nelekg
Primećen član
- Poruka
- 624
Mozda je uzasna samo prema nekom...
ma vodi ga kući, ako ti se sviđa....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je uzasna samo prema nekom...
Šta bi sa ovom temom?![]()
Šta bi sa ovom temom?![]()
ma vodi ga kući, ako ti se sviđa....![]()
![]()
ovo je žalosno kakvih ljudi ima.
opet nisam dobro protumačen ili...?
Stvarno Nele sta ti bi?![]()
Ma ne ti...Znaš na koga mislim, onaj ko je pokvario zezanje, bre...
Razumemo se, šta ti je.![]()
šta vam je ljudi.... stvarno ne mogu da crtam neke stvari... kompleksaši mi idu na.... nisam mislio loše ništa ni tebi, ni madoni.... još jednom izvinite ako sam vas uvredio.... to mi sigurno nije bila namera.... šta da vam kažem, ako možete da se naviknete na malo ironije.... ok.... ako ne.... sorry još jednom....![]()
Niko ti ništa ne zamera, šta ti je. Ja sam savršeno dobro razumela ono "vodi GA kući". Ti si skroz ok, ništa loše nisam pomislila o tebi. Evo dokaza.![]()
Ima takvih i to nije cudno...'zauzeta' zena se ne otima - glavno pravilo...
Mislis da se moze oteti ako sama to ne zeli?
Ma jedino da prvo pitanje postavimo da li je zauzeta..ne pise im na celu ni na avataruveruj da je lakse odvojiti zauzetu..nije slobodna dzaba sama..treba vise vremena
Intenet je cudo. Tu niko dugo nije ostao a da nije bio izhebanA ovde na forumu i to neki radu...Oćeju da se upletaju u tujđi život svim sredstvima i ne biraju oružje.
I još se falu
Valjda treba, ali posle je manje problema...ne volim komplikacije...
To je za mazohiste..a ima ih mnogo..pocinje kao otvorena prica da nesto u braku-vezi ne stima..sex uglavnom..na kraju se ispostavi 90% zvanicno srecno zauzetih uz pricu da je to samo blagi flert i zezanje..ali nije kod svakog diskrecija zagarantovana