fali.Od neizlecive bolesti leka nema, ni nikakvih novaca za ...
ili samo jos nisi imala ponudu kojoj ne mozes reci ne.Ја сам јефтина...Добијеш ме џабе или ме не добијеш ни за све паре овог света
e ovo je konstruktivni predlog/savet...hvalaako ti ne kupi i porše uz novčanu nadoknadu odustani, nije lako sa babama zahtevne su milion je ništa
pametan covek.Da kresnu babu
Bez ili sa milion dolara
lepo si rekla - bolujekoliko bogatasa boluje od neizlecivih bolesti, nema tu nikakvih novaca...
postoje lekovi za sve...verujem cak i za rak, ali samo za odabranu elitu.ima leka.. eno medzik dzonson vec 30 godina ima sidu i nista mu ne fali.
postoje eksperimentalni lekovi, postoje nacini samo je pitanje da li imas dovoljno da platis.
bas nijeto je sasvim druga tema..
da li si siguran?али, студенти су му показали и доказали да не може све и свакога да купи.
Čula sam da mnogi muškarci maštaju o tome
dzaba ti i novac ako dodjes u ruke neznalice... stalno sam govorio, kad i ako se dodje do bolnice, moras samo da imas srecu i da te bog pogleda...nebitan je onaj koji o tebi brine.bas nije
ti imas tezu da novcem ne kupujes zdravlje
ja imam tezu da kupujes.
a kao dokaz dajem SMS lecenja.
ako novcem ne kupujes zdravlje zasto se onda trazi novac za lecenje?
pazi stvarnopetak 13. tab poludeo
Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?