- Poruka
- 2.316
jesu dosljaci su
jedino su bosnjaci starosedeoci![]()
i Albanci , molim da ne zaboravljate jer cesto se to desava vama

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu dosljaci su
jesu dosljaci su
i Albanci , molim da ne zaboravljate jer cesto se to desava vama![]()
Ti si puko. Kakvi albanci starosedeoci ? pa glavni grad ILIRA je bio Skadar koji se nalazi u danasnjoj albaniji.... Pa onda dosli vizantici, pa tek onda albanci, drugim recima drugar, dosli ste debelo zadnji na balkansko poluostrvo.
Da li se neko zapitao o starosedelačkim pravima drugih živih bića? Ko je najduže (vrstom) prisutan na teritoriji Balkana, tome pripada Balkan. I tako je pravedno.
OK, Balkan pripada bakterijama.
Stvarno si maestralno razresila dilemu.
Pozdrav,
1.Pitanje se odnosi na postojece narode koji zive na Balkanu a to su M
Да у време царевине свим кавкаским народима стојала је бритка козачка сабља поред врата, па су у немоћи налазили снагу у вери и постајали издржљивији. Ми смо шиптаре мазили и зато их је све више, док чечени постепено нестају.
Vjeruj mi da ce se potegnuti uskoro i pitanje Istre koja se treba pripojiti Italiji.Citajuci vijesti o tome da su Hrvati skinuli Italijansku zastavu, mislim da to nije bilo potrijebno jer sta nekome smeta Italijanska zastava i zasto da se ona skida kada su Hrvatska i Italija katolicke zemlje.Mislim da tu nema logike da su se Hrvatske vlasti tako ponijele.
Amerika ne spava nego gleda kako ce da pomogne manjinskim narodima u njihovim teznjama.Poslije Kosova na redu je potezanje pitanja Istre koja ce mozda biti Italijanska.
Nisam cuo nikada da je glavni grad ILIRIJE bio je Skadar
Debelo se lazesh druzhe ..
Mi smo tu oduvek bili .
Naravno da nije vazno koje je vjere cija drzava nego da li su ljudi dobri i posteni.U vjeri nema niceg loseg kao sto nema niceg loseg u katolicizmu koji tezi vjeri u Boga isto to je tako u Ortodoksnoj odnosno Pravoslavnoj i Islamskoj vjeri.
Svako ko je posten i dobar moze zivjeti u bilo kojem dijelu svijeta.
Prirodno je da budu dvije ili vise drzava povezani na osnovu iste religije i tu nema tabua.