bucike nisu zgodne : think:
ja jesam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bucike nisu zgodne : think:
slažem se
Ti gravitiras siledzijama?
Добро јутро Колумбо, жене природно гравитирају силеџијама.
Жену заболе ћоша за врлине мушкарца ако се поред њега осећа заштићено.
Био он пандур или кримос, свеједно је. Нарко босови не спавају сами.
Доброта је за будале.
Red Pill. Google it.
Наивчино.
....ili bolje da pojasnim, da li su muškarci potrebni ženama ili su im potrebni samo njihovi resursi? Mnoge veze koje vidim se svode na čist materijalni interes. Koliko možeš da joj daš, koliko puta možeš godišnje da je vodiš na putovanje itd. Ako odstupiš od od postavljenog standarda i poremetiš navike nastaje svađa pa i prekid veze. Znam za slučajeve gde ni pare nisu bile dovoljne jer žena hoće još više pritom ne mareći za dete ni muža.
Postoji tu još jedna stvar. Žene se međusobno takmiće koja je bolje prošla pa se upoređuju na društvenim mrežama... mogu se tu videti izlivi ljubomore i zavisti.
Da li su muškarci zaista potrebni ženama ako izuzmemo materijalnu podršku?
Osetljiv sam na tvoje odgovore izgleda.prema meni su skoro svi bili ok
zar shvataš ozb svaku moj odg
Osetljiv sam na tvoje odgovore izgleda.
Ti gravitiras siledzijama?
"Krimosi" su cesto takvi retardi da su i po sebe katastrofa losi i to vise nego po okolinu.
Ne moze svako da bude Majkl Korleone, shvatite to.
Neko ko se bavi sitnim kriminalom je budala koja zaglavljuje robiju za sitne pare.
Ja ne vidim kako nekom moze da se isplati da obija kuce i krade televizore i misli da je neka faca. To je retard.
Ajde neko dilovanje droge je isplativije, ali to rade uglavnom klinci za jace face.
A veruj mi da te dobrice znaju da budu nadrk ekstremno, jer fin covek ne moze da zivi u djubretu i njemu kad useres avliju on ce da uzme dvocevku i da te rokne.
A onaj ko zivi u gownima njemu je sve normalno i sve moze za pare.
Neko nam je citao MGTOW.
Kazem ja da bi se to primilo ko alva.
varaš se
svakoj se može desiti da hoće grubijana..da je privuče, da se zaljubi....
ali problem je ako stalno hoće takve...znači da sa tom osobom.nešto opasno nije u redu
onda se nijedna ne bi udala za ok muškarca, koji nije takav...a znam mnoge takve koji su oženjeni i žene ih obožavaju
Рационалан одабир код жене победи када почну да схватају да губе лепоту, или не могу наћи ништа што им 100% одговара.
А то је алфа мушкарац. А не бета који тегли и подиже децу ћутке, неретко туђу.
eto..o ovome ja
neosećajni nikad ne mogu da shvate...ibga..
- - - - - - - - - -
postoje osećanja ako niste znali
lepa žena zavoli i dobrog muškarca...
Не само она, већ огроман број жена. Шта мислиш да је сво то насиље у породици искључива кривица мушкарца?
Били су добри док си претили и пеглали друге људе, што се ње тиче тако је могло да потраје и сто година.
Романса уз туђе модрице је за њу прихватљива, али кад крене и њу да пегла... онда креће "Попаје Попаје... спаси ме!"
Саосећам са таквим женама колико и са угљенисаним лешом Хитлера у предграђу Берлина.
Пред носом јој бар десет мушкараца који би је носили као кап воде на длану, али она види само тог једног грубијана.
Суров мушкарац не излази из моде. И нема конкуренцију.
Ja mislim da ima mnogo vise tipova koji se loze na siledzijstvo i prebijanja nego zena koje bi bile sa pravim tipovima siledzijama.
Oni koji prebijaju zene to rade jer su ih nesto debelo zeznule ili ih ponizile po njihovim kriterijumima.
Nije isto biti nadrkan i biti siledzija. Siledzija je po meni extrem. Stvar terminologije.
Najsuroviji ce biti oni fini, jer fin covek ne moze da zivi u djubretu i njemu ako napravis sraanje on ce svim silama krenuti da vrati normalno stanje i spremi se za najgore.
Jedina razlika koja fine ljude sprecava u tome da budu najsuroviji je zakon.
Na primer.
Stari Rimljani su tokom svog pocetka i nastanka kao bili konzervativno drustvo. I zbog silovanja i samoubistva jedne ugledne Rimljanke koja je vazila za finu i dobru zenu koja je sedela kuci i vezla, strikala Rimljani nisu kaznili jednog coveka vec spalili ceo susedni grad i ubili 50.000 ljudi, Etruraca. Genocid zbog jednog zlocina.
Moj zakljucak. Fin covek ne moze da zivi u djubretu.
A te siledzije bi i svoje cerke prodavali za pravu cenu, jer je njima najvaznije njihovo debelo dupe, a moral im je stran.
Red Pill je 180 степени од MGTOW.
Red Pill не заговара целибат, већ доминацију мушкарца над женом.
Мање више исто што су претходне генерације практиковале и без интернета.
Свет је био боље место у коме су женама језици били краћи а руке заузете корисним радом.
Ni MGTOW nije celibat vec masovno prestajanje ulaska u brak.
A to je samo prvi korak. Sledeci je dominacija ofc. Znaci i ti si MGTOW.
Papucar = rob
Ili rob ili robijas.
Izgleda da je to vreme doslo.
....ili bolje da pojasnim, da li su muškarci potrebni ženama ili su im potrebni samo njihovi resursi? Mnoge veze koje vidim se svode na čist materijalni interes. Koliko možeš da joj daš, koliko puta možeš godišnje da je vodiš na putovanje itd. Ako odstupiš od od postavljenog standarda i poremetiš navike nastaje svađa pa i prekid veze. Znam za slučajeve gde ni pare nisu bile dovoljne jer žena hoće još više pritom ne mareći za dete ni muža.
Postoji tu još jedna stvar. Žene se međusobno takmiće koja je bolje prošla pa se upoređuju na društvenim mrežama... mogu se tu videti izlivi ljubomore i zavisti.
Zene su dezorijentisane u ovom novom drustvenom sistemu.
Skoncentrisu se na ono sto se sada dogadja, ne mareci puno za buducnost jer kapiraju da nemaju puno uticaja na nju.
Muskarci su takodje dezorijentisani jer su zamenjeni masinama.
Varalica
Varam svoga muza svakog treceg ,sedmog i dvadesetog u mesecu , tako mi je zgodno i sema se ustalila, zaljubila sam se . Sta ako unajmi detektiva i sazna da li cu ja biti kriva ili on koji ce da me isprebija sasvim sigurno a onda cu ja sasvim sigurno da pozovem policiju i pokazem modrice da li ce morace da leti iz stana kao lastavica .