Da li su vas Predsednik i Informer uplašili najavama paklenih planova za protest 15. Marta i da li treba da prijavimo nekome izazvane strahove?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.639
...

Da li su vas Predsednik i Informer uplašili najavama paklenih planova za protest 15. Marta i da li treba da prijavimo nekome izazvane strahove?

S jedne strane Predsednik me plasio da izadjem na protest jer ce neko tamo da me bije, s druge strane Informer ma plasio da ostanem kod kuce i cekam Rumune obijace stanove...👀

Ja bre nisam znao gde da idem... :dontunderstand:
Jedino da se popnem na krov...a i tamo neke vrece sa ciglama...:dontunderstand:

Kome da prijavim izazvane strahove? :think:

....

Председник је учинио све што је у његовој моћи да настане хаос тог 15. марта,

али
,

у његовој моћи је остао само квадратни километар испред председиштва, тј. паркић + неки кримоси, крве, сендичари и Хофмани.

Тако да су га студенти надиграли.

5:0 за студенте, али истински.

Ја сам се уплашио. Зато сам и отишао у Бг.

Уплашио сам се да ће ове смрде кренути на децу.

И не сумњам да би, да нас је било мање.

али
,

у његовој моћи је остао само квадратни километар испред председиштва, тј. паркић + неки кримоси, крве, сендичари и Хофмани.

Свела им се кукала "Велика Србија" на Пионирски парк.

Свела им се кукала "Велика Србија" на Пионирски парк.

Ето наслова за најчитанији бестселер на свету.

"Како сам се од Велике Србије свео на Пионирски парк".

али
,

Istina živa
a da li je neko posvetio temu uspesima studenata?
nije

Aj napravite. AI sliku knjige sa tim naslovom pls☺️
Ето наслова за најчитанији бестселер на свету.

"Како сам се од Велике Србије свео на Пионирски парк".

Istina živa
a da li je neko posvetio temu uspesima studenata?
nije
Некако упоређујем 15.март са битком на Неретви. Тамо су партизани рушењем мостова надмудрили четнике, овде су студенти надмудрили жвалу. Јасно је да је он намеравао изазвати инциденте, веће од оних који су се догодили, да би имао изговор за ванредно стање. Зато је и најављивао "свирање краја 15.03". Студенти су направили финту са померањем центра на Славију, а на покушај жвалиних ћација одсвирали крај скупа. Жвала је остао без адута. Мудро изведена акција. :)

Некако упоређујем 15.март са битком на Неретви. Тамо су партизани рушењем мостова надмудрили четнике, овде су студенти надмудрили жвалу. Јасно је да је он намеравао изазвати инциденте, веће од оних који су се догодили, да би имао изговор за ванредно стање. Зато је и најављивао "свирање краја 15.03". Студенти су направили финту са померањем центра на Славију, а на покушај жвалиних ћација одсвирали крај скупа. Жвала је остао без адута. Мудро изведена акција. :)
Svaka akcija je mudro izvedena. I biće ih još.
čak i av im je priznao da su mudro postupili kada su skinuli prsluke i rekli da više ne garantuju za bezvednost skupa
posle onog napada na miran svet (šta god da su bacili i kako god to da se zvalo dozvoljeno ili ne)
na miran narod dejstvovati u trenutku završetka protesta

to može samo monstrum.

"Првог шахисту Србије" саветују експерти... :per:

А мекетали су данима...

Back