Stronghold
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Da li su ljudi u av Srbiji gladni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел познајеш неиспаване и злостављане људе? Трпљење тога је горе од глади.Ne poznajem ljude koji su ikada bili gladni osim teskih klosara i socijale ali sa takvima se ne druzim.
Јел познајеш неиспаване и злостављане људе? Трпљење тога је горе од глади.
Без сна се брже умире него без хране а људи немају сна због лоших послова. Такође, многи трпе злостављање на радном месту. Шта је онда глад у односу на те ствари, и у затвору има шта да се једе.Samo neispavane.
Чак је и забава узвишенија активност од јела, забава бар на неки начин покреће мождане вијуге, једино амебе не занима забава нити било шта интелектуално и занимљиво.Da bi se covek nazvao covekom, potrebno je jos neke potrebe da zadovolji sem stomaka
Nije cilj zivota imati samo hranu, nismo zivotinje
Чак је и забава узвишенија активност од јела, забава бар на неки начин покреће мождане вијуге, једино амебе не занима забава нити било шта интелектуално и занимљиво.
Tvojima u odlasku u kamenolom nikada dosta.Sve će im biti uzeto.Njima i njihovoj deci unucima praunucima.gladni para
Ima 65 leba po uredbi kad je čale pravio dete i useljavao se u brand new renoviranu vilu preko puta Belog dvora.Braniće je obe golim pichkama ali sta vredi sledi im podrum..zemljani...memljiv.Људи пре свега немају стамбени простор где да живе, приватност, слободу. Кило хлеба кошта 120 динара, квадрат неког јефтиног стана кошта 1000 евра, стан је исто основна потреба као и храна, људи зими требају и да се прегреју, не само да једу. Онда, људи немају начин да зарађују без неких врста злостављања и уцена, где испада да би живео да мораш да трпиш злостављање на радном месту а и системског злостављања где нпр. нећеш имати никакав посао ако живиш на селу од 5 становника у околини Бабушнице и где ти је потребно 3 сата пута до првог продуктивног посла док у твом селу нема никаквог јавног превоза.
ja pa jaTvojima u odlasku u kamenolom nikada dosta.Sve će im biti uzeto.Njima i njihovoj deci unucima praunucima.
Од кога следи? Боље и то него улица и системско злостављање јер си већ изопштен.Ima 65 leba po uredbi kad je čale pravio dete i useljavao se u brand new renoviranu vilu preko puta Belog dvora.Braniće je obe golim pichkama ali sta vredi sledi im podrum..zemljani...memljiv.
Ne.Vaša deca će se vratiti iz Londona,Amerike da nadniče kada se bude kopao krompir.ja pa ja
ja sam izgubljen slucaj odavno
pa valjda se borite za dobrobit nase dece?
Definiši šta znači gladan?Da li su ljudi u av Srbiji gladni?
Ja pitam drugi odgovaraju.Mojne te ćaci kontra pitanja.Definiši šta znači gladan?
Bezimeni...moj savet drugarski ti je da ne ulazis uopste ni u kakvu diskusiju ni polemiku na pdf politika...ovde su ti svi politički aktivisti i fizikalci bolje ih batali.Без сна се брже умире него без хране а људи немају сна због лоших послова. Такође, многи трпе злостављање на радном месту. Шта је онда глад у односу на те ствари, и у затвору има шта да се једе.
Držiš mercedes na avataru i pitaš da li su ljudi gladni?Da li su ljudi u av Srbiji gladni?
И ја сам и једно и друго, плус сам рационалнији од њих, тако да имам и ја шта да кажем.Bezimeni...moj savet drugarski ti je da ne ulazis uopste ni u kakvu diskusiju ni polemiku na pdf politika...ovde su ti svi politički aktivisti i fizikalci bolje ih batali.
Da ne tupim previse pozzz