Da li su radikali stvarno barabe ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
Ono je bio samo najbliži primer, žao mi je što si to protumačio drugačije. To nije osobina pozitivne ličnosti. Mislim na izvlačenje iz konteksta zarad nekakvih insinuacija...
Ali to je česta pojava.

jomini, malo smo u mimohodu, nisam ja nista lose hteo da ti kazem.
ima jedna ruska poslovica: 'hoteli kak luche a poluchilos... kak vsegda'
znaci: 'hteli smo sve najbolje a ispalo...kao i obicno'. eto, bas sam hteo sve najbolje a...

ta recenica upravo ne moze da se izvadi iz konteksta (podteksta) dve sledece iz tog posta.
dakle, prvo sam se nasalio - "mudar vodja dva puta razmisli pre nego sto lepotu i vrline demokratije objasnjava na svom primeru" - misleci na to da kada covek na 'vlasti', ma i iz najplemenitijih osecanja, objasnjava na svom licnom primeru ljudima da je demokratija super - postize samo to da oslabi svoju poziciju i nista vise. takvi su ljudi, sta ces. i onda lepo dalje kazem, da ne treba ljudima nikako objasnjavati kako je demokratija super, na osnovu takve konstrukcije - "pa evo, da nama demokratije, da li bi vi onda mogli ovako slobodno o demokratiji da diskutujete?". to, uveravam te, niko ne razume onako kako bi ti to hteo. zato i kazem - "nije na nama da odlucujemo" vracajuci te na cinjenicu da kako god okrenes, sa nasim vecanjima ili bez, odlucujes svejedno ti u demokratiji ili u autokratiji, tvoja funkcija je da donosis odluku imajuci ili ne imajuci u vidu njene posledice po 'javno mnjenje'. i tako ti odgovaram na taj izbor koji si ponudio: posto ni u jednom slucaju, u realnosti, svejedno ja ne odlucujem vec ti - rado prihvatam princip 'monarhizma' koji si dao kao alternativu.
poslednja recenica: "inace, zapanjio bi se koliko ljudi je spremno da zrtvuje slobodu brbljanja i delanja za slobodu misljenja.", je jednostavno empirijski potvrdjena realnost. nedavno smo radili kompleksno istrazivanje na odredjene teme vezane za sistem vrednosti i nacionalni profil ruskog coveka. velika vecina, sa minimalnim varijacijama pre ili kasnije, tokom dubinskog intervjua izjavljivala je sa zarom u ocima svoje trenutno otkrice nastalo u toku debate (konstruisane tako da coveka suoci sa svim stereotipima politickog misljenja): "Pa da! Posle svega sto smo preziveli, ironija je u tome da bi vec sutra opet zrtvovali i ovaj naivni razgovor o politici samo zarad malo vise reda u drzavi... uvek smo bili i uvek cemo ostati nesposobni za demokratiju jer vise od nje cenimo slogu... demokratija umara, ubija drzavu... bas me briga za razgovore o politici, nek mi zabrane da govorim o politici, sve dok neko tamo gore zna sta radi i zasto to radi, i da mi deluje tako...". eto nekoliko primera iz drzave ciji narod je naucio da proliva krv za razne oblike demokratije, ali i da sagleda realno sve posledice svojih revolucija, da se seti sta je imao pre svega toga. a rusi su mozda i naivni, ali nisu glupi a jos manje apaticni... i vrlo su reprezentativan uzorak slovenske politicke svesti i njenih NEIZMENJIVIH AKSIOMA.

demokratija je za slovenske narode nesto sto nema veze sa vlascu. to je pravo na misljenje, zastitu casti i savesti, a ne na proizvoljno brbljanje i mesanje u tudj posao. zato cemo u ovoj demokratiji koja nam se plasira uvek da vidimo neprijatelja broj jedan. veceg cak i od diktature odnosno tiranije.

nadam se da sam malo bolje objasnio. nisam hteo nikako da te prozivam, o tebi mislim samo najbolje. jednostavno, dao sam ti svoj odgovor na svoj nacin i dao ti mnogo prostora da ga protumacis kako tebi odgovara. to je demokratija... valjda.

