Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 78.777
Tudj hleb jede, a hoće moj svet da menja?Studenti nikada ništa završili nisu .. ponavljam ... ni 41. ni 68. ni 96 . ni danas ... studenti (izdržavana kategorija) nikad dobro doneti neće ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tudj hleb jede, a hoće moj svet da menja?Studenti nikada ništa završili nisu .. ponavljam ... ni 41. ni 68. ni 96 . ni danas ... studenti (izdržavana kategorija) nikad dobro doneti neće ...
Jedi ti buđav lebac ko ti brani?Tudj hleb jede, a hoće moj svet da menja?
ona i sluzi da propadnu.Ako ih ta Pajić povede ... onda su tekpropali ..
idi uhapsi milu ?Tudj hleb jede, a hoće moj svet da menja?
Žuti poste od budžetske kase celu deceniju a svaka sledeća godina pravi sve veću agoniju...Jedi ti buđav lebac ko ti brani?
Ja ono ne bi ni daljinskim šetaoidi uhapsi milu ?
nesto sumnjam u to...
![]()
ne budalesaj.Ja ono ne bi ni daljinskim šetao
Privedi je ti slobodno
Ја не знам ко су ти људи? Тај Динко и Ана Пајић? До сада све што сам гледао на ТВ а у вези студената било је да они немају вође и деловали су ми прилично достојанствени и патриотски расположени са српским заставама и младалачком жељом за правдом...одакле сад тај Динко у целој причи? Пусти Кесића он све засере...trebao si temu osloviti sa
DA LI SVI STUDENTI PODRZAVAJU MILU PAJIC perjanicu dinka gruhonjica i one sa njom koji su se nametnuli kao vodje u novom sadu?
posto vidimo da je juce i zvanicno kod kesica u emisiji mila pajic predstavlejna kao VODJA STUDENTSKIH PROTESTA!
e to je trebao biti pravi naziv teme
odgovor ce ti sigurno biti - NE
ovo je delo titoisticke udbe i njihovog srbomrsca dinka gruhonjica a postoje teme koje objasnjavaju kako je dinko osnovao gurpu stav i zasto. i na cleo ubacio prosle godine tadasnju studenticu tek prve godine milu pajic svoj ustudenticu kao i njenog intimusa kojeg je nedavno samarala ispred fakulteta b djordjevica
e njih ne pdorzavaju studenti ni trecina
mila pajic i grupa stav, dinkovi pioniri ne smeju biti na celu studenata.
pod br jedan zadatak im je da razvdone proteste sto uspesno i cine jer protesti nikud ne vode
a pod dva ako slucajno nesto ispadeniz protesta onda da ta druga stran udbe toboy opzicija nasledi sistem vladajuci tj kurtu zameni murta...
dakle samo promenuti vrh i to srpski studenti moraju uciniti da im dinko gruonjic ana lalic i ostali nesrbi i srbomrsci ne uredjuju sta ce da rade i koce da ih vodi!
dakle studenti podrzavaju zahteve oko nadstresnice ali ne pdorzavaju ove nametnute dinkove zlotvore i toboz plenumase koji protiv zakonski ruse parlamente studentske...
Ma neka ga menja ... al' na bolje ... dosadašnje iskustvo govori drugačije ...Tudj hleb jede, a hoće moj svet da menja?
jes ti ne znas...Ја не знам ко су ти људи? Тај Динко и Ана Пајић? До сада све што сам гледао на ТВ а у вези студената било је да они немају вође и деловали су ми прилично достојанствени и патриотски расположени са српским заставама и младалаћком жељом за правдом...одакле сад тај Динко у целој причи? Пусти Кесића он све засере...
Uh, Veliki Kombinatoru ... ko da to nisi ili se praviš naivan?Ја не знам ко су ти људи? Тај Динко и Ана Пајић? До сада све што сам гледао на ТВ а у вези студената било је да они немају вође и деловали су ми прилично достојанствени и патриотски расположени са српским заставама и младалачком жељом за правдом...одакле сад тај Динко у целој причи? Пусти Кесића он све засере...
Кесић је кеса ко њега хебе студенти су суперица...jes ti ne znas...
psotoje teme nisi nepsimen. a postoj ii internet.
ako nekgo cudi veza izmejdu dinka i kesica nek pogleda anti srpski festival mrznje REBEDU u dubrovniku prosle godine. svr srbomrsci i snjima kesic.
nemaju malo morgen...Ја не знам ко су ти људи? Тај Динко и Ана Пајић? До сада све што сам гледао на ТВ а у вези студената било је да они немају вође
pravi se ludUh, Veliki Kombinatoru ... ko da to nisi ili se praviš naivan?
vrh studenata je olos udbaska , dinkove perjaniceКесић је кеса ко њега хебе студенти су суперица...
To su smrsdikalske fiksacije.Ја не знам ко су ти људи? Тај Динко и Ана Пајић? До сада све што сам гледао на ТВ а у вези студената било је да они немају вође и деловали су ми прилично достојанствени и патриотски расположени са српским заставама и младалачком жељом за правдом...одакле сад тај Динко у целој причи? Пусти Кесића он све засере...
udba drzi sistem i opzicijuДобро и Вучић је ту да нас заштити одсвих њих, разних превараната? Ја не знам ако не видите у какво лудило нас Вучић води...сви ћемо постати Илије Чворовићи...
goovna nesposobna od po 30 godina a nz da zaloze u smederevacStudenti nikada ništa završili nisu .. ponavljam ... ni 41. ni 68. ni 96 . ni danas ... studenti (izdržavana kategorija) nikad dobro doneti neće ...
Za moje bi morali da organizuju referendum, a posto raja voli republiku, Tîtū i Acu; gulice parizer i lecice se kod veterinara.Znači ni tvoji ne mogu da povedu?
A popovi? Zar nisu oni merodavni za litije?
To se ide u crkvu ne kod Mile Pajić velikomuĉenice
Uuu ODLIČAN je parizer...Za moje bi morali da organizuju referendum, a posto raja voli republiku, Tîtū i Acu; gulice parizer i lecice se kod veterinara.
To je samo pokazatelj da ste postali nenormalan narod u nenormalnoj drzavi; jer su zbog Tite, Zlobe i Vucica babe i dede proterali unuke i mladost te zemlje.Studenti nikada ništa završili nisu .. ponavljam ... ni 41. ni 68. ni 96 . ni danas ... studenti (izdržavana kategorija) nikad dobro doneti neće ...