Da li su lezbejke normalnije?

gledam ona desavanja u USA.
malo malo uhapse neku profanku jer je bila sa ucenikom..
ali uvek su u pitanju maloletni muskarci
jos nisam video da je neka bila sa devojcicom.

da li to znaci da su lezbejke normalnije i nisu pedofili?

a tebe je u ovom istorijskom momentu zagolicala bas ova tema!
ok prosveta je u pitanju

Ne, lezbe nisu pametnije, baš naprotiv, daleko su veće zlo.
Seksualno potisnute učiteljice iz Bible Belta, cijede kite mladih junaca i zbog toga bi im trebalo spomenik podignuti.
Lezbe i ped*eri su zlo, uvijek bili.
Biološka stranputica.

Gej muškarci su oko 6-8% svih muškaraca (zavisi od epohe i etniciteta, i naravno visoko urbano sociodemokratsko Vs ruralno tradicionalističko okruženje). Lezbijke su samo oko 2,8-3% svih žena.

Dakle na svakih 35-36 uhapšenih profanki koje se jebu s omladinom ispod 18, i teoretski može da dođe jedna lezbijka, a 34-35 su hetero.

'Nači: prati pažljivo pa posle 35 vesti se javi.

sto u moje vreme nije bilo takvih.. kod mene sve neke partizanke bile z:mrgreen:
Brate moja nastavnica matematike, geshtapo onaj kozni kaput, suknja, cizmaje, sva je bila u nekoj boji neke tamno braon zivotinje. Jedini put kada sam joj video osmeh na licu je kada me je uhvatila da imam ispisane formule na ruci. I to je tako sa slascu radila: Napokoneu, pokazi mi ruku...pokazi mi drugu ruku..donesi tu ruku i kontrolni zadatak. Ceeeep, za tebe je kontrolni zavrsen, mozes da izadjes.

1739660926478.jpeg

od 180 miliona Amerikanki, posl. godina bude 10-ak slučajeva da su nastavnice imale sex sa učenicima (i to uglavnom neke u 20-im godinama sa učenicima koji nisu mnogo mlađi od njih, al OK to je zabranjeno zakonom i slažem se da je to pedofiija) i ti na osnovu tih 0.000000001% slučajeva razmišljaš o tome da su sve žene sklone pedofiliji, a da lezbejke nisu samo iz razloga jer nisi pročitao ni jednu vest da je neka profesorka bila sa maloletnom učenicom!
bravo na logičkom zaključivanju, ne znam šta bih ti drugo rekao!
:dash: :dash: :dash:

Brate moja nastavnica matematike, geshtapo onaj kozni kaput, suknja, cizmaje, sva je bila u nekoj boji neke tamno braon zivotinje. Jedini put kada sam joj video osmeh na licu je kada me je uhvatila da imam ispisane formule na ruci. I to je tako sa slascu radila: Napokoneu, pokazi mi ruku...pokazi mi drugu ruku..donesi tu ruku i kontrolni zadatak. Ceeeep, za tebe je kontrolni zavrsen, mozes da izadjes.
Podrška za matematičarku. Ako već moraš da se glupiraš s puškicama, onda se to ne radi tako gulanfersko-gedžovanski.

Budi šmeker-mangup, a ne tutumrak.

Back