Da li su suze ok ?

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.718
Nisam bila neka preterana plačljivica za sve i svašta, ali u zadnje vreme mi se desava da zaplačem kada ne mogu da podnesem nepravdu , kada sam tužna,kada se osetim nemoćnom,kada me nešto stegne u grudima, kada gledam ili citam nešto tužno, tudja nesreća me rasplače, ili kada me neko baš baš iznervira, pustim suze na rastancima sa meni dragim osobama.

Da li se i vama dešava slično i kako se borite sa tim ili se ne borite, vec se isplačete za sve pare

Poslednja izmena:

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.451
Приметила сам да како старим тако расте Српкиња у мени. Сада већ и претерујем :lol: А пре нисам давала превелик значај томе, била сам у фазону сви смо исти, сви смо људи,...
Сада ми је "моје" више моје. Више поштујем и нашу историју, и оне који су били уз нас, и оне који нам осветљавају образ док нас други куде... И тај понос, на наше :heart: ме расплаче.

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
Poruka
50.746
Сузе су одличан вентил, не средство, тако их ја доживљавам.
Од смрти родитеља плачем само када ми се много, али много накупи свега и свачега, и сузе не реше проблем, али мени донесу физичко олакшање, нема више притиска у грудима.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.485
Nisam bila neka preterana plačljivica za sve i svašta, ali u zadnje vreme mi se desava da zaplačem kada ne mogu da podnesem nepravdu , kada sam tužna,kada se osetim nemoćnom,kada me nešto stegne u grudima, kada gledam ili citam nešto tužno, tudja nesreća me rasplače, ili kada me neko baš baš iznervira,nekada, pustim suze na rastancima sa meni dragim osobama.

Da li se i vama dešava slično i kako se borite sa tim ili se ne borite, vec se isplačete za sve pare

Svašta me uznemiri ovih dana.
Juče sam palakala. (ćerka)
Danas opet. (skupilo mi se)

Pripisala sam iznenadni nalet tuge žutom lišću. Inče, hormoni mi besprekorno rade :lol:

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.485
Од смрти родитеља плачем само када ми се много, али много накупи свега и свачега, и сузе не реше проблем, али мени донесу физичко олакшање, нема више притиска у грудима.

isto
najgore je kad se oko zacementira pa neće ni kap da pusti.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.451
Тачно.
Ја сам до само пре коју годину била страшно уздржана пред свима и плакала искључиво када ме нико не види.
Лакше ми је било да се скинем гола него да заплачем. Имала сам утисак да ћу се уплакана тотално оголити.
Али, оголимо се и када се смејемо. Па шта? Неко се пролепша, неко поружни, и ту се тек све види.
У овој вези сам постала кењкавија пред "публиком", опустио ме је изгледа. Али мање плачем иначе.

mina68

Poruka
50.746
tada se pritisak u grudima pojačava do apsurda ne znaš zašto ali slutiš eksploziju.
inače hormoni su sasvim ok :lol:
Ја сам одувек имала тај проблем, имаш утисак да то нешто нараста и прети да те разнесе...онда се фино исплачеш и све лагано оде, осетиш тачно да опет можеш да дишеш.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.485
Ја сам одувек имала тај проблем, имаш утисак да то нешто нараста и прети да те разнесе...онда се фино исплачеш и све лагано оде, осетиш тачно да опет можеш да дишеш.
mnogo lepo.

nije džabe Bora pitao
Kolko košta kad unutra plačem?

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.451
Juče na sred ulice počeh da objašnjavam koliko me je povredilo njeno ponašanje i grunuše mi suze iz očiju, toliko mi je sebe bilo žao.
kažem razočarala si me
ona kaže.
navikni se.
A tu knedlu držim već mesecima u grlu
То су те године. :zag:
И мој мене с времена на време охлади, па се после 5-10 минута враћа да исправи. Драго ми је да размишља о томе и има потребу да реши. Али ће сигурно бити ситуација и када му то промакне.

tuc muc

Poznat
Poruka
9.006
Nisam bila neka preterana plačljivica za sve i svašta, ali u zadnje vreme mi se desava da zaplačem kada ne mogu da podnesem nepravdu , kada sam tužna,kada se osetim nemoćnom,kada me nešto stegne u grudima, kada gledam ili citam nešto tužno, tudja nesreća me rasplače, ili kada me neko baš baš iznervira, pustim suze na rastancima sa meni dragim osobama.

Da, placem brate ko kisa kad lije dok gledam kako igraju Zvezda, Partizan i ostali nasi mucitelji lopti, jedino mi osmeh izmami TSC, a ponekad i oni najgori sa dna tabele kad se medjusobno izrokaju golovima.
Umem da pustim suzu i namenski, kad se treba za snosku ogrebati, kad hvatam na sazaljenje tako neku bolecivu i takodje placljivu tetu. :deda2:

mina68

Poruka
50.746
Дачо, то су сузе као средство, што се обично приписује женама, није лепо да мушкима избијаш адуте из руке.

mina68

Poruka
50.746
emocije nemaju pol i pored naseg tradicionalnog vaspitanja i cuvenog
.."budi muško i ne placi,muskarci ne placu a koji placu su ******"...
Ма, Нина, Дача злоупотребљава сузе, то треба да се санкционише некако, није фер.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.485
То су те године. :zag:
И мој мене с времена на време охлади, па се после 5-10 минута враћа да исправи. Драго ми је да размишља о томе и има потребу да реши. Али ће сигурно бити ситуација и када му то промакне.
počeo je on line kurs za nemački na austrijskom institutu
uči ga već pet godina i stigla je do B2.2 inače jezici joj dobro idu i važno je za njenu budućnost znanje dva jezika
međutim promenili su joj nastavnicu i ona je odlučila da ne prisustvuje.
ne svidi joj se novi predavač.
pazi ti to plitko razmišljanje.
dva termina zavuče se u sobu kobajagi je na času.
ne mogu da shvatim zaista šta je mislila dokle će da me obmanjuje
jer su mi iz instita juče poslali poruku da je nema na nastavi već dva puta zaredom.
u stanju je da zbog gluposti kao što je drugi predavač digne ruke od svega posle toliko godina učenja truda i dobrih rezultata.
tako je isto uradila i sa muzičkom školom.
sve dajem od sebe da je ležerno ubacujem u to i da postigne neke dobre veštine koje će joj život učiniti manje bolnim.
ali ne shvata na žalost.