i zaboravio sam jos ovo - ne moze niko ko otvoreno, direktno i beskompromisno kritikuje ovu demokratiju ali opet prihvata da to radi unutar nemoguce idiotskog sistema koji ta demokratija namece (iako je to najtezi moguci put), nikako i nikada ne moze da se naziva barabom. samo od strane baraba, koje su navikleda idu laksim putem, a to je vec uhodano pravilo... eto i odgovor na temu.

mar_comm:
Pozdravio te Veliki Mag DEMOKRADIJE, Boris Tadići, zajedno sa braćom Karići!
Sinko, i babu i tatu i mamu i sve živo bi prodali, a Radikali koji to ne daju su krivi.
Gde ti je "otpor"?
Gde je Soroš?
B-92, BK,
Gde je Srbija? Prodade je Dinkić i GE-j kompanija!
Koliko još glava treba da se proda da bi bili Demokreteni do kraja?
U pravu si. Narod je glup, ali i mače kad tad progleda.

Tacno je da bi svi koji se bave politikom kevu prodali.....i svi se bave iskljucivo iz sopstvenih interesa..

Ali, ne vidim da su Radikali izuzetak..i oni bi kevu rodjenu prodali...zato su i toliko nervozni...Srbija se rasprodaje, a oni nisu u talu....da popizdis ..

Elvin:
ajde ti se malo zapitaj zašto se niko ne svađa sa jominijem ili sa mnom ili nexusom kada se ne slaže sa njim...nego razgovaramo civilizovano,to je ono za šta ti nisi sposoban bajo

ti si u postu iznad uspeo da izvređaš...posle kukaš kad ti vrate istom merom...

Bajo...bas zato sto ste i ti i nexus deo male grupe, o kojoj pricam...( a na radiju mi svira: "mala, mala, mala..grupa pedera....)

i ja ne kukam..ok je....samo okanite se psovanja majke...to ne radim , pa necete ni vi...

eto, razgovarali smo civilizovano...ne vidim da sam te necim uvredio...

bilo bi zgodno da jednom na ovom forumu povucemo ostre granice medju odredjenim pojmovima.

prvo, iz tradicije helenske (i helenisticke i romejske) politicke i filozofske misli mi crpimo vecinu znacenja koje pridajemo ovom ili onom uredjenju vlasti. na zalost sa ovim znacenjima ne usvajamo i njihov kontekst.

autokratija - samo-vlasce
aristokratija - vlast-najboljih (elite)
demokratija - narodo-vlasce

ovo opredeljenje uopste ne podrazumeva KOLICINU nosilaca vlasti. nama se tako cini samozato sto smo navikli da kvantifikujemo sve ko da zivimo na pijaci a ne u drzavi.

monarhija - jedno-vlasce
oligarhija - vlast-nekolicine
anarhija - bez-vlasce

ovo je upravo definicija kolicine i nema nikakve veze sa unutrasnnjim i spoljasnjim kvalitativnim odrednicama vlasti.

jedno sa drugim obicno ide pod ruku 9iako nije uvek tako bilo ali ajde sad), samo problem nastaje onda kada pocinju da se identifikuju preko granice zdravog razuma. sto je danas posebno slucaj

sustinski, nijedan oblik 'kratije' ne smatra se idealnim. jer svaka 'kratija' ako se svede samo na pitanje kolicine ucesnika u vlasti pretvara se u TIRANIJU. bilo tiraniju jednoga, tiraniju nekolicine ili tiraniju vecine (nad manjinom ili nad svakim pojedinacno)

najvaznije:

AUTOkratija izvorno, u helenskoj, helenistickoj i posebno ROMEJSKOJ tradiciji (grko-vizantijskoj, a sloveno-vizantijskoj posebno) NE OZNACAVA DA VLADAR VLADA SAM (AUTO-NOMNO) U ODNOSU NA SVOJE PODANIKE. VEC AUTO-NOMNO U ODNOSU NA BILO KOJU SILU, ZAKON, USLOV IZVAN DRZAVE, MIMO NJE. autokrata ii 'Samovlad', to je lice koje olicava NEZAVISNOST NARODA I NJEGOVE VLASTI U ODNOSU NA DRUGE NARODE I NJIHOVE ZAKONE I OBICAJE.

