Da li su vam politicari zivot UPROPASTILI?

Da li su vam srpski politicari zivot upropastili?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Politicara imaju tu moc da uticu na nase zivote.

Da li su vam zivoti upropasteni zbog srpskih politicara ?

Politicari nas gurnu u bedu, siromastvo a kad rat bukne nekad i u smrt.

Politicari rat zapocnu perom, zavrse sa perom a hiljade i hiljade mladih momaka zeljnih zivota zavrse u grobovima.

Igraju se sa nasim zivotima dok oni se bogate i sve bolje i bolje zive. Ja jos nisam cuo da je neki politicar siromasan , da zivi u bedi.

Sve njihove avanture, igarije, skupo placamo mi.

Poslednja izmena:
Politicara imaju tu moc da uticu na nase zivote.

Da li su vam zivoti upropasteni zbog srpskih politicara ?

Politicari nas gurnu u bedu, siromastvo a kad rat bukne nekad i u smrt.

Politicari rat zapocnu perom, zavrse sa perom a hiljade i hiljade mladih momaka zeljnih zivota zavrse u grobovima.

Igraju se sa nasim zivotima dok oni se bogate i sve bolje i bolje zive. Ja jos nisam cuo da je neki politicar siromasan , da zivi u bedi.

Sve njihove avanture, igarije, skupo placamo mi.

Sve je to tacno sto si rekao,ali ja bi tu dodao jos dosta stvari.
Jednim delom propasti smo mi kao narod odgovorni.
Evo par razloga:jako smo nezainteresovani sta politicari rade sa nasim zivotima,a ocigledno je da smo postali ovce koje svi mogu da sisaju,nikad nismo slozni zato sto svako gleda samo svoj interes,mrzimo bolje i uspesnije od sebe...
Da bi nam bilo bolje i da ne bi smo propali narod mora da je slozan,da nije lenj,da budemo mnogo vise zainteresovani nego ovce,da postujemo jedni druge...kad se narod promeni bice nam bolje.
Tako da bi ja glasao i za jednu i za drugu opciju.

Apsolutno NE. Cak moram da ih pohvalim... Ja sam stalno hteo da zivim u Srbiji, Beogradu, a oni su me stalno terali iz zemlje. I na kraju su uspeli da me oteraju, I to dva, cak tri puta! :ok: :okok:Da su bili polovicno losi, a ne bitange, veleizdajnici, vucibatine, strani spijuni, gola goMna, nego da su bili ona narodna: nit smrdi, nit mirise, vise vonja, ali ne tako strasno, nego podnosljivo... ja bih ostao u zemlji i zaiebao se kao 99.99% Srba u Matici. :smeker:Politicari, zahvaljujem vam na uspesima koje sam postigao u Belom Svetu. :hvala: :hvala: :hvala:_nobody_

Србима су Срби упропастили животе учествовајући у петооктобарском државном удару и гласајући за ДОС, па ДС, ЛДП, ДСС, и остале и коначно СНС, иако се знало да су све те политичке опције отворено антисрпске, антидржавни елементи, тј. квислинзи, издајници.

Za to, zasta ste glasali, to ste i dobili: debelu demokraCku qurcinu da isterate oci, sve do Moskve i Washington DCa. Jer ste hteli glasanjem da na brzu brzinu napunite dzepove, pa da uzivate DzemokraCiju. Cash, Koljica, Laganica. :hahaha:Kakva naiva, i te kosti Srba kroz vekove, uzaludno prosute za Slobodu i Nezavisnost, smejase se: Bog da Prosti. :flert:_nobody_

Србима су Срби упропастили животе учествовајући у петооктобарском државном удару и гласајући за ДОС, па ДС, ЛДП, ДСС, и остале и коначно СНС, иако се знало да су све те политичке опције отворено антисрпске, антидржавни елементи, тј. квислинзи, издајници.

Потписујем!

Back