- Poruka
- 127.091
Још ћемо се ти и ја усагласити![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још ћемо се ти и ја усагласити![]()
Ne, nego vam se poklapa IQ
kako nismo moderan svet?mi nismo moderan svet i kad flipnemo radimo to na starinski način
dobro, i? možeš i da kevćeš po ulici i hodaš četveronoške- nije zabranjeno.
bas ti hvala, sad imam iq jedne plavuseNe, nego vam se poklapa IQ
Испала је у праву, да си оћутао паметнији би попустиоbas ti hvala, sad imam iq jedne plavuse
sorry bogi ali nisam mogao da odolim
![]()
![]()
Nema na cemu, uvekbas ti hvala, sad imam iq jedne plavuse![]()
sorry bogi ali nisam mogao da odolim![]()
![]()
![]()
beton sine..betonИспала је у праву, да си оћутао паметнији би попустио![]()
![]()
ako zakon štiti takve, onda treba da se ide do kraja. Kao mačku, ne može je lečiti lekar koji bi je tretirao kao čoveka već isključivo veterinar.Gledam moderan svet koji je flipnuo.
Nekad se znalo. Umislis da si Napoleon ili pas odes u Lazu na manju rehabilitaciju
Sad mozes da tvrdis da si sta hoces i jos mozes nekog da tuzis ako ti ospori da to nisi.
Sad je skoro bio teskt o devojcici u USA koja je umislila da je macka i prijavila je decka koji joj se obracao kao devojcici i sto je najgore, skolske vlasti su reagovale u njenu korist.
ovo je odlicno resenje.ako zakon štiti takve, onda treba da se ide do kraja. Kao mačku, ne može je lečiti lekar koji bi je tretirao kao čoveka već isključivo veterinar.
Kao mačka, treba biti posebno transportovana ako putuje avionom (u specijalnoj kutiji za kućne ljubimce)
Mačke ne bi mogle ni pohađati škole, niti upravljati vozila, niti posedovati račun u banci
Kao mačku, ne bi smela da ulazi u lokale ili radnje gde nisu dozvoljene životinje
Ako nema vlasnika, mogla bi biti zatvorena i u prihvatilište za životinje...
bome jeste.Inace ludacka identifikacija je uvek sa nekim jako bitnim, jer naduvani ludacki ego, zeli da bude jako bitan.
Dakle kad se identifikujes sa necim nebitnim, to nije ludilo uopste...
Pa eto ti @bas kao veruje da je Adam, imamo ih na forumubome jeste.
ma šta zamisliš da jesi i uveriš sebe da jesi osim da si ljudsko biće je -psihotično stanje.
@tab503 razumem ja šta ti kažeš i jeste da to odskače od normalnog jako ali nekako ne volim tako da se kaže da su ludaci pobedili. Nemoguće je sve dok ima više normalnih a manje ludaka da ludaci pobede i nekako je "depresivan" naslov teme.
Evo takva jedna lujka kaze da ce ovaj mladi svet spasiti svet
Piloti, sad će ručak
danas je i puding jupi , a posle možemo i TV malo gledatiPiloti, sad će ručak![]()
Iako ponekad deluje da jesu...Gledam moderan svet koji je flipnuo.
Nekad se znalo. Umislis da si Napoleon ili pas odes u Lazu na manju rehabilitaciju
Sad mozes da tvrdis da si sta hoces i jos mozes nekog da tuzis ako ti ospori da to nisi.
Sad je skoro bio teskt o devojcici u USA koja je umislila da je macka i prijavila je decka koji joj se obracao kao devojcici i sto je najgore, skolske vlasti su reagovale u njenu korist.
ne bih rekla da su ludaci pobedili.Gledam moderan svet koji je flipnuo.
Sve su to opisali Oldouz Haksli, Dzordz Orvel i Franc Kafka.Gledam moderan svet koji je flipnuo.
Nisu oni ništa predvideli samo su ponovili u drugačijem obliku.Sve su to opisali Olduz Haksli, Dzordz Orvel i Franc Kafka.
Neke stvari je pak predvideo Isak Asimov.
Samo...zivot ima nacine da se poigra sa onima koji se bi pridaju preveliku vznost.
Ne brinem se ja zbog dece koja mastaju.
Ponekad me plasse odrasli ljudi koji se gube izmedju svetova a imaju neke pozicije mocci.
Nikad nije bilo manje ratova i gladi nego danas.Sve smo ispunili izgleda uslove.
Nego, u međuvremenu možemo se baviti ludacima
zanimljivije je
![]()