dakle, AUTOKRATIJA, ARISTOKRATIJA I DEMOKRATIJA SE MEDJUSOBNO NE ISKLJUCUJU! U PRAVIM CAREVINAMA ONE PREDSTAVLJAJU TRI LICA JEDNOG ISTOG PORETKA. ali kada se SVAKA INSTANCA U TOJ VLASTI svede na prostu MONARHIJU (AUTOKRATIJA), OLIGARHIJU (ARISTOKRATIJA) ODNOSNO ANARHIJU (DEMOKRATIJA), odnosno, Nezavisna vlast na vlast jednoga, Vlast najboljih na vlast manjine, vlast svih na vlast protiv vlasti - onda ova TRI NIVOA SPECIFICNIH DISKURSA UNUTAR JEDNOG ISTOG PORETKA ULAZE U KONFLIKT I POCINJU DA SE RAZUMEJU KAO ALTERNATIVNI JEDNO DRUGOM(ODNOSNO TRECEM :) )

demagogija koja je za ovu propast zasluzna nastala je u epohi 'obnove' i traje neprekidno do dana danasnjeg. i danas je politicka tajna trojedinstva nacela vlasti ne manje tajnovita i sveta nego tajna hriscanskog trojedinog boga. sto ce reci, svi kapiramo da ima tri komada, ali niko i nikada ne razume kako oni mogu da se realizuju istovremeno. zato, bilo bi dobro ako za pocetak ne bi stavljali ove pojmove u vestacku opoziciju, jer tu se svaki produktivni razgovor zavrsava.

internacionalizacija drustva - fraternite - ubilo je autokratiju naroda
unutrasnja emancipacija - egalite - ubilo je aristokratsko u svakom coveku
besciljna 'absolutna' transcedencija - liberte - ubila je demokratsko u korenu, jer nema slobode kao oslobadjanja grupe, sloboda jeste iskljucivo egzistencijalno, individualno pitanje.
dok se ne zgaze ove nebuloze i ne shvati zamena teza duboko ukorenjena u svakom od nas, vec na nivou prostog socijalnog instinkta - nema resenja, samo revolucije, revolucije, revolucije... dok ne padnemo od umora. a onda... niko nas nista nece pitati, i bicemo srecni sto je tako.

Цитат:
Оригинал поставио eremita

Па са оним који сам болдовао а то је:

Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca,
Mongola, Marsovca...bilo koga,
samo da zna posao....
i da ne Srbenduje previse..

... па ово је одсуство свега и свачега...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

billy_THE_kid:
Decace, osim sto si se zaludjivao kompom i igricama, trebao si da poradis malo i na Srpskom....Postoje stilske figure,,,metafore...procitaj neku knjigu, i samo ce ti se kazati

Ako mislis da sam to bas tako BUKVALNO mislio kao sto si ti BUKVALNO shvatio. ajde, kazi mi strvarno...kako da dovedem Marsovca ???

Siguran samda ces ti, preko svojih veza kod likova iz Zvezdanih ratova...znati...
Jos kad se uzivite u pricu...loodilo:)

Види Били... таквих као Ти што си мени је одавно пун куфер... Теби ништа и нико не ваља у овој земљи... хајде наведи нешто и некога КО ЈЕ ДОБАР, КО ЈЕ ОДЛИЧАН, КОГА ВЕОМА ВОЛИШ И ПОДРЖАВАШ...

Ја лично више него одлично разумем "твоју метафору" а она у небуквалном предлогу сугерише следеће: еј, људи, па ми ништа не ваљамо, ми смо неспособна говна... хајде, брате нека дође неко ко је "стручнији" и "бољи" од нас неко ко "зна посао"... - да нећеш можда Педија Ешдауна, или неког сличног њему ???!!!... Је л' - па да увеземо неког... да ли Ти то предлажеш ??? Срам Те било !

