Da li su Izraelke najlepše žene?

izaberu par modela i prave epp.
oce nesto reklamiraju, to jest da te navuku, pa okace foto-modele. Ko zna dal bi Titova vojska narasla na pola miliona da nije bilo lepih partizanki.
Ko zna dal bi pruge Samac-Sarajevo, Brcko-Banovici, autoput Bratstvo-jedinstvo............bili ikada zavrseni da se u medijima nisu sirile price o "velikim ljubavima" ( i razdevicenjima) medju pripadnicima ORA.

@krompir 2.1. @bmaxa

Hehe secam se jedne teorije zavere sa nekog ultra-desnicarskog portala (tacnije u smesnim slikama video sam sliku tog posta, mozda sa stormfronta ili tako nekog sajta za osobe sa poteskocama u razvoju) da je navodno nasa voljena Diksi Jevrejka sto se moze videti po njenoj fizionomiji i koscatom licu, da radi za Mosad i da svesno radi na unistenju srpskog roda i bele rase. 😅

Inace nisu svi Jevreji isti, i medju njima postoje etnicke pa i fizioloske razlike, recmo postoje Askenazi koji nisu pravi Jevreji (vec su to postali prihvatanjem judaizma kao vere tamo u 9-om, 10-om veku) , pa postoje Sefardi koji su uglavnom ziveli u Spaniji i Portugalu (a bilo ih je nesto i na nasim prostorima, to su uglavnom ono ciji su preci pobegli iz Spanije tokom inkvizicije) i postoje i oni orijentalni Jevreji koji lice na Arape i koji su genetski zapravo najblizi onim autenticnim, starozavetnim Jevrejima.

Inace najlpse zene su po meni Brazilke (i recimo Kolimbijke i Venecuelanke) zato jer je tamo najveca genetska raznolikost a to kada se geni izmesaju tesko da moze da ispadne lose, a i ono tamo imas belkinje,crnkinje, meleskinje,azijatlinje,americke domorotkinje, plavuse,crnke,brinete,crvenokose i sve moguce mesavine, a ja najvise cenim tu raznovrsnost, i zaista ono ima bukvalno za svaciji ukus po nesto. 😉

Iako baš nisam ljubitelj semitske ljepote, ali šiju Britanke po izgledu za minimalno dva koplja.

Чак и орангутанке шију Британке за два копља по изгледу... а и понашању.

Штета што се управо оне обавезно загледају у мене.

@krompir 2.1. @bmaxa
...
Inace najlpse zene su po meni Brazilke (i recimo Kolimbijke i Venecuelanke) zato jer je tamo najveca genetska raznolikost a to kada se geni izmesaju tesko da moze da ispadne lose, a i ono tamo imas belkinje,crnkinje, meleskinje,azijatlinje,americke domorotkinje, plavuse,crnke,brinete,crvenokose i sve moguce mesavine, a ja najvise cenim tu raznovrsnost, i zaista ono ima bukvalno za svaciji ukus po nesto. 😉

Ja te koje si naveo ne osećam kao svoje, to mi smeta da se opustim u njihovom društvu.

Ove Izraelke ko da su rasle sa mnom, mimika lica, pokreti tela,
sve mi prepoznatljivo i blisko.

Možda zato što sam detinjstvo proveo na Dorćolu ?
Baš me interesuje šta misle Sarajlije, tamo je takođe nekad bilo dosta Jevreja.

@krompir 2.1. @bmaxa

Hehe secam se jedne teorije zavere sa nekog ultra-desnicarskog portala (tacnije u smesnim slikama video sam sliku tog posta, mozda sa stormfronta ili tako nekog sajta za osobe sa poteskocama u razvoju) da je navodno nasa voljena Diksi Jevrejka sto se moze videti po njenoj fizionomiji i koscatom licu, da radi za Mosad i da svesno radi na unistenju srpskog roda i bele rase. 😅

Inace nisu svi Jevreji isti, i medju njima postoje etnicke pa i fizioloske razlike, recmo postoje Askenazi koji nisu pravi Jevreji (vec su to postali prihvatanjem judaizma kao vere tamo u 9-om, 10-om veku) , pa postoje Sefardi koji su uglavnom ziveli u Spaniji i Portugalu (a bilo ih je nesto i na nasim prostorima, to su uglavnom ono ciji su preci pobegli iz Spanije tokom inkvizicije) i postoje i oni orijentalni Jevreji koji lice na Arape i koji su genetski zapravo najblizi onim autenticnim, starozavetnim Jevrejima.

kad pomesas svasta, to se zove pomija

a pomije su za svinje

gal gadot je baš lepa (za moj ukus) :D
gal-gadot-asia-6a61381c4124b5b1ccb87b101a5e9bef_600x400.jpg

Jevrejke važe za konzervativne žene ali koliko vidim i one su se pustile u promet. Ni manje ni više nego vojnikinje.

Verovatno hoće da opuste malo te svoje majke i bake, da im pokažu da ništa ne treba preozbiljno shvatati.

Možda je kod njih sad neka mini seksualna revolucija, kao kod nas šezdesetih, kad se pojavila BB u mini suknji ?! (Ili to beše Tvigi ??)

Back