Da li su Srbi ikada u svom postojanju bili zadovoljni sa vlašću, odnosno onome ko ih vodi?

Da li su Srbi ikada u svom postojanju bili zadovoljni sa vlašću, odnosno onome ko ih vodi?

Ja bih reko - NE
Screenshot-2023-05-19-095259.jpg

Koliko znam, ne racunajuci prve godine vladavine, kada se Titov rezim stabilizovao od 50ih do 1980, kod Srba se protiv istog sem retkih pojedinaca ama bas niko nije bunio ili bio preterano nezadovoljan (za razliku od npr. Hrvata ili Albanaca).
bunili se ljudi, ali je to OZNA ekspresno resavala...u tolu noci, dodju nekoliko likova u crnim mantilima i odvedu te

bunili se ljudi, ali je to OZNA ekspresno resavala...u tolu noci, dodju nekoliko likova u crnim mantilima i odvedu te

Jeste, ali to isto su radili i kod ovih drugih, pa si opet tamo i pored toga imao i Maspok 1971 i upad ustasa 1972. i demonstracije 1968, pa su im bile ispunjavane politicke zelje kroz Ustav iz 1974, dok su se tadasnji Srbi uz pesme bespogovorno zaklinjali marsalu.

Ja bih reko - NE
Ja bih rekao da ih je bilo više kojima su Srbi bili zadovoljni, kao što većina srpskih vladara i jeste bila dobra, ako ne računamo one koji su srpski mulj...njima odgovara samo bezvlašće...od Brankovića pa na dalje...

Ja bih reko - NE
Срби и Грађани Србије су очигледно задовољни, што показују и резултати избора.

Постоји један део Срба који стално нешто кмечи , не ваља им Држава, Председник, Патријарх, ништа им не ваља.
Али такви су, срећом, у мањини и редовни губе на изборима.

Back