Окани се човече пљувања по МАЈЦИ СРБИЈИ КОЈА ТЕ ЈЕ ОТХРАНИЛА... а ако толико већ мрзиш оне који живе у Србији - ШИРОКО ТИ ПОЉЕ... И ДАЛЕКО ТИ ЛЕПА КУЋА... иди, брате негде другде... свет је велики... па пронађи себи ДРЖАВУ ПО ТВОЈОЈ МЕРИ...

JABUCHILO:

demokratija je za slovenske narode nesto sto nema veze sa vlascu. to je pravo na misljenje, zastitu casti i savesti, a ne na proizvoljno brbljanje i mesanje u tudj posao. zato cemo u ovoj demokratiji koja nam se plasira uvek da vidimo neprijatelja broj jedan. veceg cak i od diktature odnosno tiranije.

.

Одлично, Јабуко... ово би неки учесници форума требало да залепе на екран компа.. можда би сталним читањем и понављањем нешто и разумели...

eremita:
Цитат:
Оригинал поставио eremita

Па са оним који сам болдовао а то је:

Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca,
Mongola, Marsovca...bilo koga,
samo da zna posao....
i da ne Srbenduje previse..

... па ово је одсуство свега и свачега...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Види Били... таквих као Ти што си мени је одавно пун куфер... Теби ништа и нико не ваља у овој земљи... хајде наведи нешто и некога КО ЈЕ ДОБАР, КО ЈЕ ОДЛИЧАН, КОГА ВЕОМА ВОЛИШ И ПОДРЖАВАШ...

Ја лично више него одлично разумем "твоју метафору" а она у небуквалном предлогу сугерише следеће: еј, људи, па ми ништа не ваљамо, ми смо неспособна говна... хајде, брате нека дође неко ко је "стручнији" и "бољи" од нас неко ко "зна посао"... - да нећеш можда Педија Ешдауна, или неког сличног њему ???!!!... Је л' - па да увеземо неког... да ли Ти то предлажеш ??? Срам Те било !

Окани се човече пљувања по МАЈЦИ СРБИЈИ КОЈА ТЕ ЈЕ ОТХРАНИЛА... а ако толико већ мрзиш оне који живе у Србији - ШИРОКО ТИ ПОЉЕ... И ДАЛЕКО ТИ ЛЕПА КУЋА... иди, брате негде другде... свет је велики... па пронађи себи ДРЖАВУ ПО ТВОЈОЈ МЕРИ...

Eto, opet nervoza...sto to, decko??
Ukratko, nemam vremena da se zamajavam....

Ne pljujem po majci Srbiji, vec po politicarima....iako, nije me othranila majka Srbija, vec moja rodjena majka Zorica....
Ne podrzavam ni jednog politicara, jer nijedan nije dobar, a kamo li odlican...ali ne sporim tvoje pravo da VOLIS politicare...iako...ali, tvoja sexualna opredeljenja su tvoja stvar..
Ne vidim nista lose u uvozu Mongola, ako su posteniji i sposobniji...imas nesto protiv Mongola??cccccc...to je vec sovinizam
Necu da se selim, zbog takvih kao ti....nije lepo da me na to teras...

evo, ja postujem da te othranila majka Srbija, iako to nije fer reci, zbog tvoje rodjene majke......dozvoljavam da mrzis Mongole, iako nije ok...ne zelim da se selis, jer je zbog takvih Srbija takva kakva jeste...

p.s. Ko je bre, Pedi Esdaun?? igra li za "Seltik"???...cool

rahmetli djindjic je isao kod radovana da pojede vola i posle da pljuje po Srpskim žrtvama kad ode u Srbiju, a lecic i arnericka su dolazili u Bl na tezge da uzmu pare a da ne govorim izjave cedine, gase knezevica, koraca, hrustanovicke a djindjic par dana pred smrt odrzo predavanje na bl univerzitetu i rekao da je RS koleteralna steta postoji video zapis na tv rs. svilanovic je stavio venac prvog ubijenog civila u sarajevu, nije hteo da zna da su prvi civili pobijeni 1991 u b. brodu Srbi a da je prvi civil u Sarajevu, ubijen Srpski svat. Petrovic iz ds stalno lupeta pricu kroz sve medije i u SCG i RS da su Srbi pobili 8000 muslimana u srebrenici itd.

