- Poruka
- 53.627
Ljudi nikada nisu bili deblji.Ja danas kada vidim debelu osobu siguran sam da je milijarder!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi nikada nisu bili deblji.Ja danas kada vidim debelu osobu siguran sam da je milijarder!![]()
Da jer jedu najevtiniju hranuLjudi nikada nisu bili deblji.
Ima i toga. Ali pre svega jer se danas i 100 metara ide autom. Kuka se a nikad više auta.Da jer jedu najevtiniju hranu
Ne budi siguran.Јел познајеш неиспаване и злостављане људе? Трпљење тога је горе од глади.
Treba da pojede sendvic od metar sa tom salamom... Da pokaze svima kakav je sendvicar.Zbog tri puta skuplje hrane nego u zemljama EU, Srbi treba umesto tri obroka da konzumiraju samo jedan kako je savetovao onaj imbecil toma mona.
Pogledajte prilog 1899683
Mažeš na obe strane? HeheJa pastetu i leba
Ja za 50 eura ceo mesec kod kuće. HeheU Aldi za 50 eur jedes 2 nedelje

Kako, u kom smislu? Ja nemam posao zbog kronizma i nepotizma pa sam zato gladan jer živim u gradu.Ko u srbiji gladuje tom nešto u glavi fali a ne na stolu...
Pa da, u gradu se inače živi samo od ljubavi prema istom..Kako, u kom smislu? Ja nemam posao zbog kronizma i nepotizma pa sam zato gladan jer živim u gradu.
pamtim mnogo gora vremena tkdNemoj da lično shvataš.Ti nisi sns bandit.A deru te.I hebu te.