Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 15.952
Dolaze pravoslavni talibani , biče joj nemoj.I šta ako kojim slučajem zaista zglajzne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolaze pravoslavni talibani , biče joj nemoj.I šta ako kojim slučajem zaista zglajzne?
Ne zastrašuj čoveka.Dolaze pravoslavni talibani , biče joj nemoj.
ako je tako onda zapad nema nameru da ga menja jer nisu profilisali alternativnog.. . . nadmen i neprikosnoven kao komunisticki vrhovni komandant, ali servilan, ponizan i poslusan pred zapadnim liderima i sluzbenicima.
Ne može ni da se zna, nije predvidivo.ako je tako onda zapad nema nameru da ga menja jer nisu profilisali alternativnog.
a on svakako ima više informacija od bilo koga u Srbiji
a mi se ponašamo ko najjadnije golje, jedni ga brane drugi kude i imamo tobož neke informacije iz novina , x , instagrama i dr. ko je šta rekao a svi smo svesni da se to radi u strogoj tajnosti i da nema šanse da saznamo šta nam se sprema. možemo samo da nagađamo a neko i pogodi i kaže znao sam![]()
prinudna uprava ili će se umešati stranci da "reše" a to povlači ekonomiju u ponor i ovo malo što imamo ključ do daljnjeg.I šta ako kojim slučajem zaista zglajzne?
Vise lici na narodni ustanak. Seljaci,studenti sta je tu obojeno?
mislim da se ima plan za nas, ništa nije slučajno, nešto je moralo da se desi da se pokrene lavina .Ne može ni da se zna, nije predvidivo.
Bilo je pokušaja koji je sprečen:Vise lici na narodni ustanak. Seljaci,studenti sta je tu obojeno?
Slučajan događaj - nije bilo uopšte predvidljivo kada će tačno pasti i koliko će u tom momentu biti ljudi ispod.mislim da se ima plan za nas, ništa nije slučajno, nešto je moralo da se desi da se pokrene lavina .
ej ta nadstrešnica stoji preko 50 godina i posle rekonstrukcije pada
prst na čelo
To je taj RUSlovni refleks - čim više od nekih 10 osoba izađe na ulicu, odmah viču oBoJeNaReVoLuCiA .Vise lici na narodni ustanak. Seljaci,studenti sta je tu obojeno?
moguće al ja ne verujem u slučajnostSlučajan događaj - nije bilo uopšte predvidljivo kada će tačno pasti i koliko će u tom momentu biti ljudi ispod.
Grupišite se u 4 zida.To je taj RUSlovni refleks - čim više od nekih 10 osoba izađe na ulicu, odmah viču oBoJeNaReVoLuCiA .
Propade pokušaj preuzimanja protesta, šta da se radi.To je taj RUSlovni refleks - čim više od nekih 10 osoba izađe na ulicu, odmah viču oBoJeNaReVoLuCiA .
Grupisaće se čovek u neku ove tri NVO što su osnovane u poslednjih godinu-dve…Grupišite se u 4 zida.
Čime? Grenel zavrnuo pipe.Grupisaće se čovek u neku ove tri NVO što su osnovane u poslednjih godinu-dve…
Razočaraću te, ali postoje i oni koji iz čistih principa preziru kojekakve autokratije i despotije. Uostalom, nadničarenje i plaćeništvo su više vaši fsb maniri.Čime? Grenel zavrnuo pipe.![]()
Zar ti nisi protiv protesta?Ne zastrašuj čoveka.![]()
Nek traži od EU, za njega lično mora da ima, za ostale kako bude.Čime? Grenel zavrnuo pipe.![]()
Respect bro.Razočaraću te, ali postoje i oni koji iz čistih principa preziru kojekakve autokratije i despotije. Uostalom, nadničarenje i plaćeništvo su više vaši fsb maniri.
Samo protiv dirigovanih. Svako ima prava da izrazi svoje mišljenje, jedino smatram da korišćenje nečijeg prava ne treba da ide na uštrb prava nekog drugog.Zar ti nisi protiv protesta?
Šta bi ti bez FSB?Razočaraću te, ali postoje i oni koji iz čistih principa preziru kojekakve autokratije i despotije. Uostalom, nadničarenje i plaćeništvo su više vaši fsb maniri.