„Kolektivni centar ”Poljoplod„ u Valjevu.I ako nam ništa nisu ponudili,osim 120000 dinara(da za to kupimo stan ili kucu),u junu 2003.godine su nam iskljucili vodu i struju.Od juna 2003. do maja 2004.godine bili smo i bez vode i bez struje(čitavu zimu nismo imali grijanje,a bilo je i -15).

Povjerenik za izbjeglice u Valjevu Jelica Simeunovic(clan GSS) nam je prijetila da ćemo biti protjerani u Hrvatsku ako ne napustimo kol.centar,bakama od 80 godina je prijetila samaranjem,optuzivala nas da smo poceli rat,govorila kako su Hrvati nasa braca,pobacala nam hranu iz frizidera(šta kažeš na ovo) i svaki Boziji dan nas pljuvala preko medija pod kontrolom DS(Radio Valjevo,Vujic televizija,novine Napred).Ti isti mediji nisu hteli da objave nijedno naše saopštenje,osim TV ”MARS„ koja je pojam za demokratiju.
Takođe i mnogi mediji iz Beograda su sve ovo precutkivali.

Na lokalnom nivou u Valjevu na vlasti je bila DS sa svojim satrapima.Kada smo tražili pomoć od njih oni su se sprdali i ismijavali sa nama i samo pitali-a što se ne vratite?
Umalo da zaboravim i onog lopova Ozrena Tosica koji nam je prijetio policijom i slao saopštenja u kojima piše da nam je nudio bolji smjestaj-e da Bog da mu njegova djeca zivjela u tom boljem smjestaju.”

Ovo je ispovest srpskog prognanika. Da su čak i mnogo gore tretirani posle milosevicevog pada.
Dokle se genocid sprovodio nad srbima preko drine. dsovci su histericno kao i sada urlikali da se srbima preko drine ne sme pomoći.
micunovic:„srbi nemaju šta da traže preko drine”!

Djindjic:„Kome je u politici do postenja, neka ide u crkvu”

Djindjic je takodjer omalovazavao Srpske slave.

Djindjic je podržavao bombardovanje Srbije.

Bojan Stanojevic:„Ne može 200.000 Srba koliko živi na kosovu, da odlucuje o sudbini ostalih osam miliona:.

Срам Те било !

a da, zaboravih na ovo...sto da me bude sram???
Pa Ameri uvoze strucnjake iz celog sveta, isto radi i Rusi......nije ih sramota...

Samo Srbiji niko ne treba...ima ona svoje genijalce....
A , da......ni Afganistan, tadzekistan, Libija, DR Koreja...ne vole strance...

Nije Srbija sama u toj prici..

billy_THE_kid:
Срам Те било !

a da, zaboravih na ovo...sto da me bude sram???
Pa Ameri uvoze strucnjake iz celog sveta, isto radi i Rusi......nije ih sramota...

Samo Srbiji niko ne treba...ima ona svoje genijalce....
A , da......ni Afganistan, tadzekistan, Libija, DR Koreja...ne vole strance...

Nije Srbija sama u toj prici..

Ти се много правиш паметан... а што је најгоре правише се и ДУХОВИТ ! :confused:

Колико могу да схватим ТИ БИ ДА УВЕЗЕШ, АКО МОЖЕ, ПРЕДСЕДНИКА ДРЖАВЕ, ИЛИ ЧЛАНОВЕ ПАРЛАМЕНТА... јер по Теби неки Монгол а можда и монголоид ЗНА ПОСАО... "а и стручан је"... :razz: :razz: :razz:

eremita:
Ти се много правиш паметан... а што је најгоре правише се и ДУХОВИТ ! :confused:

