letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.142
Jel on gej
Nije gej, gej muškarci uglavnom izgledaju lepo.
A što gej, jel zato što po tvojoj logici retardiranog majmuna, samo gej muškarci mogu priznati neku pozitivnu statistiku vezanu za žene?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel on gej
Naravno jer samo vas dve i po ste ovde najglasnije koje inace na svakom koraku lazete i klevecete ne bi li pljunule muskarceNije gej, gej muškarci uglavnom izgledaju lepo.
A što gej, jel zato što po tvojoj logici retardiranog majmuna, samo gej muškarci mogu priznati neku pozitivnu statistiku vezanu za žene?
Naravno jer samo vas dve i po ste ovde najglasnije koje inace na svakom koraku lazete i klevecete ne bi li pljunule muskarce
i ne zele da zive sa svekrvama!Uopste, cela ova konstrukcija tema "da li sam u ovome debela", "da li su zene kilave", "da li su zene sposobne da zarade", dodju uvredljive od strane muskaraca u pozamasnim godinama. Ja zaista ali zaista ne znam sta da kazem a obicno imam sta da napisem ali da se pravdam vise jer neko zene vidi kao kretene mi ne pada na um.
I to pisu u godinama koje su pre jednog veka podrazumevale unuke.
Ozbiljni ljudi. Stvarno nije ni cudo sto se sve ispraznilo.
Debele, kilave, nesposobne.
A i ti ne moras bas svaku temu da shvatis ozbiljnoBice da su ipak najglasniji ovi sto sa neke visine ispituju boga, univerzum, nauku, sta li vec, da li su, zaboga, zene sposobne da zarade...i onda mi treba, valjda, da dokazujemo da su zene sposobne. Kome? Nekim muskarcima koji sami nisu zaradili ni milion a beru brige tudjih milijardi?
Milijardera ima na desetine na svetu, obicnih muskaraca ima na milijarde...bice da ni muskarci nisu sposobni da zarade goleme pare u 99,9% slucajeva.
Ne moramo biti sjajni matematicari pa sracunati niko odavde nije medj tim milijarderima te da pomenute milijarde nisu ni najmanje bitne vec se uspeh meri na drugi nacin. Mirom i srecom.
I za taj uspeh imaju smisla oba pola.
Ali i nemaju smisla oba pola.
Ko misli da je bogom dan za veliku zaradu zbog pola koji je dobio, valja da izadje na trziste pa da dokaze uspeh svog pola.
- iza svakog uspjesnog Muskarca stoji jaka Zena...
...Frau Einstein...?Bukvalno izmišljena stvar da se preuzmu neke zasluge, kojih nema.
...Frau Einstein...?