Да ли су Ђокић и студенти издајници државе?

Како се котирају на скали издајништва од 1 до 10?

• Између 1 и 3

glasova: 4 36,4%
  • 4-5

glasova: 0 0,0%
  • 6-8

glasova: 1 9,1%
  • 9-10

glasova: 6 54,5%

• Ukupno glasova
    11
Колико су до сада издали и коме, а колико би сутра када би се далеко било домогли власти, по вама?

По мени, нису до сада издали никоме ништа.

Просто јербо нису били у могућности.

А видећемо да ли ће, кад постану власт.

За актуелну власт знамо и шта је издала, и коме, до сада.

Како нису кад се стално састају са страним амбасадорима, трче у Брисел на поклоњење итд...?

То је нормално. састајали су се и представници садашње власти са страним амбасадорима и ишли у Брисел, док су били опозиција.

Ти се можда не сећаш, али ја више нисам тако млад, па се сећам и времена пре 2012-те.

Али, за издају мораш да будеш у ситуацији да је извршиш.

А то значи, да имаш утицај и моћ. тј. власт.

То је нормално. састајали су се и представници садашње власти са страним амбасадорима и ишли у Брисел, док су били опозиција.

Ти се можда не сећаш, али ја више нисам тако млад, па се сећам и времена пре 2012-те.

Али, за издају мораш да будеш у ситуацији да је извршиш.

А то значи, да имаш утицај и моћ. тј. власт.
nisu se naprednjaci dok su bili u opoziciji samo sastajali sa stranim ambasadorima nego i sa predstavnicima tajnih službi koje su ih zavrbovale...tako bar tvrdi Šešelj dr Vojislav

nisu se naprednjaci dok su bili u opoziciji samo sastajali sa stranim ambasadorima nego i sa predstavnicima tajnih službi koje su ih zavrbovale...tako bar tvrdi Šešelj dr Vojislav

А добро, Шешељу није за веровати, од данас овако, сутра онако, зависи ко га боље плати.

Али, факат је да се актуелни председник редовно сусреће са шефовима Ми 6, на пример.

О томе чак и Дневник јавља.

Мени то помало чудно, јер не видим што то он ради, то је испод његовог нивоа, а и ван надлежности.

Али, Боже мој.

Daj samo 1 primer izdajništva Đokića, a onda slobodno navedi hiljade primera izdajništva Ace Srbina
radio je projekte kao arhitekta za Beograd na vodi a to ne možeš u Srbiji ako nisi režimski čovek.. naprednjaci su ga izgurali na mesto rektora... ili je izdao naprednjake ili će da izda studente...

Студенти нису на власти , тако да на скали од 1 до 10 дајем 0
Имају део судске власти + успели су да подрже стране интересе, да се изврши притисак на Србију и Српску због унутрашње ничим изазване нестабилности

radio je projekte kao arhitekta za Beograd na vodi a to ne možeš u Srbiji ako nisi režimski čovek.. naprednjaci su ga izgurali na mesto rektora... ili je izdao naprednjake ili će da izda studente...

Ваистину, само ови СНС ботићи имплицирају да је дотични нечим издао Државу?

Не видим чиме?

Оно, нису напредњаци Држава, а нису ни студенти...још.

Имају део судске власти - успели су да подрже стране интересе, да се изврши притисак на Србију због унутрашње ничим изазване нестабилности

Студенти имају део судске власти?

Коју је поставила садашња власт?

Богами, онда су студенти далеко опаснији и способнији него што сам мислио.

Још један разлог да гласам за њих.

Има и фото видео али нећу перпериусу да рушим проеу снешка.

Имају део судске власти + успели су да подрже стране интересе, да се изврши притисак на Србију и Српску због унутрашње ничим изазване нестабилности
Како то мислиш ничим изазване нестабилности ? Па овде се незадовољство прикупља годинама у народу , само што је несрећним случајем када је пала надстрешница кулминирало .

А и то да имају део судске власти , не бих се сложио са тим.То можда неке судије су на страни студената па зато тако кажеш , имали смо пример када је ова власт хтела да поклони бомбардовану зграду генералштаба трампу , па су одређене судије биле против тога и то све по закону , али то не одговара напредњацима који све продају.

А добро, Шешељу није за веровати, од данас овако, сутра онако, зависи ко га боље плати.

Али, факат је да се актуелни председник редовно сусреће са шефовима Ми 6, на пример.

О томе чак и Дневник јавља.

Мени то помало чудно, јер не видим што то он ради, то је испод његовог нивоа, а и ван надлежности.

Али, Боже мој.
u stvari to je iznad njegovog nivoa... on je kolonijalni upravnik a MI6 i CIA i Mosad postavljaju kolonijalne upravnike...
izbora nema toliko dugo jer treba vremena da slome studente i proguraju svoje ljude na njihovu listu...kad se to desi, onda će biti izbora...vlasnici kolonije ne mogu da dopuste da se kolonija oslobodi kolonijalne uprave a što se tiče kolonijalnog upravnika on je za jednokratnu upotrebu - traje na vlasti dok sprovodi njihovu agendu i nije ih briga da li će završiti kao Sadam ili kao Asad

u stvari to je iznad njegovog nivoa... on je kolonijalni upravnik a MI6 i CIA i Mosad postavljaju kolonijalne upravnike...
izbora nema toliko dugo jer treba vremena da slome studente i proguraju svoje ljude na njihovu listu...kad se to desi, onda će biti izbora...vlasnici kolonije ne mogu da dopuste da se kolonija oslobodi kolonijalne uprave a što se tiče kolonijalnog upravnika on je za jednokratnu upotrebu - traje na vlasti dok sprovodi njihovu agendu i nije ih briga da li će završiti kao Sadam ili kao Asad

Да, то су интересантна питања.

Не знам како ови СНС пицулићи тумаче то што се Председник једне државе лично састаје са шефовима страних обавештајних служби, који су, ипак постављена и ниже рангирана лица од изабраних носилаца власти.

Да ли као издају, или као љубљење дупета?

Колико су до сада издали и коме, а колико би сутра када би се далеко било домогли власти, по вама?
Suštinski najpre moraš definisati šta je spada pod izdaju države?
A i ono, nisu na vlasti pa i nema neke vajde pričati o izdaji jer nema nekog konkretnog dela?

Suštinski najpre moraš definisati šta je spada pod izdaju države?
A i ono, nisu na vlasti pa i nema neke vajde pričati o izdaji jer nema nekog konkretnog dela?
Borba za sprovodjenje stranih interesa, na primer ne vole domacu udbu hoce neku stranu sluzbu. Udba im je veliki problem jer nije strana.

Back