Corvus
Domaćin
- Poruka
- 3.664
Ako novčanik držite u zadnjem džepu, problem je u zadnjem trapu..
Ja imam samo ključ 24....
Ja imam samo ključ 24....
Staraću se!Corvuse, opravljaj, resavaj, ako krene da manta, caooo ode nivo...
Treba neko da me opravi?![]()
Ako imaš ključ 24, nikakvih problema nećeš imati.Ovo je neka primitivna vrsta, koja je postala svesna.
Ne bi trebao da imam problem?
'ladno opisa žena mene 😳..priroda sestro slatka, sve bi oni rasclanili, razmontirali ne bi li videli kako funkcionise
pa onda bi razmontirano sklapali pa zamenili tu i tamo poneki deo..ako je tocak mali staviti veci i slicno...![]()
A kolko poena dobiju ako oprave tebe?..aj dok oni opravljaju da ti i ja resimo ovu ukrstenicu na miru...![]()
Ćao, princeza vila?..aj dok oni opravljaju da ti i ja resimo ovu ukrstenicu na miru...![]()
A kolko poena dobiju ako oprave tebe?
E jbg.. ja taman zaplanirala da odem da odgledam seriju a ti da budeš prvo zamorče.....kad predju sve nive mogu da stignu do mene...
Znas u super Mariu onaj poslednji nivo sa onim cudovistima..e , ta sam u njihovim ocima...![]()
Može i na Filozofiji, al ćeš se tamo teško snaći ako imaš samo ključ.Ja imam jedno pitanje:
Da li se poeni računaju samo na ovoj temi?
Tamo sma plivao, pre 12 godina.Može i na Filozofiji, al ćeš se tamo teško snaći ako imaš samo ključ.
Hajde probaj, pa nam javi. Ja nisam imala tako duge apstinencije.Tamo sma plivao, pre 12 godina.
Jel I ta filozofija kao vožnja bicikla?
Ne bih.Hajde probaj, pa nam javi. Ja nisam imala tako duge apstinencije.