ma mljac, zamišljam kako stoji uspravno, toŠta mljac, užas
Ne znam za tebe Ziko, ali ja ne trazim izgovor da svrsim. Niyi mi treba. Naravno da se podrazumeva hepi end.Izgovor za hepi end? Ili ga izmasira i na pola ostavi da stoji?
Pa aeks masaza jbt. Tema je seks, ne rehabilitacija.ne znam
ne verujem da to postoji van sexa .. hehe
sisanje je ta radnja m?
sviđa mi se što smo došli do seksa...Pa aeks masaza jbt. Tema je seks, ne rehabilitacija.
Pa brate.sviđa mi se što smo došli do seksa...
neki kažu sve teme završavaju s hranom
u poslednje vreme završavaju sa svađom
a kod nas sad završavaju sa sexom... nice![]()
Ma ne to, nego nazovimo stvari pravim imenom.Ne znam za tebe Ziko, ali ja ne trazim izgovor da svrsim. Niyi mi treba. Naravno da se podrazumeva hepi end.
Ne znam, može li u ležećem položaju da stoji baš uspravno?ma mljac, zamišljam kako stoji uspravno, to![]()
ja volim stojeći položaj.. sexije mi jeNe znam, može li u ležećem položaju da stoji baš uspravno?
A ne ne ne. Ne ono da ga popusi ili samo izdrka. Nego, lepo ulje za masazu, iki dobar lub i onda rukama pokreti bas kao masaza. I mjuza uz to nega enigma, volare opustanje i mirisljavi stapici.Ma ne to, nego nazovimo stvari pravim imenom.
nemoj sad da nas napališA ne ne ne. Ne ono da ga popusi ili samo izdrka. Nego, lepo ulje za masazu, iki dobar lub i onda rukama pokreti bas kao masaza. I mjuza uz to nega enigma, volare opustanje i mirisljavi stapici.
P nemas 16 god jbt.nemoj sad da nas napališ
Pa dobro, to je lepo, ok ajde, prestacu.
palim se kao tinejdžerka
Ne brini se za moje iskuustvo, gledaj svoje.Nije tačno baš uopšte, nemaš dovoljno iskustva.
Ne kapiraš baš uopšte šta sam hteo da kažem, ali ni izbliza…Ne brini se za moje iskuustvo, gledaj svoje.