38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 14.385
Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari, samo je bitan plenum sve ostalo je nebitno. Ovo je prva u svetu plenumska revolucijaOvo je najbolja revolucija, nije bitna glava drzave nego drustvo
Не.Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti?![]()
Ustvari, samo je bitan plenum sve ostalo je nebitno. Ovo je prva u svetu plenumska revolucija
Znam im tate, spavao sam sa njihovim mamama, gledao kako odrastaju. Mislim da ih sasvim solidno poznajem
Lako me pročitati ali teško razumetiНе разумем те ....
Не.
То је обест размажене и безобразне генерације која се сазнањима о свету који их храни и облачи обавештава на Тик Току и сличним апликацијама.
Толика болећивост према "младима" ставља у питање способност овог народа да препозна потребу за реакцијом на дрскост и неваспитање сопствене деце.
Lako me pročitati ali teško razumeti![]()
Daj jos malo te mudrosti o narodu napacenom i postenom.Народ који 'децу' храни и облачи
су хранили и облачили дрске/ки и неваспитане/ни
Народ који је обезбедио 'деци' мобилне саапликацијама
није имао фиксне телефоне
Народ који су искомплексирали и убедили да је 'крив за све'
није имао снаге да се избори са својим неодраслим родитељима и разрастањем своје деце.
Daj jos malo te mudrosti o narodu napacenom i postenom.
Nejac, ognjista, i te fore.
Sa kulenom za gospodina![]()
Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti?![]()
Za sada izgleda tako.Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti?![]()
Kmeci Udbo, kmeci.УСАнци .. највећи бандити
![]()
![]()
Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti?![]()
Providna revolucija!Најгоре су обојене револуције које се праве да су без боје, мириса и укуса!
Безглава револуција. Кокошка са одсеченом главом.Da li su studentske blokade bezbojna revolucija, bez ideologija, samo bunt protiv bande i autokrata na vlasti?![]()
Transparentna revolucija.Providna revolucija!
A šta reći na glupost starijih koji su doveli Vučića na vlast...Не.
То је обест размажене и безобразне генерације која се сазнањима о свету који их храни и облачи обавештава на Тик Току и сличним апликацијама.
Толика болећивост према "младима" ставља у питање способност овог народа да препозна потребу за реакцијом на дрскост и неваспитање сопствене деце.
Ne valja. Strana rec: "transparentna". To prosecan Srbin ne razume.Transparentna revolucija.
,,или на глупост оних који су били таква власт, да их је Вучић сменио и да му не могу ништа преко деценије...?A šta reći na glupost starijih koji su doveli Vučića na vlast...