- Poruka
- 33.100
Retki su takvi prijatelju... Samo da se osvrneš oko sebe. Ali mnogi od vas to ne rade. To je vaše pravo. Nećemo više o tome, važi?
Hajde malo pljuvanja po radikalima...
Hajde malo pljuvanja po radikalima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Eremita, molim te reci sa kojim delom Bilijeve izjave se ne slažeš?
Hmmm...eremita:Па са оним који сам болдовао а то је:
Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca,
Mongola, Marsovca...bilo koga,
samo da zna posao....
i da ne Srbenduje previse..
... па ово је одсуство свега и свачега...
jomini:Hmmm...
Pa on smatra da je bitnija stručnost nego nacionalnost, a to je ispravno mišljenje! Ovo po nacionalnosti mu dođe kao ono od pre X godina, a i kraće, kada je uslov bio partijska, odnosno stranačka pripadnost. Ti si to, čini mi se, pogrešno i oštro protumačio.
jomini:Čoveče, to je bila sve metafora, šta si se uhvatio ko' pijan plota?
Ne znam ni sam, poblesavio sam od čitanja svega i svačega ovde...JABUCHILO:nije to metafora jomini. to je izraz vrlo aktuelnog odnosa prema drzavi - gde je drzava Kompanija a predsednik Menadzer. koliko ja shvatam, eremita se sa tako prostom postavkom ne slaze. stvarno mislis da nije u pravu?
jomini:Ne znam ni sam, poblesavio sam od čitanja svega i svačega ovde...
Recimo da nisam shvatio kako treba ovo sve... Neka bude. Ali i dalje sam za ono što sam rekao: da se za sve dužnosti, poslove i ostalo bira po stručnosti i sposobnosti, nikako po stranačkom opredeljenju ili nacionalnom.
I još nešto. Vi ste sada u ovoj priči većina u odnosu na mene, znači po demokratskim principima vi ste u prevu, tj. nadglasali biste me i bilo bi po vašem. To je demokratija koju baš i ne simpatišete... A da je monarhija, kraljevina, šta li već, ja bih isterao svoje i bilo bi po meni i mom stavu. Džaba vam većina. Za šta biste se odlučili?
jomini:Zar i to onda ne bi bilo ono... Da, demonokratija? Gde je razlika, gde je greška jednog u odnosu na drugo?
Ono je bio samo najbliži primer, žao mi je što si to protumačio drugačije. To nije osobina pozitivne ličnosti. Mislim na izvlačenje iz konteksta zarad nekakvih insinuacija...JABUCHILO:mudar vodja dva puta razmisli pre nego sto lepotu i vrline demokratije objasnjava na svom primeru![]()
marlon:A George W. Bush dobija izbore prevarom prilikom prebrojavanja glasova u najskandaloznijim izborima u USA 2000 i to u drzavi gde je njegov brat guverner. Trt..
Politicari su isti, vole vlast i lovu i moc i privilegije..... i nema veze da li su sa Marsa, Srbije ili USA ili iz klozetske solje.![]()
Бл:Скини капу Шерифе, слабо видиш, поред оволико СРБА НЕЗАПОСЛЕНИХ ОНО ДЕТЕ БИ УВОЗИЛО СТРАНЦЕ
eremita:Па са оним који сам болдовао а то је:
Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca,
Mongola, Marsovca...bilo koga,
samo da zna posao....
i da ne Srbenduje previse..
... па ово је одсуство свега и свачега...
eremita:Јомини он у претходном пасусу говори о ВОЂИ у народу којима је он лично незадовољан... заиста си ме запрепстио својом изјавом... мислиш да за државника који представља један народ треба изабрати Монгола, Јапанца... итд. па на шта личи та изјава...која, бре, стручност... И ЗА ШТА СТРУЧНОСТ... и где то има на белом свету осим да тако ступидан предлог неко да у овој јадној земљи Србији... еееееееееееееееејјјјјјјјјјјјј...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jomini:Hmmm...
Pa on smatra da je bitnija stručnost nego nacionalnost, a to je ispravno mišljenje! Ovo po nacionalnosti mu dođe kao ono od pre X godina, a i kraće, kada je uslov bio partijska, odnosno stranačka pripadnost. Ti si to, čini mi se, pogrešno i oštro protumačio.
AntunTun:ma de radikali shljam....nisu oni su bash super...hahaha...sheshelj srpski junak...hehehe na par mesta smo promenili u sheshelj srpski budak...al mnogo su pisali a mrzi nas da sve prepravljamo...radikali su olooooshhhh...sve zajedno s debelim hagdzijom...pre par dana razmishljam kolko je dobro shto je cobi u hagu...tachno da ga evropa nije uapsila on bi i dalje sedeo negde na dedinju...i dalje bi se vucarao po politichkoj sceni...chak verujem i da bi se vratio...ma mi smo narod zvani trash...tako da i ne chudi shto niko nije odgovarao...u pravu si to za zvezdu i partizan....i pojavish se na tv-u sa prichom kako je kosovo srbija i kako srbija netje da se saginje pred stranim velesilama i svi te vole svi te hvaaleee...istina je da ovom narodu shto gluplju demagogiju proturash...to te oni vishe vole...jbga...glup narod