Да ли су Срби током распада СФР Југославије водили српску националну политику или православну политику?!!

Срби су водили суверенистичку политику док су сви остали
тежили да се задуже код будућих окупатора.
У суштини сви остали су издали сопствени народ и увели
их у ову глобалистичку зависну ковидну будућност.
Нажалост и Срби су на крају поклекли и сад смо ту
где јесмо и нема излаза, тражили смо гледајмо и патимо,
заслужили смо.
 
Срби су водили суверенистичку политику док су сви остали
тежили да се задуже код будућих окупатора.
У суштини сви остали су издали сопствени народ и увели
их у ову глобалистичку зависну ковидну будућност.
Нажалост и Срби су на крају поклекли и сад смо ту
где јесмо и нема излаза, тражили смо гледајмо и патимо,
заслужили смо.

Pa pojasni, nastavi misao.
 
Када ратујеш за српске земље и територије и државу само када су друге религије у додиру и желе да цепају државу и територије а када ти православац "растура државу, цепа српске земље" то "пушташ" без "испаљеног метка" а некада су краљеви ратовали и са властитим синовима када су ишли на поделу и цепање државе.


Sa sta se ovaj borio? A ovakvih loliko pozelis.

https://www.novosti.rs/republika-sr...u-izgradjena-soba-potrebna-pomoc-ostatak-kuce
 
Поставља се питање јесу ли Срби заиста током распада СФР Југославије водили српску националну и државничку политику или искључиво православну политику , борећи се за територије и државу само у додиру са другим религијама / Римокатоличанство и Ислам / у Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Косову и Метохији као саставним делу Србије / а пуштајући "без испаљеног метка" православне да се отцепе / Македонија, септембар 1991 године и Црна Гора 2006 године, мада је државнички и национални интерес налагао да се првенствено бране границе Краљевине Србије са Македонијом и Црном Гором као делом Краљевине Србије са којима се 1918 године ушло у Краљевину СХС. Српски државни и национални интерес је налагао да се брани српски излаз на море, те српски народ у Црној Гори који по попису становништва није био ништа мање заступљен него у Босни и Херцеговини а три пута више је био заступљен него у Хрватској, у Словенији не треба ни поредити.
Поставља се питање зашто Срби нису водили националну и државничку политику, већ очигледно само православну бирајући само ратове са другим религијама а не бранећи српске земље и територије где су били православци / Македонија и Црна Гора / и да ли се то данас "освећује Србима и СПЦ-у / дешавања око Македонске и Црногорске Цркве / чланство тих држава у НАТО пакту / и др. Даље српски губитак излаза на отворена мора а тиме немогућност да се уђе у руски војни блок због потпуног окружења НАТО пактом. Јер како би Руси достављали војну опрему када та сваку прелет или прелаз државне територије чланице НАТО-а треба дозвола, па чак у с мора, јер је и Цена Гора у НАТО пакту.
Је ли се "Православна политика" уместо српске националне и државничке политике осветила Србима? Настанак нових Цркава мимо Српске, која се потискује и назива непријатељском у Црној Гори и Македонији, НАТО пакт и др.
Да ли се СПЦ-у управо та "селективна Православна политика" освећује управо у Црној Гори и Македонији, јер на другом местима нико је и не потискује / например БиХ / а на другим местима, например у БиХ је и Република Српска а у Црној Гори ништа, унитарна држава у којој се национална и религијска права Срба потискују и енормно крше. Да се водила државничка и национална политика данас у Црној Гори би била у најмањем Република Српска са излазом на море на неких 49 одсто територије, некако ко у Босни и Херцеговини што је сада.

Велможе днад србима .. распорежени по партијама .. верским .. установама социо здравства

Водиле су и воде економску политику исцрпљивања

СВЕ 'државе'СФРЈ су увеле СВОЈУ валуту ...... па ВУК Бранковић 'издајник'је 'увео 'односно КОВАО СВОЈ ДИНАР

У србији се СЛИЛО све динара са целога БАЛКАНА... САМО са циљем да се преко колапса економије СВЕ од грађанства и сељаштва

прелије у ПРИВАТНЕ ЛИЧНЕ џепове....

То није диктатура колективнога веж ДИКТАТУРА НАД КОЛЕКТИВОМ

Који производни односи тако принципијелно функционишу ... ЕКСПЛОАТАТОРСКИ

Није нешто било боље ни у осталим СФРЈ республикама....

У њима су 'СРБИ' #'ХАГтаговани' као у Кристалној Вартоломејској ХАГ ноћи ....

БИТНО је ДАНАС

Данас је исто као прошло ......

У болницаа имате 1 сестру на 40 пацијената 2 лекара који раде ѕа 300 особа на дан преглед ФXY болести ....

Пастира нема .. него само ВУЦИ И ВУЖИЋИ ВУЛИНИ ВУКСАНОВИЋИ .....
 

