nista posebno
turkinje su za njih nedostizno nebo
turkinje su za njih nedostizno nebo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naredi joj nesto ako smes.nisu lepe jer idu u vojsku
Naredi joj nesto ako smes.
oce nesto reklamiraju, to jest da te navuku, pa okace foto-modele. Ko zna dal bi Titova vojska narasla na pola miliona da nije bilo lepih partizanki.izaberu par modela i prave epp.
Iako baš nisam ljubitelj semitske ljepote, ali šiju Britanke po izgledu za minimalno dva koplja.
@krompir 2.1. @bmaxa
...
Inace najlpse zene su po meni Brazilke (i recimo Kolimbijke i Venecuelanke) zato jer je tamo najveca genetska raznolikost a to kada se geni izmesaju tesko da moze da ispadne lose, a i ono tamo imas belkinje,crnkinje, meleskinje,azijatlinje,americke domorotkinje, plavuse,crnke,brinete,crvenokose i sve moguce mesavine, a ja najvise cenim tu raznovrsnost, i zaista ono ima bukvalno za svaciji ukus po nesto.![]()
pa ko ne sije britanke pas te ieboIako baš nisam ljubitelj semitske ljepote, ali šiju Britanke po izgledu za minimalno dva koplja.
kad pomesas svasta, to se zove pomija@krompir 2.1. @bmaxa
Hehe secam se jedne teorije zavere sa nekog ultra-desnicarskog portala (tacnije u smesnim slikama video sam sliku tog posta, mozda sa stormfronta ili tako nekog sajta za osobe sa poteskocama u razvoju) da je navodno nasa voljena Diksi Jevrejka sto se moze videti po njenoj fizionomiji i koscatom licu, da radi za Mosad i da svesno radi na unistenju srpskog roda i bele rase.
Inace nisu svi Jevreji isti, i medju njima postoje etnicke pa i fizioloske razlike, recmo postoje Askenazi koji nisu pravi Jevreji (vec su to postali prihvatanjem judaizma kao vere tamo u 9-om, 10-om veku) , pa postoje Sefardi koji su uglavnom ziveli u Spaniji i Portugalu (a bilo ih je nesto i na nasim prostorima, to su uglavnom ono ciji su preci pobegli iz Spanije tokom inkvizicije) i postoje i oni orijentalni Jevreji koji lice na Arape i koji su genetski zapravo najblizi onim autenticnim, starozavetnim Jevrejima.
Inace najlpse zene su po meni Brazilke (i recimo Kolimbijke i Venecuelanke) zato jer je tamo najveca genetska raznolikost a to kada se geni izmesaju tesko da moze da ispadne lose, a i ono tamo imas belkinje,crnkinje, meleskinje,azijatlinje,americke domorotkinje, plavuse,crnke,brinete,crvenokose i sve moguce mesavine, a ja najvise cenim tu raznovrsnost, i zaista ono ima bukvalno za svaciji ukus po nesto.![]()
Jevrejke važe za konzervativne žene ali koliko vidim i one su se pustile u promet. Ni manje ni više nego vojnikinje.Kad su im vojakinje ovakve (izbacile su stotine klipova, vrte guzom i zezaju se), mora da je cela nacija lepa i zdrava !
Jevrejke važe za konzervativne žene ali koliko vidim i one su se pustile u promet. Ni manje ni više nego vojnikinje.
Ma to možda ove mlađe misle da mogu da vrdaju, zavešće im očevi red brzo ja mislim.Možda je kod njih sad neka mini seksualna revolucija, kao kod nas šezdesetih, kad se pojavila BB u mini suknji ?! (Ili to beše Tvigi ??)
Ma to možda ove mlađe misle da mogu da vrdaju, zavešće im očevi red brzo ja mislim.