Da li su ljudi gladni?

Ne poznajem ljude koji su ikada bili gladni osim teskih klosara i socijale ali sa takvima se ne druzim.

Ali sigurno je da ima:

Bračni par Nikola (67) i Spasena (68) Milobratović, čija su tela u raspadanju preksinoć pronašle komšije, u ulici Nedeljka Čabranovića u Beogradu, najverovatnije su preminuli zbog gladi.
Tačan uzrok smrti biće poznat pošto bude urađena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu, piše "Alo". Koliko su teško živeli, ukazuje dug za hleb od 4.000 dinara koji su napravili u obližnjoj pekari.
Komšije kažu da im je bilo čudno što od nedelje nijedno nisu videli, a kada su osetili nepodnošljiv smrad iz stana Milobratović, odlučili su da pozovu policiju. "Policija nam je rekla da pronađemo dva svedoka i uđemo u stan. Moj suprug je razvalio vrata. Nesrećna žena ležala je u hodniku mrtva, dok je u spavaćoj sobi na krevetu mrtav ležao njen suprug. Često sam ih i sama obilazila. Nekoliko dana smo im lupali na vrata, ali niko nije otvarao", kaže Dobrila Guzina, predsednica kućnog saveta.

Samo neispavane.
Без сна се брже умире него без хране а људи немају сна због лоших послова. Такође, многи трпе злостављање на радном месту. Шта је онда глад у односу на те ствари, и у затвору има шта да се једе.

Da bi se covek nazvao covekom, potrebno je jos neke potrebe da zadovolji sem stomaka
Nije cilj zivota imati samo hranu, nismo zivotinje
Чак је и забава узвишенија активност од јела, забава бар на неки начин покреће мождане вијуге, једино амебе не занима забава нити било шта интелектуално и занимљиво.

Чак је и забава узвишенија активност од јела, забава бар на неки начин покреће мождане вијуге, једино амебе не занима забава нити било шта интелектуално и занимљиво.

To je isto kao kad bismo se hvalili jer imamo dovoljno vazduha da disemo. Ok, bitna stavka, ali sigurno postoji nesto vise od toga

Људи пре свега немају стамбени простор где да живе, приватност, слободу. Кило хлеба кошта 120 динара, квадрат неког јефтиног стана кошта 1000 евра, стан је исто основна потреба као и храна, људи зими требају и да се прегреју, не само да једу. Онда, људи немају начин да зарађују без неких врста злостављања и уцена, где испада да би живео да мораш да трпиш злостављање на радном месту а и системског злостављања где нпр. нећеш имати никакав посао ако живиш на селу од 5 становника у околини Бабушнице и где ти је потребно 3 сата пута до првог продуктивног посла док у твом селу нема никаквог јавног превоза.

Људи пре свега немају стамбени простор где да живе, приватност, слободу. Кило хлеба кошта 120 динара, квадрат неког јефтиног стана кошта 1000 евра, стан је исто основна потреба као и храна, људи зими требају и да се прегреју, не само да једу. Онда, људи немају начин да зарађују без неких врста злостављања и уцена, где испада да би живео да мораш да трпиш злостављање на радном месту а и системског злостављања где нпр. нећеш имати никакав посао ако живиш на селу од 5 становника у околини Бабушнице и где ти је потребно 3 сата пута до првог продуктивног посла док у твом селу нема никаквог јавног превоза.
Ima 65 leba po uredbi kad je čale pravio dete i useljavao se u brand new renoviranu vilu preko puta Belog dvora.Braniće je obe golim pichkama ali sta vredi sledi im podrum..zemljani...memljiv.

Ima 65 leba po uredbi kad je čale pravio dete i useljavao se u brand new renoviranu vilu preko puta Belog dvora.Braniće je obe golim pichkama ali sta vredi sledi im podrum..zemljani...memljiv.
Од кога следи? Боље и то него улица и системско злостављање јер си већ изопштен.

Zbog tri puta skuplje hrane nego u zemljama EU, Srbi treba umesto tri obroka da konzumiraju samo jedan kako je savetovao onaj imbecil toma mona.

1000012746.jpg

Без сна се брже умире него без хране а људи немају сна због лоших послова. Такође, многи трпе злостављање на радном месту. Шта је онда глад у односу на те ствари, и у затвору има шта да се једе.
Bezimeni...moj savet drugarski ti je da ne ulazis uopste ni u kakvu diskusiju ni polemiku na pdf politika...ovde su ti svi politički aktivisti i fizikalci bolje ih batali.
Da ne tupim previse pozzz

Bezimeni...moj savet drugarski ti je da ne ulazis uopste ni u kakvu diskusiju ni polemiku na pdf politika...ovde su ti svi politički aktivisti i fizikalci bolje ih batali.
Da ne tupim previse pozzz
И ја сам и једно и друго, плус сам рационалнији од њих, тако да имам и ја шта да кажем.

Back