Da li su shvatile čak i babe da je Vučićevo foliranje oko Kosova bilo đžabe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
28.941
Autorska tema

Vucic - "Ne možemo svi sve da dobijemo - to bi značilo da smo svi sve izgubili. Ne možemo ni svi sve da izgubimo. Najbolje da svi izgubimo mnogo, da bismo ponešto dobili, jer to može da bude pobednička formula. Sve drugo je katastrofa za nas."

Vucic - „Ja sam za razgraničenje i toga se ne stidim, ali Srbi su protiv toga i ja sam razumeo poruku naroda. Mi nismo spremni da čujemo istinu oko Kosova, čak i kad je svi znaju. Neće to ljudi da prihvate jer to dira u njihove emocije“, kazao je predsednik Srbije.

Vucic proca da nikada nece priznati Kosovo, a sa druge strane prica da ce EU povuci sve instetcije u Srbiji i uvesti sankcije. isto se naoruzava, a prica da ne moze da se bori jer je protivnik mnogo jaci, i da nece da vrate 90 - te.
Ne kaze da je Kosovo Srbija, ne ZSO ? Vec njegovi gkasnogovornici sa Pinka i Hepija Maric, Simo Spasic, Bokan, Krstic, Drecun....da je Vuciceva politika najbolja i da necmo da EU uvede sankcije Srbiji, i mora...mada se ne precizira sta se to ''mora''. Bokan je izjavi Jevreji su cekali 2000 godina da vrate drzavu, a mi Srbi mozemo i 4000 godine...
Sada Vucic ide u kampanju da ubedjuje ljude da je ZSO, a ne Kosovo, i da se ne uvedu sankcije i ne povuku invensticije, a ali okrugo i na cose.

Da li su shvatile čak i babe da je Vučićevo foliranje oko Kosova bilo đžabe ?

Aleksandar Vučić - Ne mozemo svi sve da dobijemo...​télécharger.jpg

ZSO je srce Srbije ?
P4Y7IRkosovo_karta.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top