Шта предлажеш као решење?

Емиграција другијх народа је друге РЕПУБЛИКЕ СФТЈ донацијам претворила у НАЦИФАШИ бастионе---

СРБИ не дају паре за тај циљ већ само за своју породицу ... а и њих су 'превукли' преко 'гране '

Зато ајде зуцни пљуни ТВОЈ предлог _ Пара нема .. Људства нема

' СРБИ ОПЕТ НАСЕЛИ КО СОМОВИ ДА ИМ ЋЕ РУСЈА ПОМОЋИ'

'ХАХАХАХАХАХАХАХАХ'

Ељцин и Клитон

hqdefault.jpg
 
Albancima većinske albanske teritorije, Bugarima ostalo. Srbima, glupošću srpske politike 1991 godine, od nekadašnjeg sastavnog dela Kraljevine Srbije, jedno baš veliko ništa.

Глупост политике НАД србима је заоставштина КараЏоковижа

'Глупоста 'Ахахахахахахахахаха

Ма то је био ПРОРАЧУНТ интерес индивидуо монархизма

Пореклом западно Дринци ... КариЏижи су јашили и на СМРТИ 70% поулације убацили све

непријатеље срба у једну КЈ Крањевину Гуглославију .....
 
Поставља се питање јесу ли Срби заиста током распада СФР Југославије водили српску националну и државничку политику или искључиво православну политику (...)
Нису водили баш никакву "политику" већ су се повели за Злободаном Смрдљошевићевем чија их је пропаганда ложила на све могуће начине, па и такозваним "српским национализмом" заснованом на кафанским причама и досеткама из београдских кафана касних шездесетих и седамдесетих*. А Смрдљошевићева (анти)политика заснивала се на (лудачкој) идеји да је могуће да се "Митинзима истине" (тако су се називали митинзи "Срба и Црногораца са Косова и Метохије") који би се по првобитном плану одржавали (и) у Загребу и Љубљани, подстакну такве уставне промене који би СФРЈ вратиле на стање пре доношења уставних амандмана 1971 када је земља децентрализована, а да он, Злободан, буде "нови Тито" и да свима осталима командује из Београда. Када је то пропало јер нико у западном делу државе није био баш толики дебил да то прихвати, Смрдљошевић је са својим трустом пилећих мозгова прешао на "план Б", а то је стварања "Југославије са онима који у њој желе да остану" тј Велике Србије како је исто то "службено" називао агент хрватске републичке удбе dr Vjekoslav Šešelj.

*Српски националисти су на крају Другог светског рата скончали у издаји, колаборацији и масовним злочинима над сопственим народом. После рата није постојао никакав српски национализам нити националисти. Такви су са пасошима палили преко да траже своју срећу по Француској, Америци и Канади. А оно шта је после Осме седнице постало државна политика, заправо су представљале "умотворине" које су ранковићевци по престоничким кафанама измишљавали под утицајем вињака. На пример, измишљотина о угрожености Срба ван Србије потекла је конкретно из некадашњег бифеа хотела "Мажестик" где су рано пензионисани удбаши пили преко дана и "Клуба књижевника" где су шљокали увече.
 
https://mediately.co/rs/icd/F00-F99/set/F00-F09/organski-i-simptomatski-dus-evni-poremec-aji

Тачно конфузни .. Ниједну од наведених ... Зато има списак за такве као ти .... На бирање

Ви размажена деришта бољшевизма сте конфузни и нисте имали никакву политику, минус дипломатију и војну нетактику у заштити српског света, српских земаља и срба (нарочито ваших земљака)

Ви тзв.Срби, случајни Срби, комунисти, коми, хрвати, југословени , АлексеЈУ, вукови и остали шљам, сте издали своје западне Србе !

Боље лепо изађите из ОЗНА-е и оставите се посла којег не знате да радите !
 
Ви размажена деришта бољшевизма сте конфузни и нисте имали никакву политику, минус дипломатију и војну нетактику у заштити српског света, српских земаља и срба (нарочито ваших земљака)

Ви тзв.Срби, случајни Срби, комунисти, коми, хрвати, југословени , АлексеЈУ, вукови и остали шљам, сте издали своје западне Србе !

Боље лепо изађите из ОЗНА-е и оставите се посла којег не знате да радите !

ОЗНА?!
 
Нису водили баш никакву "политику" већ су се повели за Злободаном Смрдљошевићевем чија их је пропаганда ложила на све могуће начине, ...

... да сви народи СФРЈ имају једнако право на самоопредељење? Како само вама, фашистима то право боде очи и душу, невероватно је.
 
... да сви народи СФРЈ имају једнако право на самоопредељење? Како само вама, фашистима то право боде очи и душу, невероватно је.
A ti si to razumeo, da u svakoj opštini, neki narod ima pravo da Etnički Očisti preostale, a zatim izvrši aneksiju i iredentu
 

Back
Top