DA LI SU SE SRPSKI POLITICARI ODRODILI OD NARODA..??

Шешељ др. Војислав једини има увид у то шта се стварно дешава у Србији. За разлику од осталих политичара који не излазе из својих вила, он стално путује кроз Србију и решава проблеме народа.

meni se cini da su se srpski politicari potpuno odrodili od naroda...apsolutno nemaju pojma kako narod zivi...sve sto znaju je ono sto im serviraju agencije za istrazivanje javnoh mnenja...zato se valjda i ponasaju kao da zive u nekoj drugoj drzavi a ne u srbiji...

Nisam te najbolje razumeo?! Zar nisu ti isti politicari proizasli iz naroda, zar ne rade u ime naroda za narod? Cekaj, a Dzo bagerista 5 oktobra 2000te? Zar se 5og oktobra 2000te nije desio (ProSerbski) narod?!

Sta sada hoces da kazes? Da ProSerbski narod nema dostojne ProSerbske politicare? Ja mislim da u ProSerbiji treba promeniti i politicare na vlasti, i narod koji glasa za njih... Treba dovesti nazad Ilire i Tracane, i postaviti im rimskog namesnika. Rimski Senat da vlada. Kao nekada, u Prvom Veku NE. :whistling:

_nobody_

pajo, ja se odavno slazem sa tvojim misljenjem. bagra i olos, od jednog do drugog, bez izuzetaka. sve ih zanima samo fotelja, ebe im se i za srbe, srbiju, sve... potpisali bi pakt sa crnim djavolom, odrekli se svega svetog, ama sljam, nemam vise reci...

deprimira cinjenica da narod nista ne preduzima povodom toga...ne umem to da objasnim..

koleginice i kolege forumasi..!!
meni se cini da su se srpski politicari potpuno odrodili od naroda...apsolutno nemaju pojma kako narod zivi...sve sto znaju je ono sto im serviraju agencije za istrazivanje javnoh mnenja...zato se valjda i ponasaju kao da zive u nekoj drugoj drzavi a ne u srbiji...
dal se i vama cini tako..??

Mi smo se odrodili jedni od drugih, a kamoli politicari od nas...

Poslednja izmena:
deprimira cinjenica da narod nista ne preduzima povodom toga...ne umem to da objasnim..

vise deprimira cinjenica da realno narod nista ne moze da uradi. svakoj grupi ljudi treba pojedinac koji ce je predstavljati u nekom sistemu. anarhija nigde nije pokazala dobre rezultate, pa nece ni sada. nasem narodu treba neko ko ce iz korena sve da promeni i ko se nece prodati za jedno ministarsko mesto. e tu lezi caka, takve osobe nema, a nema ni indicija da ce se uskoro pojaviti, jer su nasi ljudi izuzetno sumnjicavi prema novim licima (valjda jer su ih ova stara vise puta zahebala)... ne umem ni ja da objasnim pajo, ali cini mi se da nam dolaze sve gora i gora vremena...

koleginice i kolege forumasi..!!
dal se i vama cini tako..??

Meni se cini da su se odrodili od SOCIJALIZMA....

I da zato narod lose zivi.

vise deprimira cinjenica da realno narod nista ne moze da uradi. svakoj grupi ljudi treba pojedinac koji ce je predstavljati u nekom sistemu. anarhija nigde nije pokazala dobre rezultate, pa nece ni sada. nasem narodu treba neko ko ce iz korena sve da promeni i ko se nece prodati za jedno ministarsko mesto. e tu lezi caka, takve osobe nema, a nema ni indicija da ce se uskoro pojaviti, jer su nasi ljudi izuzetno sumnjicavi prema novim licima (valjda jer su ih ova stara vise puta zahebala)... ne umem ni ja da objasnim pajo, ali cini mi se da nam dolaze sve gora i gora vremena...

ebes takvu buducnost..

Jedan bivsi predsednik Srbije (ne smem da mu pominjem ime da me ne kzane) je zapoceo mnoge ratove i Srbiju doveo u poziciju EKONOMSKOG ROPSTVA.

Vise se u Srbiji ni jedan politicar NISTA NE PITA, vec samo DOBIJE NAPISMENO sta treba da uradi od MMF-a.

A prekinuti kredite sa MMF je isto kao ne dati drogu teskom drogerasu: pada u komu i umire...

E tu smo postovana gospodo zahvaljujucu umnoj politici Milosevica i onih koji su ga u njoj podrzavali!"

nazhalost,bojim se da si u pravu...a to bash deprimira!

Back