FDDD
Poznat
- Poruka
- 7.766
Najlepše Indijke su iz viših kasta, potomaka drevnih Arijevaca. Ova mi izgleda malo evropeidno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Najlepše Indijke su iz viših kasta, potomaka drevnih Arijevaca. Ova mi izgleda malo evropeidno.
Pokojna Pratysa Banarji iz serije Mala Nevesta je porijeklom Bengalka i imala je zakosene oci ali bio sam zaljubljen u njenu ljepotu. Kad sam cuo da je izvrsila samoubistvo, bio sam jako nesretan.Najlepše Indijke su iz viših kasta, potomaka drevnih Arijevaca. Ova mi izgleda malo evropeidno.
Auhhhh...A gde si ti video uzivo Indijke?Za mene su Indijke najljepse zene i veoma su dobre (kako primjecujem na njihovim sapunicama).
Pogledajte prilog 1332717
Ovo je moj tip zene. Stvarno prelijepa cura i veoma seksi.
To je model za zimu.Ovo je moj tip zene. Stvarno prelijepa cura i veoma seksi.
Ja mislio da su Srbiju zadnje 22 godine pokrali politicari ( uglavnom cistokrvni i beli Srbi) a ne Romi, i to u milijardama $$$...Znači ipak u proseku ne kradu kao beli
Potresna priča, sav sam pretrno
To iz licnog iskustva ili si "cuo" pricu?Muslimanima se svidjaju Indijke sto istovremeno mogu biti moderne a sa druge strane tradicija im nije nepoznata. Mogu od foto modela postati obicne domacice sto to nije slucaj sa Evropljankama i Amerikankama.
Imam komsinicu Koreanku, nisam na ulici ( ne na TV, interMetu ili casopisima) nikad video zgodnije i lepse stvorenje. A o Brazilkama i juznoamerikankama ne bih trosio ni reci, uostalom na raznoraznim svetskim izborima za miss one uglavnom pobedjuju. Znaci ne mozes tvrditi najlepse su ove ili one, mozes samo reci "meni su najlepse te i te, volim samo plave, volim samo crne, volim sa 6-ticama...". Jer, lepota je u oku posmatraca. Pojam lepote se menjao i u Evropi, nekad je opste prihvaceno bilo da su lepe zene zaobljenije ( zenski modeli od antickih vremena pa preko renesanse, klasicizma do imresionizma su bile takve), danasnji ideal zenske lepote tece tek od kraja '60-tih godina proslog veka a na danasnje lepotice pre 100 godina se ne bi ni obazirali.Nema lepše žene od belkinje. Ko se slaže sa mnom?
Obojene i ako su lepe, imaju najčešće miks sa belom rasom.
Pusti te fore, pričam o običnom narodu.Ja mislio da su Srbiju zadnje 22 godine pokrali politicari ( uglavnom cistokrvni i beli Srbi) a ne Romi, i to u milijardama $$$...
Popij nesto, mozda te utrnulost mine.
Opet da ti objasnim, smatram pojam lepote medju raznim rasama i narodima u globalu. Ne možeš da me ubediš da su lepe čiste crnkinje iz Afrike kad je 90% majmunoliko. Ili Azijatkinje sa bezizražajnim ravnim licem.Imam komsinicu Koreanku, nisam na ulici ( ne na TV, interMetu ili casopisima) nikad video zgodnije i lepse stvorenje. A o Brazilkama i juznoamerikankama ne bih trosio ni reci, uostalom na raznoraznim svetskim izborima za miss one uglavnom pobedjuju. Znaci ne mozes tvrditi najlepse su ove ili one, mozes samo reci "meni su najlepse te i te, volim samo plave, volim samo crne, volim sa 6-ticama...". Jer, lepota je u oku posmatraca. Pojam lepote se menjao i u Evropi, nekad je opste prihvaceno bilo da su lepe zene zaobljenije ( zenski modeli od antickih vremena pa preko renesanse, klasicizma do imresionizma su bile takve), danasnji ideal zenske lepote tece tek od kraja '60-tih godina proslog veka a na danasnje lepotice pre 100 godina se ne bi ni obazirali.
Opet, mozete se zaljubiti u gabora po necijem tudjem poimanju zenske lepote ali je u vasim ocima ona najlepsa. No, kad te mediji decenijama ubedjuju da je takav i takav tip zena najlepsi onda manje vise svi mi pocinjemo gledati kroz naocare koje su nam stavili ti mediji na oci. Merilin Monro je pojam druge polovine XX veka za lepu i seksipilnu zenu, da danas pocinje kao glumica niko je ne bi posmatrao tako, bila bi obicna ne preterani atraktivna zena. No mediji su nase roditelje ubedili u suprotno a preko njih i mi mislimo da je ona vauuu...
U
Волиш ли и ромкиње оне су тако ко индијке??Za mene su Indijke najljepse zene i veoma su dobre (kako primjecujem na njihovim sapunicama).
Da slične su.Волиш ли и ромкиње оне су тако ко индијке??
Неменгава текерама!!!!!Da slične su.
Ja nemam lično iskustvo, nijesu me privlačile. Sve zavisi kako je kome sta lijepo.
Čuo sam ono klasično tračaranje da su romkinje opasno "vruće" u krevetu.
Ne razumem čak ni ono čuvenoНеменгава текерама!!!!!
Би ли се оженио циганчицом ал да није прљава, неуредна ил шта већNe razumem čak ni ono čuveno
Djavte kuravte
Samo ti se čini.Za mene su Indijke najljepse zene i veoma su dobre (kako primjecujem na njihovim sapunicama).
Mozda kad imaju infekciju.Da slične su.
Ja nemam lično iskustvo, nijesu me privlačile. Sve zavisi kako je kome sta lijepo.
Čuo sam ono klasično tračaranje da su romkinje opasno "vruće" u krevetu.