tradicionalno nezainteresovani za sex?
Ja sam blizanac i upravo sam takva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xena 977:tradicionalno nezainteresovani za sex?
Xena 977:tradicionalno nezainteresovani za sex?
dami15:Xena 977:tradicionalno nezainteresovani za sex?
Ja sam blizanac i upravo sam takva.Ma nisi ti sreco svemirska, tradicionalno nezainteresovana za sex,jer u tvom zivotu ne postoji osoba koja ume da ti cita misli!A verujem da ti to i treba kada dodje do sexa.
Ja sam takodje blizanac i to je moj problem,kao i kod većine koju poznajem.
U POTPUNOSTI SE SLAZEM! :wink:zena blizanac:Ja sam blizenac i mnogo mi je stalo do sexa.
Samo treba da nadjes pravu osobu koja ce da
probudi to osjecanje u tebi.
Potrazi ga ,,uvjerices se,,![]()
Derpe.Drugog objasnjenja nema ako je muskarac u vezi a nije mu do seksa.Moj bivsi blizanac je bio vise nego zainteresovan, a sadasnji (isto blizanac) nije i strasno me nervira.
Nista mi nije jasno.
Nereseni odnosi sa majkom.Zive zajedno a moguce je i da spavaju u istoj sobi.Proveri ako je moguce.moja drugarica je blizanac ima 20.5 godina i kao da je muskarci i sex ne zanimaju nesto posebno.nije imala decka 2 godine,a nije ni ruzna ni glupa,nije da ni ona nije kriva tome.....
I podznak je bitan,on se odnosi i na stvari koje trazimo.Cudno jer blizanci su veoma zainteresovani za sex, polazim prvo od sebe, ali neznam mozda ulogu igra i podznak, ko ce ga znati![]()
Skorpije seks prihvataju kao nesto normalno i kao sastavni deo zivota.Rade,a ne pricaju i ne filozofiraju o tome.Blizanci su vise skloni flertu,dodirima i igri sa prstima.ja sam takođe veoma zainteresovana XD ali moguće da je to do škorpije u podznaku
jer znam par blizanaca koje sex uopšte ne zanima.
Derpe.Drugog objasnjenja nema ako je muskarac u vezi a nije mu do seksa.
Nereseni odnosi sa majkom.Zive zajedno a moguce je i da spavaju u istoj sobi.Proveri ako je moguce.
I podznak je bitan,on se odnosi i na stvari koje trazimo.
Skorpije seks prihvataju kao nesto normalno i kao sastavni deo zivota.Rade,a ne pricaju i ne filozofiraju o tome.Blizanci su vise skloni flertu,dodirima i igri sa prstima.
Naprotiv,mozda nije naleteo pravi.tradicionalno nezainteresovani za sex?
a možda sve to ima veze sa nekim ranijim iskustvima?
prosto ne mogu da verujem da ljudima nije do sexa, pa znaš šta bi mene moralo da snađe da bi to izbegla... možda armagedon.
Ma nema kod nje veze to sa ranijim iskustvima. Jednostavno, kaze, nije mi do toga. Vise volim da gledam neki dobar film, ali zao mi ovog mog, pa ga pustim...
Skroz je sasava
A ja sam, naprotiv imala neprijatna iskustva, ali sam uspela da ih prevazidjem...
Jednostavno volim...
Ali ako nesto ne stima kako treba, ako nema razumevanja, nije mi do toga.
Primer, sada ne stima nista, ja i moj dragi ne funkcionisemo bas najbolje, sex mi nije ni na kraj pameti...
menjaj dragog... to bar blizancima ne treba da predstavlja problem.![]()