- Poruka
- 8.923
pitam se baš? jer ono vidim neki ljudi ič ne razmišljaju ič se ne sikiraju sve im je smešno i veselo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno, no ovde je problem shto se polazi od toga da si ti automatski pametan ako postavljash ovakvo pitanje, shto je narcisoidno, precenjivanje samog sebe
ko ima pravo za sebe da kazhe da je pametan?
Nema to veze sa inteligencijom već sa analitičnošču našega uma. Postoje visoko analitični ljudi (tj. ljudi analitičnog uma) koji sve vole da analiziraju: ,,Zašto mi je danas taj i taj rekao to i to'', ,,da li sam se poneo na pravi način'' ,,zašto se te stvari dešavaju, šta im je uzrok'' itd. Postoje i oni manje analitični koji prosto puštaju da stvari prolaze pored njih ne hajući mnogo. E njima je mnogo lakše u životu. Neinteligentni ljudi takođe mogu imati analitičan um te će im stoga biti teško u životu...e sad...sa koliko uspeha analiziraju to je druga stvar...
Možda si pomješala pojam lud i glup. Što se tiče glupih ljudi i oni imaju probleme i mike iako su do neke mjere ograničeni nisu potpuno indiferentni.pitam se baš? jer ono vidim neki ljudi ič ne razmišljaju ič se ne sikiraju sve im je smešno i veselo?![]()
pitam se baš? jer ono vidim neki ljudi ič ne razmišljaju ič se ne sikiraju sve im je smešno i veselo?![]()
imaju manje zahtjeva za srecupitam se baš? jer ono vidim neki ljudi ič ne razmišljaju ič se ne sikiraju sve im je smešno i veselo?![]()
imaju manje zahtjeva za srecu
ali i ti manji zahtjevi mogu jednako lako da ne budu ispunjeni
taj mit o inteligenciji je nastao iz slatkog limunamozhda ne manje al su definitivno prostiji, ljudi visoke inteligencije i razvijenog duha se bore sa problemima vece kompleksnosti (barem ja cenim, ispravite me)
pitam se baš? jer ono vidim neki ljudi ič ne razmišljaju ič se ne sikiraju sve im je smešno i veselo?![]()