Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 11.563
Немам шта да избацим.probajte da izbacite psovke pa ćete videti koliko će vam se život unormaliti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немам шта да избацим.probajte da izbacite psovke pa ćete videti koliko će vam se život unormaliti.
Mnoge reči su groznije , postupci su grozota, zatim kada je neko neiskren može te militi i dragiti do sutra. Psovka je iskrena emocija.
Oće tako na Politici.ne menja ništa, preko psovki nepomjanik iskrene i dobre ljude vuče u propast.
Oće tako na Politici.
Umereno psovati je po meni ipak ok. Bolje je reći naglas nego zadržati emociju u sebi.nemam pojma šta si htela da kažeš, sa ovim na politici, znam samo da je gordost izvrnuta iskrenost
i granica je tanka, da se iz tog ja sam iskren i psujem predje u gordost
a plodovi gordosti nisu slatki, ako to čovek ne oseti i ne shvati na vreme.
nema čoveka bez mana, al treba ih ispravljati a nikako negovati, jer smo zaboga iskreni...
razumem ja šta hoćeš da kažeš, da ima ćutologa koji ne psuju i ne znaš šta ti misle
i nekih drugih, koji psuju al bar su iskreni, i dobri drugari, itd....sve je to meni jasno
al psovka nije začin u jezik već otpad koji treba odstraniti.
da je začin imale bi je i naše narodne pesme a nemaju
pojavljuju se na velika vrata kod nas tek sa vukom karadžićem
koji svoje cincarske odvratne jezičke vratolomije ubacuje medju Srbe.
jel karadjordje psovao možda? pa nije....nije ni Miloš Obilić
pa ko smo onda mi da psujemo?
Umereno psovati je po meni ipak ok. Bolje je reći naglas nego zadržati emociju u sebi.
Meni se ne dopada naprimer vulgarnost i neke takve ( proste) šale.
Ne psujem ja tako često koliko branim to pravo.слажем се, ово подебљано, ал узми вежбај месец дана, да НИШТА не псујеш, ал баш НИШТА
вежбај...па ћеш приметити колико оне ситне дневне глупе зезалица нестају из живота
типа побегне ти бус, заглави ти се трака на каси, потроши ти се батерија баш кад ти треба...
све нас окружује једно велико ПОЉЕ, или ЕТАР како су то звали научници до Ајнштајна.
а сад ме мрзи више даље да се убеђујем само вас преклињем и молим да не псујете
Сунце, бога и хлебац....ако ти излети из уста, а ти врати!
боље да остане тамо него да лебди у плута пољем даље~~
Ne psujem ja tako često koliko branim to pravo.![]()
Volela bih da vidim to istraživanje......Onda se pojavilo prvo istraživanje u kome su stručnjaci zaključili da su ljudi koji psuju inteligentniji od onih koji ne psuju.
Ne nužno. Ljudi često psuju iz nemoći, besa i nekulture. Iskrenost s tim ima malo veze.Kasnije se pojavilo još jedno istraživanje koje otkriva da su ljudi koji psuju iskreni.
Kroz šljivike i livade....Šta mislite o ovoj temi?
Što je moj tata psovao. Za medalju. U jednu rečenicu tri psovke složi.Pogledajte prilog 1524585
-Autorska tema -
Kada smo bili mali učili su nas da su psovke loše i ružne. Neki od nas su poslušali, neki nisu.
Psovanje je nekulturno. Treba izbegavati knjige u kojima ima psovki. Treba izbegavati i filmove pune psovki.
Dok sam bila mlađa trudila sam se da poštujem ova "pravila".
Onda se pojavilo prvo istraživanje u kome su stručnjaci zaključili da su ljudi koji psuju inteligentniji od onih koji ne psuju.
Kasnije se pojavilo još jedno istraživanje koje otkriva da su ljudi koji psuju iskreni.
Da li su psovke dobre ili loše?
Da li su psovke ružne?
Šta mislite o ovoj temi?
Umem opsovati nešto što je nedirektno, tipa "A hebe mu mater, da li je moguće". Ali to ne uputim drugima. Što se tiče komunikacije sa ljudima, ne psujem ih jer mi je to veliki primitivizam kojeg se gnušam.
Ali postoji više elemenata psovanjaPsovanje je odlicna katarza. Ljudi koji cesto psuju manja oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti.