nemamime1234
Obećava
- Poruka
- 53
Jednostavno pitanje, kompleksan odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto?niski muskarci moraju da vezbaju misice. To je stvar opstanka.
mozda znam zasto, ali sigurano znam da je tako, e sad da li je bas potrebno objasnjenje ?A zasto?
Na pogrešna vrata kucaš, ovde traže samo one od tri metra!Jednostavno pitanje, kompleksan odgovor.
pitala sam samomozda znam zasto, ali sigurano znam da je tako, e sad da li je bas potrebno objasnjenje ?
Ne mora da ima tri metraNa pogrešna vrata kucaš, ovde traže samo one od tri metra!
da probamo drugacije - da si nizak muskarac, sta bi ti radila?pitala sam samo, ok
Ljudi se i privlace po tom nekom sistemu. Visi sa visokim devojkama, Nizi sa nizim devojkama.da probamo drugacije - da si nizak muskarac, sta bi ti radila?
(vecina zena ti je van dosega, ne zbog toga sto si nizak, nego kako te zene gledaju kroz to)
Zene mogu da budu proizvoljno male, tesko je jako visokim zenama.
Ljudi se i privlace po tom nekom sistemu. Visi sa visokim devojkama, Nizi sa nizim devojkama.
ima izuzetaka, ali su retki.
Ne verujem da neki nizak muskarac tezi da ima devojku visu od sebe ...
Ljudi se i privlace po tom nekom sistemu. Visi sa visokim devojkama, Nizi sa nizim devojkama.
Nema nikakvog pravila.Iz mog iskustva, ako sve saberem i oduzmem, meni su nizi muskarci lakse i brze prilazili.
Nisu mi ni bili odbojni zbog visine, dva puta sam bila u dugim vezama sa nizim muskarcima od sebe.
Visi su me manje hteli...
ja volim visoke zene , sto visa to duze noge. Ja sam 1.89 i imao sam djevojku ,1,94 i jos voli visoke stikle ,cak me i zafrkavala zbog visine, bivsi joj je bio 2,10 pa sam joj cudno izgledao.Nikad mi nije smetalo sto je veca ,kad obuje visoke cipele puno je veca od mene, bila je vitka duge noge sve fantasticno samo su joj i ruke i noge bile velike sto mi je smetalo, kad ga neka sa malenim rucicama uhvati imas osjecaj da imas zvijer u gacama a kad ga ona uhvati ispade cevapcic i kad je drzis za ruku nekako prevelika za zensko.Ljudi se i privlace po tom nekom sistemu. Visi sa visokim devojkama, Nizi sa nizim devojkama.
To nam daješ savet da nikako ne biramo žene sa velikim rukamaja volim visoke zene , sto visa to duze noge. Ja sam 1.89 i imao sam djevojku ,1,94 i jos voli visoke stikle ,cak me i zafrkavala zbog visine, bivsi joj je bio 2,10 pa sam joj cudno izgledao.Nikad mi nije smetalo sto je veca ,kad obuje visoke cipele puno je veca od mene, bila je vitka duge noge sve fantasticno samo su joj i ruke i noge bile velike sto mi je smetalo, kad ga neka sa malenim rucicama uhvati imas osjecaj da imas zvijer u gacama a kad ga ona uhvati ispade cevapcic i kad je drzis za ruku nekako prevelika za zensko.
Da ,ruzan osjecajTo nam daješ savet da nikako ne biramo žene sa velikim rukama![]()
Iam skoro 190 hehe imam i mišiće da zatvorim vrata ou jeaJednostavno pitanje, kompleksan odgovor.
Pa i nije kompleksan.Jednostavno pitanje, kompleksan odgovor.
Iz mog iskustva, ako sve saberem i oduzmem, meni su nizi muskarci lakse i brze prilazili.
Nisu mi ni bili odbojni zbog visine, dva puta sam bila u dugim vezama sa nizim muskarcima od sebe.
Nema veze sa vezom nista sto si napisao.Axaxaxaxax a Dzoni Dep i Bred Pit,kada su poznati onda nebitna visina a Vlado Georgiev metar i patuljak ok da nisu poznati ne bi ih zene ni primjetile ovako skroz druga prica a ja visok crni brkovi markantan pored ovih kepeca poznatih nijedna me ne bi primjetila.Fizicki izgled je iluzija,jer likovi koji 100 puta bolje izgledaju ne bi bili primjeceni ako nisu uspjesni i nemaju novac,sve je status,cak i na ulici ako si ulicar imas neki status bolje nego da si nevidljiv
Jel su bili bolji od visokih?Iz mog iskustva, ako sve saberem i oduzmem, meni su nizi muskarci lakse i brze prilazili.