Da li su Tadic i Djilas kada su stvarali SNS 2008-09 zeleli da SNS bas toliko predaje?

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Akset

Primećen član
Poruka
598
Autorska tema

Dobro se zna da su Boris Tadic uz asistenciju jos par ljudi iz DS, pre svega Djilasa, gurali SNS nakon razbijanja SRS 2008. SNS je formirana da se podeli politicka scena na evropjce bas do koske i skirvene evropjce(SNS). Medjutim, mislim da su i roditelji SNS ostali u cudu u sta se dete pretvorilo. Takav nivo sadizma prema sopstvenom narodu i takav nivo mazohizma prema spolja je nevidjen do sada. Srba love po hrvatskoj, kosovu, BiH...kao zeceve, veseli SNS proglasava pobede 5-0. Gaze po svom narodu kao po poslednjem dok strancima sve daju.
Mislim da cak ni Tadic i Djilas nisu zeleli ovo.

Ja sam lepo napiso. Vidim da ipak umes nekako da procitas srpski iako nise previse promocurani.
Verujem da su cak i oni zacudjeni dokle je dosao SNS. Jesu DJilas i Tadic pravili SNS sa ciljem da polagano gura nezavisnost Kosova, kao sto je gospodin Djilas to davno rekao

Ali vereujem da su svih zacudjeni sa kojim uzivanjem to rade.

Tada se pricalo a kasnije je potvrdjeno. Medjutim Boris maloumni nije shvatio koju igru igru Djido prevejani. Boris nije planirao da SNS ojaca vec da podeli SRS na podjednake casti. Medjutim Djido celo vreme gurao pare i medije ka SNS a onda 2012 zakaze Beograd, koji je Djido vodio, i DS izgubi izbore. DS je 2012 je izgubio izbore zbog loseg rezultata u Beogradu.

Ja sam lepo napiso. Vidim da ipak umes nekako da procitas srpski iako nise previse promocurani.
Verujem da su cak i oni zacudjeni dokle je dosao SNS. Jesu DJilas i Tadic pravili SNS sa ciljem da polagano gura nezavisnost Kosova, kao sto je gospodin Djilas to davno rekao
po ovom tvom pisanju deluje da su se tadic i djilas nesto pitali

Cuvena prica radikala pred izbore 2012 da je DS formirao SNS. Glupost obicna
Nije glupost. Bio sam nekada u DS negde oko 2005 americka ambasada je dala studiju da ce taj blok tada radikala i Sps kad tad doci na vlast. DS nije nikada imala veliku podrsku u narodu osim u jednom trenutku kad je dobacila kao stozer koalicije 39%. Vec tada pocinju da smisljaju nesto sto je kasnije postalo SNS. Ambasada USA utice i te kako na izbore.
Medjutim sada se situacija promenila i fokus nikako nije na Srbiji. Vucic ne iskace iz okvira a ako pretera imaju rezervu.

Pa što više predaju manje će morati oni posle njih tako da bilo kojoj opoziciji nije baš u interesu da dodje na vlast dok se Kosovo ne reši. Ako može neki grad da se uzme super ali republika baš i ne.
To i jeste ideja zapada i uslov. Covek koji ima licni rejting oko 60% glasova daje legitimitet takvoj odluci. S druge strane kad podpise to mu je verovatno i kraj upotrebne vrednosti. Gledace da to odlozi maksimalno.

To i jeste ideja zapada i uslov. Covek koji ima licni rejting oko 60% glasova daje legitimitet takvoj odluci. S druge strane kad podpise to mu je verovatno i kraj upotrebne vrednosti. Gledace da to odlozi maksimalno.
Opozicioni glasači su vrlo poživčanili, za svoja privatna mečkarenja krive vlast. Rastrzano pričaju gluposti i što ih duže slušaš vidiš da im mesto nije oko glasačke kutije...

Uostalom vaša upotrebna vrednost je bila do gašenja banaka i uvodjenja stranih...
Toliki vam kapacitet i odlično odmeren od CIA
:kafa:

Opozicioni glasači su vrlo poživčanili, za svoja privatna mečkarenja krive vlast. Rastrzano pričaju gluposti i što ih duže slušaš vidiš da im mesto nije oko glasačke kutije...

Uostalom vaša upotrebna vrednost je bila do gašenja banaka i uvodjenja stranih...
Ти као љубитељ Вучића боље да се не јављаш, твоји нам упропастише државу.

ja NISAM "ljubitelj Vučića" (ne znam čak ni na kom kanalu kad gostuje), ja sam samo REALAN

:lol:
Ниси љубитељ Вучића а молио си људе да гласају за њега ? Јел ти нас засмејаваш ?
Шта си реалан, Брнабићка има неки факултет за који нико никад није чуо, Синиша Мали фалсификован докторат, Стефановић није видео факултет осим на слици, Тома Николић био пропали студент док твоји нису дошли на власт.
Држава нам пропада а Брнабић се хвали добрим болницама, ко да ради кад су сви доктори побегли у иностранство ?

