salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.432
Stidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jucer smo pricali o definiciji psihicke zdrave osobe, a koja je poprilicno siroka inace bi mogli utvrditi da niko na ovoj planeti nije psihicki zdrav.Stidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Tacno,na osnovu jedne osobine ne mozes ocijeniti kompletnu osobu ali moj zakljucak je da stidljive osobe imaju nisku emotivnu inteligenciju, za ostale oblike inteligencije ili osobine to nije slucaj.Jucer smo pricali o definiciji psihicke zdrave osobe, a koja je poprilicno siroka inace bi mogli utvrditi da niko na ovoj planeti nije psihicki zdrav.
Stidljivost mozemo gledati kao na manu, ali isto mozemo reci i za preteranu brbljivost i nametljivost i mozemo nabrajati od danas do sutra.
A sve to zavisi ne samo do osobe vec i od okoline, nekad je sutljivost bila vrlina, sad je mana- za 10 godina se situacija moze promeniti p aopet brbljivi ljudi se mogu smatrati za nezrele.
Svaka osoba je zbir mnogih karakternih i drugih osobina, niko nema istakbute sve sve dobre karakteristike, ali ako dobre karkateristike prevladjuju i osoba kontrolise negativne osobine- onda je mozemo smatrati za dobru osobu.
Oscenjivati osobu samo na osnovu jedne osobine je totalno pogresno.
mislim da je to niska emotivna inteligenicija, ostalo sve moze da bude super.Ne bih rekla, karakter..zrele jesu, nema veze s tim..
mozda ...mislim da je to niska emotivna inteligenicija, ostalo sve moze da bude super.
To je nesto drugo, to je kultura ne mislim na to.Стидљиве особе нису бахате и не желе да испадну бахате, то су оне особе које мисле о туђим осећањима да неком не буде непријатно.
Stidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Стидљиве особе су културније од оних који нису стидљиви.To je nesto drugo, to je kultura ne mislim na to.
To nema veze sa kulturom ,np ja nisam neki dobar plesac ali sam glavni na podijumu ,izvodim sve moguce gluposti ,ne vrijedjam nikog niti sam nekulturan prema drugim osobama ili osoba koja ne zeli da ide ginekologu jer je stidljiva itd .Стидљиве особе су културније од оних који нису стидљиви.
To nema veze sa kulturom ,np ja nisam neki dobar plesac ali sam glavni na podijumu ,izvodim sve moguce gluposti ,ne vrijedjam nikog niti sam nekulturan prema drugim osobama ili osoba koja ne zeli da ide ginekologu jer je stidljiva itd .
Ne treba tu nikakva snaga nego inteligencija.Ta osoba ako je musko za to treba da krivi i
oca svog koji je nije vaspitao da bude jaka
Исто тако и неко ко у свечаним приликама седи разгаћен, има узречицу "јбт" и прича сексуалне вицеве никога не дира али ће бити перципиран као некултуран.To nema veze sa kulturom ,np ja nisam neki dobar plesac ali sam glavni na podijumu ,izvodim sve moguce gluposti ,ne vrijedjam nikog niti sam nekulturan prema drugim osobama ili osoba koja ne zeli da ide ginekologu jer je stidljiva itd .
To je nekultura kao sto sam vec naveo.Исто тако и неко ко у свечаним приликама седи разгаћен, има узречицу "јбт" и прича сексуалне вицеве никога не дира али ће бити перципиран као некултуран.
Ja jednom od stida zaboravila gaćice kod ginekologaTo nema veze sa kulturom ,np ja nisam neki dobar plesac ali sam glavni na podijumu ,izvodim sve moguce gluposti ,ne vrijedjam nikog niti sam nekulturan prema drugim osobama ili osoba koja ne zeli da ide ginekologu jer je stidljiva itd .
Stidljivost ima vise uzroka, ponekad je uslovljena genetski, ponekad je rezultat zivotnih iskustava ili cak trauma, zavisno od intenzinteta moze biti blaga prednost, a moze biti velika mana, ako ogranicava osobu.Tacno,na osnovu jedne osobine ne mozes ocijeniti kompletnu osobu ali moj zakljucak je da stidljive osobe imaju nisku emotivnu inteligenciju, za ostale oblike inteligencije ili osobine to nije slucaj.
NisuStidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Nije ništa tu "pokvareno",...stid je odlika pametnih ljudi, samo su b.dale bestidne.Stidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Zašto bi stidljive osobe bile degradirane na bilo koji način?Stidljive osobe su simpaticne sa 16 godina ali ne razumijem stidljivu osobu sa 40 godina , tu se nesto pokvarilo ?
Kakvo sad degradiranje ?Zašto bi stidljive osobe bile degradirane na bilo koji način?
Tu se nešto pokvarilo?Kakvo sad degradiranje ?