Колико могу да схватим ТИ БИ ДА УВЕЗЕШ, АКО МОЖЕ, ПРЕДСЕДНИКА ДРЖАВЕ, ИЛИ ЧЛАНОВЕ ПАРЛАМЕНТА... јер по Теби неки Монгол а можда и монголоид ЗНА ПОСАО... "а и стручан је"... :razz: :razz: :razz:

Nego eremito isposnice, kako to da si ti clan grupe Kolibri, kad si tako usamljen.:lol: Kad ti rece ova vrana, pardon bili sa mali pistoljcic, da treba da uveze par mongoloida za vodjenje politike, bas me zanima da li postoji ijedna zemlja u svetu koja za visoke drzavne funkcije dovodi ljude sa strane, osim USA i... Srbije. Ti demoNkrati su prvi poceli sa dovodjenjem kurte i prevarantske murte iz belog sveta, te dok se nisu nafukljali love i dok im nisu skenjali kuma, nisu stali sa otimacinom. Sad ako vec neko mora da me krade, ja sam pre da to rade proste SrBende:lol:, s njima barem znam nacin da izadjem na kraj, al' sa ovom ped*rskom bagrom spolja, nikad nisi nacisto. Evo sad se izlegli novi pilici u Lutkarskom DemoNkratskom Pozoristu i odmah im puna usta o menjanju stanovnistva, dovodjenja novih "umova" iz sveta, ulazenja u EU preko analno-heroinsko-sektaske veze.... Nego gde li nam nestade brat crow :lol::lol::lol:

eremita:

vidi, ako moze, iako, na zalost nije dozvoljeno zakonom. ja bi da uvezem sve sa carinskim placanjima i PDV...bilo koga ko je bolji od OVIH koje ti VOLIS !!!

I to je moje pravo, na misljenje...

A mongoloide nemoj da vredjas, nije ni kulturno, ni smesno, ni civilizovano....to su bolesni ljudi... a, siguran sam da bi i kao takvi bolje vodili drzavu od ovih nasih politicara,

Ali, za njih nema zime...krasce oni sve dok ih takvi kao ti podrzavaju..
i zato: MONGOLA za predsednika !!!!!!

AntunTun:
ma de radikali shljam....nisu oni su bash super...hahaha...sheshelj srpski junak...hehehe na par mesta smo promenili u sheshelj srpski budak...al mnogo su pisali a mrzi nas da sve prepravljamo...radikali su olooooshhhh...sve zajedno s debelim hagdzijom...pre par dana razmishljam kolko je dobro shto je cobi u hagu...tachno da ga evropa nije uapsila on bi i dalje sedeo negde na dedinju...i dalje bi se vucarao po politichkoj sceni...chak verujem i da bi se vratio...ma mi smo narod zvani trash...tako da i ne chudi shto niko nije odgovarao...u pravu si to za zvezdu i partizan....i pojavish se na tv-u sa prichom kako je kosovo srbija i kako srbija netje da se saginje pred stranim velesilama i svi te vole svi te hvaaleee...istina je da ovom narodu shto gluplju demagogiju proturash...to te oni vishe vole...jbga...glup narod

Ovakvi likovi poput ovoga antun tuna, koji sam za sebe kaže da je iz MENTALNE DEGRADACIJE, a po zanimanju PRODAVAC MAGLE, koji se tako s vremena na
vreme pojave na ovom podforumu, prospu na računa naroda gomilu POGRDA i UVREDA,
a onda zbrišu, ne zaslužuju da se s njima vodi ozbiljna polemika, ali bi zato JOMINI
trebao, kao šerif nešto da preduzme...

billy_THE_kid:
vidi, ako moze, iako, na zalost nije dozvoljeno zakonom. ja bi da uvezem sve sa carinskim placanjima i PDV...bilo koga ko je bolji od OVIH koje ti VOLIS !!!

A mongoloide nemoj da vredjas, nije ni kulturno, ni smesno, ni civilizovano....to su bolesni ljudi... a, siguran sam da bi i kao takvi bolje vodili drzavu od ovih nasih politicara,

i zato: MONGOLA za predsednika !!!!!![/QUOTE]

@
Били тхе дрипац

откуд Ти знаш КОГА ЈА ВОЛИМ ??? Него Ти си изгледа неки кавгаџија и свађалица... а још увек ниси рекао 3 Х дуд, дуд, дуд...

