DA LI SU U LJUBAVI I SEXU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta bi sa ovom temom? :roll:

paa...jopet... :mrgreen:

clonewars_1179502036.jpg

al samo malcice :rumenko:

šta vam je ljudi.... stvarno ne mogu da crtam neke stvari... kompleksaši mi idu na.... nisam mislio loše ništa ni tebi, ni madoni.... još jednom izvinite ako sam vas uvredio.... to mi sigurno nije bila namera.... šta da vam kažem, ako možete da se naviknete na malo ironije.... ok.... ako ne.... sorry još jednom.... :bye:

Niko ti ništa ne zamera, šta ti je. Ja sam savršeno dobro razumela ono "vodi GA kući". Ti si skroz ok, ništa loše nisam pomislila o tebi. Evo dokaza. :heart:

A ovde na forumu i to neki radu...:mrgreen: Oćeju da se upletaju u tujđi život svim sredstvima i ne biraju oružje. :hahaha:

I još se falu
Intenet je cudo. Tu niko dugo nije ostao a da nije bio izheban :lol: na ovaj ili onaj nacin. ;)
Cini mi se da ti jos uvek nisi svesna kakvo je ovaj 4um mesto. Prvo se zapitaj koliko od ovih ljudi ovde ima normalan brak ili normalnu vezu a onda se zapitaj zasto je to tako. Nikome ovde nije u interesu da se neko "druzi" sa nekim i ucinice bilo sta da bi to pokvarili.. ali pazi bilo sta! I toga moras biti svesna... jednostavno i prosto receno - interesi. Svako na svoju vodenicu vuce. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back