Da li su suze ok ?

Ма, Нина, Дача злоупотребљава сузе, то треба да се санкционише некако, није фер.
A dok cistim luk to kao nije zloupotreba, ha, pa
nece biti, ja to spontano, od srca placem, iz duse, a i zelja za tetama dopire iz iste duse koja registruje i tugu i slicne emocije, dakle sve je to regularno, nema lazi, nema prevare. :zkez:

počeo je on line kurs za nemački na austrijskom institutu
uči ga već pet godina i stigla je do B2.2 inače jezici joj dobro idu i važno je za njenu budućnost znanje dva jezika
međutim promenili su joj nastavnicu i ona je odlučila da ne prisustvuje.
ne svidi joj se novi predavač.
pazi ti to plitko razmišljanje.
dva termina zavuče se u sobu kobajagi je na času.
ne mogu da shvatim zaista šta je mislila dokle će da me obmanjuje
jer su mi iz instita juče poslali poruku da je nema na nastavi već dva puta zaredom.
u stanju je da zbog gluposti kao što je drugi predavač digne ruke od svega posle toliko godina učenja truda i dobrih rezultata.
tako je isto uradila i sa muzičkom školom.
sve dajem od sebe da je ležerno ubacujem u to i da postigne neke dobre veštine koje će joj život učiniti manje bolnim.
ali ne shvata na žalost.
То је време бунта, некад с разлогом, некада без...клицу примећујем и код ове моје, прексиноћ смо имале разговор на ту тему од скоро 2 сата, за сада водим са поеном предности, али у опаког саговорника расте :sad2:

Нису ни снаше наивне. Знају да разликују сузе. Само се праве :lol:
Tako je dete, reci im, zapravo sam tu ja izmanipulisan, buduci da sam vako emotivan, lak na suzu u tim u cetiri oka izglednim situacijama.
Iskreni sam utesitelj, brizan, posvecen, suze su tu da iniciraju spoj srodnih dusa, a potonji seks sluzi da se to razumevanje produbi i osnazi.

То је време бунта, некад с разлогом, некада без...клицу примећујем и код ове моје, прексиноћ смо имале разговор на ту тему од скоро 2 сата, за сада водим са поеном предности, али у опаког саговорника расте :sad2:
mi smo ih naučile tako
sad nam samo preostaje da uživamo u plodovima našeg širokog shvatanja na temu deca i integritet od malih nogu

Ne znam sta je, ali pali, deluje, ne bih se odrekao tog sredstva. :deda2:
ohh džejk.jpg

Сузе су ми кренуле због филма "Пијев живот", она сцена кад се тигар није ни окренуо пошто су коначно доспели на копно. Не знам да ли сте гледали.
Иначе нисам склона сузама, осим у, на другој теми, наведеним разлозима.

Placem ... oduvek sam bila placljiva i osecajna ...
Kad se samo setim svog detinjstva .... gledam kroz prozor a prekoputa pijanac stopira, prljav, mrtav pijan ... ja placem i zamisljam kako bi ga okupala i nahranila, ocesljala...
eto takva placljivica sam...

Dan danas cim neko povisi glas na mene meni se ovi pune suzama.

Jedno vreme sam mislila da treba da se ucim kako da budem manje placljiva, sad vise ne... prihvatam sebe takvu kakva jesam...

Kome se ne svidja, dovodjenja

Nisam bila neka preterana plačljivica za sve i svašta, ali u zadnje vreme mi se desava da zaplačem kada ne mogu da podnesem nepravdu , kada sam tužna,kada se osetim nemoćnom,kada me nešto stegne u grudima, kada gledam ili citam nešto tužno, tudja nesreća me rasplače, ili kada me neko baš baš iznervira, pustim suze na rastancima sa meni dragim osobama.

Da li se i vama dešava slično i kako se borite sa tim ili se ne borite, vec se isplačete za sve pare

Plačem lako, imam velikeeee oči koje se pune suzama za sve i svašta ali nikada za najbolnije.
Kada je najteže ne mogu da plačem.
Tada smršam, uvuku mi se obrazi i ličim na avet. Zato retko slikam oči, spuštam pogled i udobno mi je iza sunčanih naočara jer te moje oči sve kažu. I šta hoću i šta neću te ne bih nikada prošla kao špijun.

mi smo ih naučile tako
sad nam samo preostaje da uživamo u plodovima našeg širokog shvatanja na temu deca i integritet od malih nogu
Ја и даље мислим да је то супер, јер ако ја тешко излазим на крај са њом, остали немају шансе :rotf:

Ja moram da priznam, nadam se da mi Perfi neće zameriti, da bi me do kostiju pekla rečenica da sam nekog najbližeg razočarala.
Mislim da je mala bila povređena.
Verovatno je i ona isplakala svoju turu u samoći.
Nije da branim decu...mada, istina je, uvek branim decu:lol:
Vratiće se ona nemačkom.

А мени је запарало уши Навикни се...ћеро, па то је твој живот, лако ћу ја да се навикнем, а још лакше пустим низ воду, само настави тим тоном.

• Podržavam
Reactions: DUH
Да је туђа жена, а моје секирче :rotf:
Не, стварно, о свему можемо да разговарамо, аргументовано, али безобразлук слабо подносим, ту подвлачим црту код свих, па и код ње.
Полети она некад, ваљда чује од другарица, али њима Мина није мама...
Капирам ја пубертет, али и ја сам у климаксу, чисто да се зна...а тата ће ускоро да побегне у иностранство :rotf:

Kada gledam dobar film sa jakom emocijom, uvek krenu suze
Poslednje dve I po godine sam preplakala, ma kakvi preplakala - preridala :lol:
Onda sam dosla do tacke da ne mogu vise da placem..kad dodjem do kriticnog monenta, samo skrenem misli koje su me dovele na rub suza
Nemam vise kapacitet za tugu..vesti ne citam, politiku ne pratim, klipove sa mucenim zivotinjama ne otvaram..takoreci, postala sam autisticna za tugu, patnju I suze..ne mogu vise, dosta je bilo..

Back