piskaralo
Aktivan član
- Poruka
- 1.278
ne znam ali ja bih volela da imam muza kuvara - kuva u kuci,kuva na poslu a ja lisena te dosadne obaveze i posvecena izjedanju neke super kul hrane![]()
imala sam priliku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ali ja bih volela da imam muza kuvara - kuva u kuci,kuva na poslu a ja lisena te dosadne obaveze i posvecena izjedanju neke super kul hrane![]()
Sve ti je to povezano sa hedonizmom i posvecenosti istom.![]()
Da li vazi pravilo da je osoba koja dobro kuva i dobar ljubavnik? Sta mislite o tome? Koristim da se pohvalim.Napravila sam prvi hleb u zivotu i fantastican je.
Pipi mi dala recept. Hvala.
Svi odusevljeni.
Vasa iskustva?
meni je najseksi muskarac koji ume i voli da eksperimentise u kuhinji. verovatno to ima veze sa kreativnoscu. i na kraju me popne na kuhinjski element. pa malo spagetice, onako sa vajrace, malo poljupci.......
Ja cesto povezujem ljubav,seks i hranu. I praxa mi je pokazala da onaj ko ume da mi napravi "ukusan rucak", ume i da me maximalno zadovolji. Verujem da muskarci, koji dobro kuvaju, imaju razvijena cula, a to je podjednako vazno i u krevetu.
Da li vazi pravilo da je osoba koja dobro kuva i dobar ljubavnik? Sta mislite o tome? Koristim da se pohvalim.Napravila sam prvi hleb u zivotu i fantastican je.
Svi odusevljeni.
Vasa iskustva?
Svi odusevljeni.
Vasa iskustva?
Svi odusevljeni.
Vasa iskustva?
jel znate kako musko bez jedne ruke puni paprike?![]()
Mozda bi mogla da pomesas. Razliciti ukusi pojacavaju ukus svakog sastojka posebno. Jaci uzitak.![]()