Некад си са приватним факултетом могао да будеш неки ћата, сад кад завршиш Мићин Мегатренд можеш да будеш директор у државној фирми.
А знамо сви колико је лако завршити Мегатренд и како нико не пада годину на таквим факултетима.
То су смејурије од школа, само што СНС кадровима одговарају за ухлебљење.

Ниси љубитељ Вучића а молио си људе да гласају за њега ? Јел ти нас засмејаваш ?
Шта си реалан, Брнабићка има неки факултет за који нико никад није чуо, Синиша Мали фалсификован докторат, Стефановић није видео факултет осим на слици, Тома Николић био пропали студент док твоји нису дошли на власт.
Држава нам пропада а Брнабић се хвали добрим болницама, ко да ради кад су сви доктори побегли у иностранство ?

Има посла, ко оће да ради. Не мора ваљда сваки доктор да има диплому факултета.

natpis ko natpis
škola daje znanje al ne daje pamet
Nabrajaš mi vaše DS-ovce i Otporaše
Radikalsko krilo ima fakultete regulare.
Država je upropaštena "ukrajinskim modelom privatizacije" gde je Washington upozoravao ali nam DS G17 nisu to prenosili zbog provizija.
Pa onda banke protivzakonito i protivzstavno gašene pod devizom: "tamo rade Miloševićevi ljudi"

aj prevedi na engleski: "mi nemamo naše banke"

Ti si neki Seseljevac,Milosevic? Sjebali ste mi najlepse godine zivota. Umesto da odete u neki manastir da okajavate grehe vi i dalje sirite lazi i huskacku propagandu.

natpis ko natpis

škola daje znanje al ne daje pamet
Док се твоји нису појавили било је срамота бити са приватним факултетом на важној функцији. На тим приватним факултетима се много лако полажу испити. Ако су то добри кадрови и добри људи, што неко није завршио државни факултет ? Све приватни до приватног.
Да су макар људи неки чиновници или помоћници са приватним факултетом, а не, ти твоји такве стављају за директоре. И то не један, све директор до директора а завршили приватне факултете.
Неки су завршили онај Лондонски Мегатренд што и није факултет. У нормалним државама такви људи не би смели ни да конкуришу на неки озбиљан посао. С обзиром да је цела прича са Лондонским Мегатрендом превара и да то везе са факултетима нема.
Nabrajaš mi vaše DS-ovce i Otporaše
Помешао си ме са неким. Идемо од почетка - Тома Николић - пропали студент, Синиша Мали - плагиран докторат, Стефановић - није ни видео факултета осим на слици. Плагираних доктората има још доста, само што твоји држе све узде па не сме да се прича о томе. Да не пукне брука.
Radikalsko krilo ima fakultete regulare.
Није срамота рећи да си погрешио. Никог од таквих људи са државним факултетима нисте ставили на битна места већ све неке са приватним факултетима, а о преварама са Лондонским мегатрендом да не говорим. То није ни факултет.
Што нисте ставили радикалско крило на неку битну функцију ?
Država je upropaštena "ukrajinskim modelom privatizacije" gde je Washington upozoravao ali nam DS G17 nisu to prenosili zbog provizija.
Pa onda banke protivzakonito i protivzstavno gašene pod devizom: "tamo rade Miloševićevi ljudi"

aj prevedi na engleski: "mi nemamo naše banke"
Само ти скрећи тему, Тома Николић нема ни диплому основних студија, даље да не говоримо. То се зове измисли диплому човеку па га кандидуј за председника државе.
У нормалним земљама такви људи иду на суд, а овде се кандидују за председника државе.

Док се твоји нису појавили било је срамота бити са приватним факултетом на важној функцији. На тим приватним факултетима се много лако полажу испити. Ако су то добри кадрови и добри људи, што неко није завршио државни факултет ? Све приватни до приватног.
Да су макар људи неки чиновници или помоћници са приватним факултетом, а не, ти твоји такве стављају за директоре.

Није срамота рећи да си погрешио. Скретање теме неће помоћи ништа.

Само ти скрећи тему, Тома Николић нема ни диплому основних студија, даље да не говоримо. То се зове измисли диплому човеку па га кандидуј за председника државе.
У нормалним земљама такви људи иду на суд, а овде се кандидују за председника државе.
ma tvoji su postavljali sve probrane direktore
recimo Telekom...

za ostalo nemam vremena da se zamajavam pošto vodim pod lupetanje

Back