Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Elvin:pa vidiš batice kada je to radio neko ko se postavlja kao moralni autoritet prema drugima,loše je...mnogo loše...
Da, ona Boru naziva prostakom, a šminka se, onako matora, ko s Pigala da je došla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:pa vidiš batice kada je to radio neko ko se postavlja kao moralni autoritet prema drugima,loše je...mnogo loše...
Za ovakvo poredjenje se u skoli dobija AS kao bandera.Ali dobro...oprasta se,jer je poznato da radikali ne ljube skolu.Strela:Što me zabavljaju te priče o procentima birača, te kad bi ih više izašlo mi bismo im j**** majku,
to su sve gluposti tipa ŠBB KBB.
Tako neko može za stan da traži 1.000.000 evra, pa da ne dobije tu lovu. Stan ili bilo šta drugo,
kad prodaješ, vredi onoliko KOLIKO DOBIJEŠ!
PLESsitnihDEMONA:Za ovakvo poredjenje se u skoli dobija AS kao bandera.Ali dobro...oprasta se,jer je poznato da radikali ne ljube skolu.
billy_THE_kid:Da li su radikali zaista barabe i neotesani primitivci?
Jeeeeeel??? Cestitam!serb_pagan:mojne brate sa strelom da ulazis u tu raspravu.pa dve ulice u beogradu nose njeno ime...
Elvin:ja viđam protića...u rl je isti kao pred kamerama...urnebesan![]()
Pa i jeste!Elvin:ja viđam protića...u rl je isti kao pred kamerama...urnebesan![]()
PLESsitnihDEMONA:Pa i jeste!
Ali zato kada progovori...razdvaja glavu od tela. Jedini pravi antikomunista!
Pa i jeste!
Ali zato kada progovori...razdvaja glavu od tela. Jedini pravi antikomunista!
PLESsitnihDEMONA:Za ovakvo poredjenje se u skoli dobija AS kao bandera.Ali dobro...oprasta se,jer je poznato da radikali ne ljube skolu.
Elvin:gde je on anti-komunista,obrati pažnju na njegovo društvo sa konferencija za štampu...
borka,sonja,nataša,biljana...
sve sami čuvari vatre...
Strelo,nisam ja rekao da se glasovi ne racunaju...ne,ne! Naravno da su radikali imaju glasove koje su dobili...nema tu dileme,ali nije problme u tome vec u njihovom puvanju da su NAJVECA OD SVIH NAJVECIH STRANAKA !!!Strela:Ne pravi račun bez krčmara. Na izborima se računa onoliko glasova koliko dobiju pojedine
partije, a ne onoliko koliko bi ti želeo da dobiju.
Bolje se pitaj šta rade "vaši", odnosno "tvoji", da motivišu ljude da izađu i glasaju, jer "naši" ne moraju ništa da rade već samo da puste "vaše" da prave stalne greške u koracima i rejting im raste i raste....
PLESsitnihDEMONA:Strelo,nisam ja rekao da se glasovi ne racunaju...ne,ne! Naravno da su radikali imaju glasove koje su dobili...nema tu dileme,ali nije problme u tome vec u njihovom puvanju da su NAJVECA OD SVIH NAJVECIH STRANAKA !!!
To mi lici na na mogucu situaciju sa referendumom u CG gde ce oko 100 000 glasova biti 51% minimum...ali boli me uvo za to...da se vratimo...
Necu ja da se pitam nishta za "moje",jer ja "moje" nemam...poubijani su. Tako da...
...Poslacu vam rezglednicu iz africke zemlje Safari...![]()
eremita:Elvin:gde je on anti-komunista,obrati pažnju na njegovo društvo sa konferencija za štampu...
borka,sonja,nataša,biljana...
sve sami čuvari vatre...
![]()
ДА ПОМОГНЕМ ОКО ТОГ САТАНИСТИЧКОГ СИМБОЛА
Као за ферхадијуPLESsitnihDEMONA:Ljudi,tesko cete vi to sa cekicem...sporo to ide.
Ja vam nudim par kila exploziva za DZ! Resicete problem brzo i efikasno.![]()
PLESsitnihDEMONA:Ljudi,tesko cete vi to sa cekicem...sporo to ide.
Ja vam nudim par kila exploziva za DZ! Resicete problem brzo i efikasno.![]()