__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.660
Što se tiče filmova, sjećam se da je prvi zbog kojeg sam plakala kad sam ga gledala bio Kuća čudnih duša. Posljednji put je bilo zbog serije na Netflixu Unbelievable. Kaitlyn Dever glumi za Oskara.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja sad ne znam da li da se nasmejem ili da budem tužan na M4j4 pričuСад сам изгуглала ко је Головкин. Плакала си због боксера? И то казахтанског?
Crni humor, brate.Ja sad ne znam da li da se nasmejem ili da budem tužan na M4j4 priču![]()
DaСад сам изгуглала ко је Головкин. Плакала си због боксера? И то казахтанског?
Zar ne vidiš, nije slučajno, utehu tražiš u društvu momIsplaci se bice ti laksee
ti si iz Bugarske? uh sto sam tamo imao tri devojke manje vise u isto vremeZar ne vidiš, nije slučajno, utehu tražiš u društvu mom
Jedina ali jedina folk pesma koju znam, ovde Aziz ubi (Bugarska)
Rasporediš lepo, zimi Sofija, leti Varnati si iz Bugarske? uh sto sam tamo imao tri devojke manje vise u isto vreme
Sve moze..Ova najbolja je bila iz Sofije, mada mrtva trka...Al sto su perverzneRasporediš lepo, zimi Sofija, leti Varna![]()
Habibi...spiš li dobre?Sve moze..Ova najbolja je bila iz Sofije, mada mrtva trka...Al sto su perverzne![]()