Da li su komunisti organizovali demonstracije 27. marta 1941?

Ti si najveci lazov tj lazovcina jedna lazljiva. Istoriju ne znas i onda lupetas i izmisljas i onda ti se smeje ceo forum, kada si pisao kako je prvobitna akUmulicaja kapitala pocela u neolitu :hahaha:
Po treći put ponavljam, činjenica je da si ti najveći lažov na forumu. To je aksiom.
Samim tim, tvoje mišljenje je irelevantno, a tvoja riječ nije kredibilna.

Ko je napisao to, kada i gdje? Opet lažeš i izmišljaš.

• Podržavam
Reactions: PA8
Po treći put ponavljam, činjenica je da si ti najveći lažov na forumu. To je aksiom.
Samim tim, tvoje mišljenje je irelevantno, a tvoja riječ nije kredibilna.

Ko je napisao to, kada i gdje? Opet lažeš i izmišljaš.
Lazovcino jedno lazljiva, nemas pojma o istoriji, presipas iz praznog u supljeg. Glavni argumeti su ti smajliji.
Bolje se pokri tvojim velikim usima.

U Americi vlada rasna segregacija, a postuju se ljudska prava po tebi
Samo lažov može da kaže da su se ljudska prava više poštovala u SSSR-u nego u Americi.
U tekstu pise da je Crvena armija okupirala trecinu jugoslavije, citiraj sma seve , da se svi smejemo rvom ''prevodu''
“while the German forces under Field-Marshal Von Weichs were conducting an orderly evacuation in the rest, in order to protect a left flank laid bare by the collapse of Hungary and Rumania.”

Lazovcino jedno lazljiva, nemas pojma o istoriji, presipas iz praznog u supljeg. Glavni argumeti su ti smajliji.
Bolje se pokri tvojim velikim usima.
Koliko puta moram da ponovim? Činjenica je da si ti najveći lažov i falsifikator na cijelom forumu. To je aksiom!
Glavni argumenti su ti čaršijska vrijeđanja i maliciozne provokacije.
Sramotiš se, pokrij se ušima i napusti forum.

• Podržavam
Ned pricas i ne znas nista, dobio je da si prizano. Imas gay forume, idi tamo, a ne ovde da lupetas.
Šta znači ova prva rečenica?
Moram da zovem stručnjake za nemušti jezik, sudske tumače i vujaklije da mi ovo protumače.
Ponovo, dokazao si da su ti glavni argumenti primitivne i neumjesne psovke i maliciozne provokacije.
A da stvar bude gora, upravo si ti taj koji obilaze gej forume.

• Podržavam
Samo lažov može da kaže da su se ljudska prava više poštovala u SSSR-u nego u Americi.

“while the German forces under Field-Marshal Von Weichs were conducting an orderly evacuation in the rest, in order to protect a left flank laid bare by the collapse of Hungary and Rumania.”
Po tebi je rasna segregacija ''postovanje ljudksih prava '' :hahaha:
Barone postavi ceo tekst, da se vidi gde pise kako je Crvena armija okupirala trecinu Jugoslavije.

Šta znači ova prva rečenica?
Moram da zovem stručnjake za nemušti jezik, sudske tumače i vujaklije da mi ovo protumače.
Ponovo, dokazao si da su ti glavni argumenti primitivne i neumjesne psovke i maliciozne provokacije.
A da stvar bude gora, upravo si ti taj koji obilaze gej forume.
Nemas nista da kazes na temu, nego se pravis gluplji nego sto jesi.

@Nikita Kulganov bez ikakvog srama tvrdi da sam ja lažov, jer sam negdje, nije rekao gdje, napisao kako je akumulacija novca počela u neolitu.
Ja apsolutno nigdje nisam pisao o praistoriji, a kamoli o neolitu i akumulaciji novca. Ali apsolutno nigdje u životu, a pogotovo ne na forumu. Pozivam ga, ako nije lažov, da iznese gdje sam to napisao i kada.
Nikog ne zanimaju tvboje frustracije, ako imas nesto da kazes na temu kazi, ako nemas nmoj vise da zamaras.

Nemas nista da kazes na temu, nego se pravis gluplji nego sto jesi.
Dakle, priznaješ da si najveći lažov i falsifikator na cijelom forumu? Priznaješ da napadaš ljude bez razloga i izmišljaš da su rekli nešto što nisu? Priznaješ da su ti glavni argumenti primitivne psovke i maliciozne provokacije? Priznaješ da posjećuješ gej forume? Priznaje da nisi sposoban koncipirati prostu misao? Priznaješ da si hronično nepismen i neobrazovan?
Odlično!

• Podržavam
Dakle, priznaješ da si najveći lažov i falsifikator na cijelom forumu? Priznaješ da napadaš ljude bez razloga i izmišljaš da su rekli nešto što nisu? Priznaješ da su ti glavni argumenti primitivne psovke i maliciozne provokacije? Priznaješ da posjećuješ gej forume? Priznaje da nisi sposoban koncipirati prostu misao? Priznaješ da si hronično nepismen i neobrazovan?
Odlično!
Dosado, ajde setaj sa tvojim spmovima, sto potova objavis nitijedan nema veze sa temom, idi negde i davi, a nemoj odje.

Nikog ne zanimaju tvboje frustracije, ako imas nesto da kazes na temu kazi, ako nemas nmoj vise da zamaras.
Napao si me da sam lažov jer sam negdje rekao kako je akumulacija novca počela u neolitu? Gdje sam to rekao i kada? Ja nikada u životu nisam pisao o praistoriji, na ovom forumu. Ili mi se izvini, ili reci gdje i kada sam to napisao. I na pravi se blesav.

• Podržavam
Po tebi je rasna segregacija ''postovanje ljudksih prava ''
Šta je definicija ljudskih prava?
Barone postavi ceo tekst, da se vidi gde pise kako je Crvena armija okupirala trecinu Jugoslavije.
Ti pokušas da skreneš diskusiju jer ne mozes da oboris tvrdnju istoričara da je Crvena armija naterala Nemce na povlačenje iz Jugoslavije.

Idi setaj dosado, nemoj zagadjivati forum vise. Dosadne li zene....strasno
Glavni argumenti gospođe Nikite:
- Čaršijske provokacije
- Primitivne psovke
- Maliciozne provokacije
- Neumjesno vređanje

Pošto je dokazano da ste lažov i falsifikator, najbolji potez bi vam bio da se vratite predavanju istorije na pijaci. Tamo možete usput prodavati kupus i zaraditi novac. Jasno je meni da ste raskinuli sa g*j partnerkom koja je vlasnica tezge, ali morate se pomiri sa njom da bi ste se vratili prodavanju na pijaci.

• Podržavam
Šta je definicija ljudskih prava?

Ti pokušas da skreneš diskusiju jer ne mozes da oboris tvrdnju istoričara da je Crvena armija naterala Nemce na povlačenje iz Jugoslavije.
Ti negiras postojanje rasne segregacije u Americi., smesno.
Ti si taj koji su pokusao da falsifikujes i da postavis tekst kako je Crvena Armija ( Treca ukrajinska armija ) okupirala trecinu Jugoslavije.
Sram te bilo sto tako falsifikujes.
Tvoj post 943 stranica 278
  • danas u 12:45 - Други светски рат у Југославији (1941-1945)
  • IMG_6466.jpeg

Back