момоа
Legenda
- Poruka
- 72.504
Kuda se ti to kreces?
Svuda, pa izmedju ostalih naletim i na pametne
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuda se ti to kreces?
bas svaki dan?Svuda, pa izmedju ostalih naletim i na pametne
bas svaki dan?
HA. busted.Dobro, ne bas svaki
Lično iskustvo sa glupavim ljudima koji stalno traže konflikt i bezrazložno vređaju druge ljude.Meni vise lici na licno iskustvo.
Ono što razdvaja životinju od čoveka je svest.
Stvarno strasno. Sta su ti rekli?Lično iskustvo sa glupavim ljudima koji stalno traže konflikt i bezrazložno vređaju druge ljude.
Ko moze sa sigurnoscu da tvrdi da zivotinje nemaju svest....?Zašto svi pamte detinjstvo kao najsrećniji period života ? Zato što kao deca imamo nedostatak svesti kako o sebi tako i o svojoj okolini. I Biblija uči da je nedostatak svesti put do sreće. Kada je Adam pojeo jabuku shvatio je da postoji, da je go i osetio je sramotu.
Ono što razdvaja životinju od čoveka je svest. Ono što razdvaja inteligentnijeg od manje inteligentnog čoveka je opet nivo svesti. Inteligentniji ljudi su svesniji stanja u kome se nalaze, a svet je izgleda mračno i okrutno mesto.
Postavlja se pitanje da li su manje svesni ljudi srećniji ?
Bas lepo rezonovanje od jednog samoproklamovanog glupog coveka.Najcesce je rec o zavisti nesrecnih koji moraju da nadju neku objasnjenje zasto su srecni srecni, pa onda krece - glup je (za razliku od mene), ispran mozak (za razliku od mene), ne uvidja sustastvenost kvintesencije (za razliku od mene)
Nisam od tih koju nesreću dovode u vezu s inteligencijom. To je Hemingvejeva zabluda.
Bas lepo rezonovanje od jednog samoproklamovanog glupog coveka.
Inace u toj kognitivnoj distorziji se krije i potencijal manipulacije od strane kultova. Za ljude koji su nesrecni unutar kulta smatra se da ne praktikuju uverenja kako treba.
Не ради се о глупом или паметном човеку. И један и други могу бити срећни или несрећни на свој начин.
Моје становиште је "блаженство је у незнању" или "што мање знаш мање патиш", дакле, понављам, не ради се о глупости или памети.
sto si gluplji manje su sanse da ces nesto znati, jer to cesto zahteva aktiviranje mozgaНе ради се о глупом или паметном човеку. И један и други могу бити срећни или несрећни на свој начин.
Моје становиште је "блаженство је у незнању" или "што мање знаш мање патиш", дакле, понављам, не ради се о глупости или памети.
Mišljenja sam da ne postoji glup već samo neuk, slabo vaspitan čovek.Postavlja se pitanje da li su manje svesni ljudi srećniji ?
Ja sad imam svest ali i dalje je najlepse popeti se na komsijinu tresnjuZašto svi pamte detinjstvo kao najsrećniji period života ? Zato što kao deca imamo nedostatak svesti kako o sebi tako i o svojoj okolini. I Biblija uči da je nedostatak svesti put do sreće. Kada je Adam pojeo jabuku shvatio je da postoji, da je go i osetio je sramotu.
Ono što razdvaja životinju od čoveka je svest. Ono što razdvaja inteligentnijeg od manje inteligentnog čoveka je opet nivo svesti. Inteligentniji ljudi su svesniji stanja u kome se nalaze, a svet je izgleda mračno i okrutno mesto.
Bas takoНе ради се о глупом или паметном човеку. И један и други могу бити срећни или несрећни на свој начин.
Cime dokazujes tu tvrdnju?Zašto svi pamte detinjstvo kao najsrećniji period života ? Zato što kao deca imamo nedostatak svesti kako o sebi tako i o svojoj okolini. I Biblija uči da je nedostatak svesti put do sreće. Kada je Adam pojeo jabuku shvatio je da postoji, da je go i osetio je sramotu.
Свако мисли да нешто зна, тако и луп човек мисли да зна, чак много зна, и уопште није важно да ли је истина или не то што зна.sto si gluplji manje su sanse da ces nesto znati, jer to cesto zahteva aktiviranje mozga