da li su u pravu psiholozi u vezi nase likovanja zbog pozara u notr dam???

ne znam da npr izgori plava džamija ili u jedrenu jel bi mi bilo svejedno
vama
?
to je moguće taj rang građevine u smislu dela, ne volim da kažem remek delo ali tako nešto ipak ipak specijalno
a kod nas je svaki manastir specijalan? :(
boćžeeee
...
tad je nagorela valjda malo jerusalimska istog dana

Dobro, je l ti zao mosula, crkve u njemu i 100000 izginulih? Ko pati za tim? Ko suze roni?

IRAK-Juillet-Ao%C3%BBt-2017-Pierre-Piccinin-da-Prata.jpg

Dobro, je l ti zao mosula, crkve u njemu i 100000 izginulih? Ko pati za tim? Ko suze roni?

IRAK-Juillet-Ao%C3%BBt-2017-Pierre-Piccinin-da-Prata.jpg

jel to nešto skroz novo
verovatno je kul kao građevina al s notr damom sam se malo konektovala :zcepanje: ili sa tim klasično zapadnim motivima
ok nije smešno itd
nisam nešto u tom mir u svetu fazonu, nisam mis, bilo bi dobro da prestanu da se kokaju :(

Likovanje nad izgorelim Notr Damom je likovanje nad padom spomenika Zapadne kulture.

Zapadna kultura je izgrađena na opresiji i satiranju svih koji su se nalazili na njenom putu, tako da mogu da razumem takvo likovanje.

Balkansko likovanje je verovatno neka podkategorija, tipa "ako je nama loše, neka svima bude loše". Notr Damu naravno neće biti loše, postoje izuzetno detaljne digitalne skice, zahvaljujući između ostalog i video igricama, koje će pomoći da se restaurira do najsitnijih detalja.

jel to nešto skroz novo
verovatno je kul kao građevina al s notr damom sam se malo konektovala :zcepanje: ili sa tim klasično zapadnim motivima
ok nije smešno itd
nisam nešto u tom mir u svetu fazonu, nisam mis, bilo bi dobro da prestanu da se kokaju :(

Sveze, od danas...
...normalno...slikala si se pored notr dama (kao i svi instagramovci i tviterasi) i emocionalno se povezala s njim...
Verovatno ne bi bilo zgoreg svratiti do mosula, konektovati se sa tamosnjim rusevinama i emocionalno se povezati sa stradalima....jer ako nismo tamo ne mozemo ni osetiti je l..

Sveze, od danas...
...normalno...slikala si se pored notr dama (kao i svi instagramovci i tviterasi) i emocionalno se povezala s njim...
Verovatno ne bi bilo zgoreg svratiti do mosula, konektovati se sa tamosnjim rusevinama i emocionalno se povezati sa stradalima....jer ako nismo tamo ne mozemo ni osetiti je l..

nisam se slikala a još uvek ne koristim instagram i tviter
žao mi je za irak što su im sve pokrali
što si izabrala baš pretp. siriju
preporuka za tursku: džamija u jedrenu i plava u istanbulu. mada se s njima nisam tako enkako povezala ali su lepše od običnih mislim. važe za remek dela mislim

nisam se slikala a još uvek ne koristim instagram i tviter
žao mi je za irak što su im sve pokrali
što si izabrala baš pretp. siriju
preporuka za tursku: džamija u jedrenu i plava u istanbulu. mada se s njima nisam tako enkako povezala ali su lepše od običnih mislim. važe za remek dela mislim

Meni je do ljudi najvise stalo...

ne slažeš se sa moja dva reda gore?
šta hoću? repliciram ti
znači za neke građevine ti je žao ako nastradaju? (ne moraš da roniš suze, ali ako ima i toga napomeni)
mislila sam da su dijalozi

Kontam da mozda zelis da me rasplaces...:lol:
Nije mi zao, jer ni na koji nacin nisam ucestvovala u njihovom ostecenju.....smatram da je steta (materijalna, istorijska,..zavisi od slucaja)...i to je sve...

Kontam da mozda zelis da me rasplaces...:lol:
Nije mi zao, jer ni na koji nacin nisam ucestvovala u njihovom ostecenju.....smatram da je steta (materijalna, istorijska,..zavisi od slucaja)...i to je sve...

želim koliko i ti mene :heart:
nisi pogođena uništenjem umetničkog dela, npr hram svetog save, main church and bilding in novi sad itd
ja ne volim toliko hram inače

Back