darkoje
Aktivan član
- Poruka
- 1.429
Nemam obicaj da sedim za kompom jer uglavnom imam posla.Nepamtim Kad sam zadnji put bio a sad kad sam se vretio samo neke zenke zavijaju ovuda.Npr:Vrana,kojica,borac,unsaie,naka na v, i slicni.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam obicaj da sedim za kompom jer uglavnom imam posla.Nepamtim Kad sam zadnji put bio a sad kad sam se vretio samo neke zenke zavijaju ovuda.Npr:Vrana,kojica,borac,unsaie,naka na v, i slicni.
ti li si Januse?
pa i ti si pola "zemsko" lol
ti li si Januse?
pa i ti si pola "zemsko" lol
Uuuuuu, ti si se baš namerio na našu družinu!
Je l' nešto smeta?
Ja pamtim da si bio koliko prekjuče. Hm... I proganjaš neke od navedenih.
Ali, mora da sam te pobrkala sa nekim - jer ti "nemaš običaj da sediš za kompom" pošto "uglavnom imaš posla".
Hm... Ovo će biti žestoka borba za teritoriju.
spanska serija, a tek je pocela - ja cu da sacekam da darkoje ustanovi da je sam sebi otac i sestra identicna trojajcana blizanka + je zapravo bata, a ne seka...sta ti je dobar scenarij...
spanska serija, a tek je pocela - ja cu da sacekam da darkoje ustanovi da je sam sebi otac i sestra identicna trojajcana blizanka + je zapravo bata, a ne seka...sta ti je dobar scenarij...
Bio prekluce i jos koji dan ranije,nisam bio mesec dana pre toga.Lepo su kazahstanski naucnici dokazali da zene imaju mozak kao veverica,stoga nemate sta da trazitew na ovakim mestima.Ovde se iznose ozbiljne cinjenice.
Jedini kazahstanski lik koji mi je poznat je Borat.
Nadam se da nisi utripovao da je on naučnik?
Covece imas smisla za humor koliko i usisivac,
darkoje, pa ko ti smeta da lijepo stanes nasred kultnih i povices (svojim mocnim mezosopranom) : "Cika moderatoreeeeee - dovucite se ovamo na kultne...vodje su neke cudne babe dosle...predu tu vec danima, ne mogu od njih u miru da se pravim pametan..."
aj probaj, al provjezbaj jeno dva tri puta, pred ogledalom - imaj na umu, nije vazna samo dikcija vec i stav
Prav stav-dobar stav.
Sigurno mora lose biti zensko.
Sigurno mora lose biti zensko.
Neradi se o tome.Bilo mi je dosadno nema pticurine i reko ajde da napravim pometnju.Na samo par gluposti kojih su mi pale napamet(medju njima i borat)vi da ste mogli da me zadavite uradile bi to.!5 postova za jos manje minuta to jos nije bilo.Zbog garda koji ste digli sam napiso mora da je tesko biti zena.
Nebunim se.Meni je dobro.