andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 6.209
da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radio si u gej klubu?Imo sam par sefova svi su teli da ih guzim
Nisam ih guzio dobio otkaz
U gej srbiji i gej grckojradio si u gej klubu?
da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
sta si joj uradio pa se zaljubila?Srecom nisu ali sam imao zeznutu situaciju na tu temu.
Sefica se druzila sa svojom seficom koja je imala 3 linije pod svojim nadzorom, poslali me kao pomoc i tamo se sefica zaljubila u mene pa su sve 3 radile na tome da budem kod ove poslednje.
Isteko mi ugovor i posle sam otisao na drugu liniju i u drugu smenu gde ove nemaju uticaj i jos se plasile og sefa.
Ali je 2 meseca bilo nezgodno.
Zena ne moze da ti oprosti ako je odbijes, tako da to jeste jako zajebana stvar cak i da je cistacica u tvom kolektivu, a kamoli pa kada ti je sef.Srecom nisu ali sam imao zeznutu situaciju na tu temu.
Sefica se druzila sa svojom seficom koja je imala 3 linije pod svojim nadzorom, poslali me kao pomoc i tamo se sefica zaljubila u mene pa su sve 3 radile na tome da budem kod ove poslednje.
Isteko mi ugovor i posle sam otisao na drugu liniju i u drugu smenu gde ove nemaju uticaj i jos se plasile og sefa.
Odbio je.sta si joj uradio pa se zaljubila?
ili joj je davao laznu naduZena ne moze da ti oprosti ako je odbijes, tako da to jeste jako zajebana stvar cak i da je cistacica u tvom kolektivu, a kamoli pa kada ti je sef.
Odbio je.
Lupio srce na firminom grupnom cetu xDsta si joj uradio pa se zaljubila?
Jesi li barem koju od njih forumski receno torbao?Srecom nisu ali sam imao zeznutu situaciju na tu temu.
sta si joj uradio pa se zaljubila?
Jesi li barem koju od njih forumski receno torbao?
kad zbog budale ispastas.Da, promenila radno mesto
jel bilo pateticnih sms poruka od njegaDa. Dala otkaz. Promenila posao.
Ma, roman da se napišejel bilo pateticnih sms poruka od njega
cenim da se lopovima nekad nabacuju sefovi... završi se bogaćenjem ili zatvorom....običnim ljudima sef može samo da se nabaci na glavu sa trećeg sprata u crtanom filmu.....sefica bi pretpostavljam bio ženski sef... kao što je makaronka ženski makaron...da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
jesi.. nabacivanje,uznemiravanje i otkazNikad nisam imala sefa...
Jesam propustila nesto, da ga nabavim?
kako si pretekaoNajgora stvar na svetu je kada žena hoće muško a muško je odbije.
Posle ti ne gine vlaška magija po negotinu hodaju samo da te ujebu.Oprez!