Da li su studentske blokade u Srbiji obojena revolucija?

Događa li se obojena revolucija u Srbiji?

• Da

glasova: 14 28,0%
  • Ne

glasova: 34 68,0%
  • Ne znam

glasova: 2 4,0%

• Ukupno glasova
    50
. . . nadmen i neprikosnoven kao komunisticki vrhovni komandant, ali servilan, ponizan i poslusan pred zapadnim liderima i sluzbenicima.
ako je tako onda zapad nema nameru da ga menja jer nisu profilisali alternativnog.
a on svakako ima više informacija od bilo koga u Srbiji
a mi se ponašamo ko najjadnije golje, jedni ga brane drugi kude i imamo tobož neke informacije iz novina , x , instagrama i dr. ko je šta rekao a svi smo svesni da se to radi u strogoj tajnosti i da nema šanse da saznamo šta nam se sprema. možemo samo da nagađamo a neko i pogodi i kaže znao sam :D

ako je tako onda zapad nema nameru da ga menja jer nisu profilisali alternativnog.
a on svakako ima više informacija od bilo koga u Srbiji
a mi se ponašamo ko najjadnije golje, jedni ga brane drugi kude i imamo tobož neke informacije iz novina , x , instagrama i dr. ko je šta rekao a svi smo svesni da se to radi u strogoj tajnosti i da nema šanse da saznamo šta nam se sprema. možemo samo da nagađamo a neko i pogodi i kaže znao sam :D
Ne može ni da se zna, nije predvidivo.

Vise lici na narodni ustanak. Seljaci,studenti sta je tu obojeno?
Bilo je pokušaja koji je sprečen:

❗Дивне вести са ванредне пленарне седнице, студенти су се и званично оградили од свих политичких покрета, активиста и говорника са скупа у Новом Сад

- Одлука од политичких странака које врше утицај на блокаде.
- Ограђивање од свих НВО које делују политички.
- Студенти који су њихови чланови не представљају студенте.
- Децидно и недвосмислено ограђивање од организација "Свиће", "Став" и "Проглас".

🇷🇸 t.me/buntcg

29400D91-FF54-43B2-9E5C-E154189316B9.jpeg

:bravo: :bravo:

Back