Da li su tzv. demokrate zapravo maskirani fašisti?

Демократе су много тога лошег, јако лошег и не бих волео да их видим на власти више али СНС је оличење корупције, неспособности, бахатости, лажног морала, антисрпства, грамзивости, похлепе, безобзирности, дупеувлакаштва, подлости, проданости, среброљубља, непотизма, патолошке мржње према свему и свакоме ко не мисли као они....

Демократе су много тога лошег, јако лошег и не бих волео да их видим на власти више али СНС је оличење корупције, неспособности, бахатости, лажног морала, антисрпства, грамзивости, похлепе, безобзирности, дупеувлакаштва, подлости, проданости, среброљубља, непотизма, патолошке мржње према свему и свакоме ко не мисли као они....
Жути су ДНО-ДНА!
У ТИМ жутима су и лопине и НВО,и педери,и феминстиње и либерали и комунисти и пресвучене усташе и све НАЈ,Нај горе мислим о њима,
али....

и ова Дијабола је НА ПОЛА ЖУТ такође :D,
ако не и јаче.

Треба да знате да су и "демократе" и "напредњаци" суштински добри другари, да се добро слажу и сарађују.

Наши државни органи, јавна предузећа и комунална предузећа, су пуни и "демократа" и "напредњака".Нико није избацивао оне које је претходна власт довела и запослила, само је довео и нешто својих, и сада ту заједно раде и једни и други.Нема неких трвења и сукоба, добро сарађују.

Жути су ДНО-ДНА!
У ТИМ жутима су и лопине и НВО,и педери,и феминстиње и либерали и комунисти и пресвучене усташе и све НАЈ,Нај горе мислим о њима,
али....

и ова Дијабола је НА ПОЛА ЖУТ такође :D,
ако не и јаче.
Takoe, premierka nije *****!

Tj baš svaka partija koja uspe da vlada Srbijom duže od par meseci. Bore se za vlast i psuju, ali postoji konsenzus političke klase da se niko ne hapsi posle gubitka izbora, dok to bude bilo tako biće svega navedenog.

Tj baš svaka partija koja uspe da vlada Srbijom duže od par meseci. Bore se za vlast i psuju, ali postoji konsenzus političke klase da se niko ne hapsi posle gubitka izbora, dok to bude bilo tako biće svega navedenog.
Питам све (тебе сам цитирао јер си ти написао оно што сам ја хтео да питам - напишем па да се не понављамо) који истински добро мисле Србији, а има их овде види се по одговорима и ставовима и којима је мука више од политичара и своје искрене ставове не исказују кроз политику, него директно народу:
- како да се изврше промене у Србији али да се избегну ови поткупљиви и продани политичари? (било којој опцији да припадају)
Овако сам питао јер ми је колега са посла био на протестима и прича ми да је неколико пута чуо обичан народ како јако лоше прича о политичарима и да им је пун к...ц више политичара. Протести су лепо кренули, спонтано али се плашим да ће их политичари обесмислити јер ће себе истаћи у први план

...како да се изврше промене у Србији али да се избегну ови поткупљиви и продани политичари? (било којој опцији да припадају)
То је немогуће избећи у буржоаској либералној демократији.

То је немогуће избећи у буржоаској либералној демократији.
Слажем се али, хтели ми то или не, ми морамо да имамо некакав облик политичких странака и политичара само зашто мислиш да је тешко да се некако направи механизам да најбољи испливавају?

То је суштина вишепартијског система.Онај ко изгуби изборе и власт, не губи све већ може да очекује да ће после извесног времена поново доћи на власт.То време чекања није дефинисано, може бити неколико година или неколико деценија.

Слажем се али, хтели ми то или не, ми морамо да имамо некакав облик политичких странака и политилара само зашто мислиш да је тешко да се некако направи механизам да најбољи испливавају?.

Откуд ти уопште идеја да садашњи политичари нису најбољи?Имају своје странке, врше власт или руководе опозиционим партијама, одлично им иде.

Да има бољих од њих(у контексту буржоаске либералне демократије) ти бољи би испливали на површину а не ови садашњи.

Back