Али о себи ћеш се најбоље обавестити на теми: КАКО ПРЕПОЗНАТИ РЕФОРМСКОГ ТЕЛЕТАБИСА И ТО НА ПОСТУ #79... ту је све лепо објашњено о таквим штанцованим ликовима... мрзи ме да понављам...

tubbie3fi.jpg

marlon:
Nego eremito isposnice, kako to da si ti clan grupe Kolibri, kad si tako usamljen.:lol: Kad ti rece ova vrana, pardon bili sa mali pistoljcic, da treba da uveze par mongoloida za vodjenje politike, bas me zanima da li postoji ijedna zemlja u svetu koja za visoke drzavne funkcije dovodi ljude sa strane, osim USA i... Srbije. Ti demoNkrati su prvi poceli sa dovodjenjem kurte i prevarantske murte iz belog sveta, te dok se nisu nafukljali love i dok im nisu skenjali kuma, nisu stali sa otimacinom. Sad ako vec neko mora da me krade, ja sam pre da to rade proste SrBende:lol:, s njima barem znam nacin da izadjem na kraj, al' sa ovom ped*rskom bagrom spolja, nikad nisi nacisto. Evo sad se izlegli novi pilici u Lutkarskom DemoNkratskom Pozoristu i odmah im puna usta o menjanju stanovnistva, dovodjenja novih "umova" iz sveta, ulazenja u EU preko analno-heroinsko-sektaske veze.... Nego gde li nam nestade brat crow :lol::lol::lol:

Tu sam, majmunce...nadam se da se ne ljutis, to ti je avatar.....
Ja samo mislim da ti ne mozes da izadjes na kraj ni sa komsijskom mackom....
Za ostalo..mrzi me da citam

eremita:
billy_THE_kid:

i zato: MONGOLA za predsednika !!!!!![/QUOTE]

@
Били тхе дрипац

откуд Ти знаш КОГА ЈА ВОЛИМ ??? Него Ти си изгледа неки кавгаџија и свађалица... а још увек ниси рекао 3 Х дуд, дуд, дуд...

Али о себи ћеш се најбоље обавестити на теми: КАКО ПРЕПОЗНАТИ РЕФОРМСКОГ ТЕЛЕТАБИСА И ТО НА ПОСТУ #79... ту је све лепо објашњено о таквим штанцованим ликовима... мрзи ме да понављам...

tubbie3fi.jpg
batice...lep ti crtez....sorry...nisam znao da ides u skolu za decu sa specijalnim potrebama...
eto, izvini....dace ti uciteljica peticu...samo ne placi...
ajde, nacrtaj ciki jos nesto, kad si vec tako talentovan

Vidim... koliko te mrzi da si brze bolje pozurio da odgovoris.:lol: Vidis ja za razliku od tebe, jako pazljivo citam sta svako ovde napise, da bih shvatio nacin razmisljanja ljudi koji ovde iznose svoje stavove. Kod tebe to nije slucaj, ti to radis emotivno i nagonski a najvise zbog svoje seksualne neizivljenosti.:lol::lol::lol:

marlon:
Vidim... koliko te mrzi da si brze bolje pozurio da odgovoris.:lol: Vidis ja za razliku od tebe, jako pazljivo citam sta svako ovde napise, da bih shvatio nacin razmisljanja ljudi koji ovde iznose svoje stavove. Kod tebe to nije slucaj, ti to radis emotivno i nagonski a najvise zbog svoje seksualne neizivljenosti.:lol::lol::lol:

hahhahaha....E, care....ova ti valja......zbog seksualne neizivljenosti....hahahahaahaa

Pa ako nije vise od pola vas iz grupice jos nevino....( ne racuna se onanisanje)....ja cu zauvek da se povucem iz ove price....

Ti mi najvise licis na dzanu.....batice....

marlon:

A i to sto tako studiozno citas forum...nije to zdravo...previse ga ozbiljno uzimas (mislim na forum)........get a job......get a girl....get a real life...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back