- Poruka
- 19
Zene su odgovornije, stabilnije, romanticnije, pametnije ... dodajte slobodno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene su odgovornije, stabilnije, romanticnije, pametnije ... dodajte slobodno
Zavisi u kom kontektstu
..e to...moja mama npr. stalno kupuje skupe stvari, zavrsicemo u duznickom ropstvu - platiala cizme 600 evra i jos slagala da su 200... kad smo je provalili kaze nije htela da se potresamo...sad sta god kupi znamo da je to X4... cula sam da su za takve izmislili neku pilulu![]()
Lično, mislim da jesu. Bar naše, ovdašnje. Mislim da više misle na budućnost od muškaraca. Da su u sadašnjem trenutku snalažljivije (da skuvaju, spreme, uštede), a da itekako planiraju i brinu o porodici. Češće će žena voditi računa o štednji, o načinima da se sačuva novac za školovanje dece, o ulaganjima, o budućnosti jednom rečju... Šta vi mislite, drage moje?
Žena je genije. Nju za predsednika mesne zajednice. Za primer. Javi mi šta je još kupila i KOME : )
Ne bih ja tu nista generalizovala...Ima rasipnica onoliko,i ima muskaraca koji su racionalni po pitanju trosenja...
U ovom tvom postu fali samo jos rec osiguranje....ili si ti zaista opterecena stednjom i osiguranjem zivota,stvari,buducnosti...Nikako to da ukapiram...