Meryem
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Vode se vjerski ratovi. To je fakat.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da npr izgori plava džamija ili u jedrenu jel bi mi bilo svejedno
vama
?
to je moguće taj rang građevine u smislu dela, ne volim da kažem remek delo ali tako nešto ipak ipak specijalno
a kod nas je svaki manastir specijalan?
boćžeeee
...
tad je nagorela valjda malo jerusalimska istog dana
Dobro, je l ti zao mosula, crkve u njemu i 100000 izginulih? Ko pati za tim? Ko suze roni?
jel to nešto skroz novo
verovatno je kul kao građevina al s notr damom sam se malo konektovala ili sa tim klasično zapadnim motivima
ok nije smešno itd
nisam nešto u tom mir u svetu fazonu, nisam mis, bilo bi dobro da prestanu da se kokaju
Sveze, od danas...
...normalno...slikala si se pored notr dama (kao i svi instagramovci i tviterasi) i emocionalno se povezala s njim...
Verovatno ne bi bilo zgoreg svratiti do mosula, konektovati se sa tamosnjim rusevinama i emocionalno se povezati sa stradalima....jer ako nismo tamo ne mozemo ni osetiti je l..
Ruševine su ruševine, ima li razlike?
likuju čas jedni čas drugi, "naši" i "njihovi".
Istorija je puna rezultata likovanja.
nisam se slikala a još uvek ne koristim instagram i tviter
žao mi je za irak što su im sve pokrali
što si izabrala baš pretp. siriju
preporuka za tursku: džamija u jedrenu i plava u istanbulu. mada se s njima nisam tako enkako povezala ali su lepše od običnih mislim. važe za remek dela mislim
Meni je do ljudi najvise stalo...
Meni je do ljudi najvise stalo...
dobro notr dam, al da big ben gori jel bi ti bilo svejedno tj ona građevina šta je, parlament
to sam pomislila danas kad sam gledala vesti : ))
Svakako ne bih suze ronila...
između "žao" i "suze ronila" ima razlike
ok... malo žao, manje od "suze ronila"
a za koju građevinu (bez ljudi, npr svi se spasli) bi ronila suze
Sta ti zapravo hoces....zalepi mi dijagnozu, pa da zavrsimo sa tvojim monolozima....
ne slažeš se sa moja dva reda gore?
šta hoću? repliciram ti
znači za neke građevine ti je žao ako nastradaju? (ne moraš da roniš suze, ali ako ima i toga napomeni)
mislila sam da su dijalozi
Kontam da mozda zelis da me rasplaces...
Nije mi zao, jer ni na koji nacin nisam ucestvovala u njihovom ostecenju.....smatram da je steta (materijalna, istorijska,..zavisi od slucaja)...i to je sve...
želim koliko i ti mene
nisi pogođena uništenjem umetničkog dela, npr hram svetog save, main church and bilding in novi sad itd
ja ne volim toliko hram inače
Onda smo u ljubavi... <3
kriješ svoju omiljenu zgradu? jel to soliter u kome živi pera tvoja neuzvraćena ljubav
kao nema veze što su shebali izvikani notr dam samo da je perin soliter čitav a ok su i džamije
Samo da je moj dabiša dobro i taj pera i da su svi zivi i zdravi, napravicemo nove zgrade ili preseliti se na oblak...