Da li su radikali stvarno barabe ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
:lol: :lol: :lol:
Pa nisam...ostalo mi je negde oko 100 kg...rece Dimitrije da ce mu je onih 500 kg biti dovoljno. Nije mogao da ponese vishe. :lol:
Ma imam ti ja toga dovoljo...a ako nema trenutno,onda znam gde ima ODMAK! :lol:
Nem' da nema,sam' moze da nestane.
BL,ako ti zatreba samo javi...maralon mi je veza. :lol:
О.К изгледа ускоро, спреми у штек коју килу

PLESsitnihDEMONA:
Ma nemas frke. Ima da ti poklonim 100 kg da razneses onu budalu u Teheranu.
Ах данас смо баш препирали, има једна џамија у Приштини са каменим минаретом и таква још једна само у Цариграду, па сам се кладио са јараном ко ће пре да сруши, дал он у Приштини или ја у Цариграду

Бл:
Ах данас смо баш препирали, има једна џамија у Приштини са каменим минаретом и таква још једна само у Цариграду, па сам се кладио са јараном ко ће пре да сруши, дал он у Пећи или ја у Цариграду

Bajo, gde je sad ta dzamija?? U Peci ili Pristini??

Samo cisto sumnjam da si ti IKADA bio u Pristini, a kamo li sada....

slayer:
У свакој странци преко 50% су барабе...

E, moj optimisto....50% ?????

Samo barabe se u Srbiji bave politikom.....posten i sposoban svet radi svoj posao...dobri lekari lece, dobri advokati brane, dobri pisci pisu, dobri pekari peku hleb, .....

Samo barabe su od politike napravile masinu za pravljenje para...a mi se palimo...te ovaj dobar, ovaj ne valja......sve su to skotovi

billy_THE_kid:
E, moj optimisto....50% ?????

Samo barabe se u Srbiji bave politikom.....posten i sposoban svet radi svoj posao...dobri lekari lece, dobri advokati brane, dobri pisci pisu, dobri pekari peku hleb, .....

Samo barabe su od politike napravile masinu za pravljenje para...a mi se palimo...te ovaj dobar, ovaj ne valja......sve su to skotovi

ШТО ЈЕС' - ЈЕС' ! 8-)

...и да додам... ВЛАСТОЉУБЉЕ ЈЕ ПОРОК НА НИВОУ БОЛЕСТИ ...

Код нас је највећи проблем што људи који вреде да се баве политиком то не желе и истиснути су од стране разних бараба са свих страна.

.....У Србији јамачно има бољих људи од оних који нам се сваки дан појављују и смеше крај малих екрана !

Zarathustra:
Код нас је највећи проблем што људи који вреде да се баве политиком то не желе и истиснути су од стране разних бараба са свих страна.

.....У Србији јамачно има бољих људи од оних који нам се сваки дан појављују и смеше крај малих екрана !

Потписујем; као и претходне постове! :x

billy_THE_kid:
Da, najobrazovaniji je Toma Nikolic, sa srednjom gradjevinskom.....
Ljudi, kad smo vec kod Tome, zar niko nije pomislio da nije u redu da direktor groblja (grobar) vodi drzavu.........cisto, ono, malera radi...pu,pu....

'Ajde navedi nekog Velikog vodju (veceg od Tome) koji je ostavio pecat u istoriji a da ima vecu skolu. evo ti primera: Hitler, Tito... Sada ce reci neko: pa oni su ovakvi ili onakvi, ali u svoje vreme, dok su vladali, svi su im dubili na trepavice i kleli se u njih.

Diplome se i kupuju.

Kazanova:
'Ajde navedi nekog Velikog vodju (veceg od Tome) koji je ostavio pecat u istoriji a da ima vecu skolu. evo ti primera: Hitler, Tito... Sada ce reci neko: pa oni su ovakvi ili onakvi, ali u svoje vreme, dok su vladali, svi su im dubili na trepavice i kleli se u njih.

Diplome se i kupuju.

Kome su , bre u Srbiji stalno potrebne VELIKE VODJE???..........Ja ne zelim Velikog vodju...
Treba mi sposoban, obrazovan, pametan politicar, koji ce biti drzavni sluzbenik, i raditi za mene, jer ga ja i placam , placajuci debeo porez......
Kakav, bre veliki vodja?? ..pun mi ih K......

Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca, Mongola, Marsovca...bilo koga, samo da zna posao....i da ne Srbenduje previse..

A za kupovinu diploma, to je tacno...setite se one bruke, gde Velja Ilic, brani doktorat pred komisijom sastavljenom od clanova njegove stranke...pa gde je dno dna ljudske gluposti i bezobrazluka???

A George W. Bush dobija izbore prevarom prilikom prebrojavanja glasova u najskandaloznijim izborima u USA 2000 i to u drzavi gde je njegov brat guverner. Trt.. :lol:

Politicari su isti, vole vlast i lovu i moc i privilegije..... i nema veze da li su sa Marsa, Srbije ili USA ili iz klozetske solje. :lol:

billy_THE_kid:
Kome su , bre u Srbiji stalno potrebne VELIKE VODJE???..........Ja ne zelim Velikog vodju...
Treba mi sposoban, obrazovan, pametan politicar, koji ce biti drzavni sluzbenik, i raditi za mene, jer ga ja i placam , placajuci debeo porez......
Kakav, bre veliki vodja?? ..pun mi ih K......

Ja bi, da se pitam, uvezao nekog Japanca, Mongola, Marsovca...bilo koga, samo da zna posao....i da ne Srbenduje previse..

A za kupovinu diploma, to je tacno...setite se one bruke, gde Velja Ilic, brani doktorat pred komisijom sastavljenom od clanova njegove stranke...pa gde je dno dna ljudske gluposti i bezobrazluka???

Зато је добро, хвала Богу, да се Ти о томе НЕ ПИТАШ !

laughing.gif

billy_THE_kid:
Da li su radikali zaista barabe i neotesani primitivci, kao sto kaze Dinkic??
Ja mislim da jesu, ali da nista bolji nisu ni svi ostali poslanici skupstine Srbije......
Mislim da su svi zajedno u talu, tipa :"dok sam ja na vlasti, ja cu da se obezbedim, a ti neces da me hapsis posle, kad dodjes na vlast., pa se ti obezbedi, a ja necu tebe da hapsim...."

Zato, i samo zato NIKO nije do sada odgovarao za lopovluke. Ni JUL, ni SPS, Ni Radikali, ni DOS,ni DSS.......Niko!!!!!!

A raji daj samo malo srbovanja, haga, zvezde i partizana, i oni su drogirani....
tako nam i treba....

Svi, svi, svi!!

Vuk Draskovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back