andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.831
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
usrecila se onda.Paz da ne bih ponudio nesto drugo osim mene
Sta ti mislis o tome? Da li je dobro napravila? Bi li ti tako nesto napravila?usrecila se onda.
ne,ne bih se nikad udalaSta ti mislis o tome? Da li je dobro napravila? Bi li ti tako nesto napravila?
Ne bi se nikad udala ili se ne bi udala iz tog razloga? Nije da me briga samo mi nije jasan odgovor pa pitamne,ne bih se nikad udala
Ja mislim da tebi ipak ovo bolje paše
ne bih se udala generalno,niti bih trazila ovako nestoNe bi se nikad udala ili se ne bi udala iz tog razloga? Nije da me briga samo mi nije jasan odgovor pa pitam
Bi ona ali joj se muž ne slažeNe bi se nikad udala ili se ne bi udala iz tog razloga? Nije da me briga samo mi nije jasan odgovor pa pitam
Video
uostalomBi ona ali joj se muž ne slaže
Prije sam imao svoj standard. Sad bi se prodao za burek sa siromne bih se udala generalno,niti bih trazila ovako nesto
Prije sam imao svoj standard. Sad bi se prodao za burek sa sirom
I dodala bih još da nisi oprao zube 13 godina i da joj to ne smeta, tako si sam rekaoova moja 2 fakulteta po starom sistemu pre bolonje. iz kuce akademskih gradjana, situirana, filozof.
a ja fajter pijandura sa ulice, sa jedva 8 razreda osnovne, iz radnicke porodice, sarmantam sa iznad prosecnom velicinom kuurrca
ali jes, odgovor na temu jeste, udala se zbog mog personalitija
*ispravka. ne 13 godina, vec OD SVOJE 13te godineI dodala bih još da nisi oprao zube 13 godina i da joj to ne smeta, tako si sam rekao
Kad na njemu napišeš slovima veličine 1 cm: srdačan pozdrav za sve forumašice i uslikaš, vjerovaćemo ti!ova moja 2 fakulteta po starom sistemu pre bolonje. iz kuce akademskih gradjana, situirana, filozof.
a ja fajter pijandura sa ulice, sa jedva 8 razreda osnovne, iz radnicke porodice, sarmantam sa iznad prosecnom velicinom kuurrca
ali jes, odgovor na temu jeste, udala se zbog mog personalitija
Izvinjavam se*ispravka. ne 13 godina, vec OD SVOJE 13te godine
hahah, pa nije da nisam kacio slike svog tukija na forumu.Kad na njemu napišeš slovima veličine 1 cm: srdačan pozdrav za sve forumašice i uslikaš, vjerovaćemo ti!
Svakako sam se zezalahahah, pa nije da nisam kacio slike svog tukija na forumu.
nego se nina nesto uzjapurila pa mi je banovala nalog
*nedze tamo pre 2012 pre sadasnje zene
**odkad sam sa njom ne serujem tuki po netu