- Poruka
- 125.352
Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima i zdravlje.jedino zdravlje nema cenu...koliko zvucilo kao floskula
Otkud ti to ?Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
sta?Otkud ti to ?
ponudila mi neka baba milion evra da je kresnem pa ne znam sta da radimRazmišljanje
Idea za temu ?
To je tačno samo donekle - svakako je bolje da imaš para za lečenje nego da nemaš. Ali opet, evo Kole ode pre vremena, a čovek ima milijarde. Nije uspeo da kupi zdravlje.ima i zdravlje.
ako imas milion dolara operisace te i ziveces, ako nemas umreces ranije.
Ili požuri ili meni daj adresu!ponudila mi neka baba milion evra da je kresnem pa ne znam sta da radim
naravno ali da je bio siromasan mozda bi otisao i koju godinu ranije.To je tačno samo donekle - svakako je bolje da imaš para za lečenje nego da nemaš. Ali opet, evo Kole ode pre vremena, a čovek ima milijarde. Nije uspeo da kupi zdravlje.
inace super ti avatar..sad licis na pipi dugu carapuOtkud ti to ?
Hm, ako nađeš slabu tačku, kao što je na primer dete, verujem da jeste.Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?
ponudila mi neka baba milion evra da je kresnem pa ne znam sta da radim
koliko bogatasa boluje od neizlecivih bolesti, nema tu nikakvih novaca...ima i zdravlje.
ako imas milion dolara operisace te i ziveces, ako nemas umreces ranije.
daTo je tačno samo donekle - svakako je bolje da imaš para za lečenje nego da nemaš. Ali opet, evo Kole ode pre vremena, a čovek ima milijarde. Nije uspeo da kupi zdravlje.
to je sasvim druga tema..naravno ali da je bio siromasan mozda bi otisao i koju godinu ranije.
da pare ne znace i zdravlje ne bi se deca lecila putem SMS poruka.
O kakva zabluda. Zdravlje košta. Zdrav život košta. Održavanje zdravlja košta. Ako ipak oboliš od neke bolesti liječenje košta.jedino zdravlje nema cenu...koliko zvucilo kao floskula
Мање него сиротана.koliko bogatasa boluje od neizlecivih bolesti,
Čula sam da mnogi muškarci maštaju o tome
Hm, ako nađeš slabu tačku, kao što je na primer dete, verujem da jeste.
kako ko...gowana od ljudi imas na svakom koraku koji bi se prodali.Da li je tacna izreka da je svako na prodaju samo je pitanje da li imas dovoljno para da ga kupis?