- Poruka
- 43.503
Zašto tako misliš?Nismo svi tako odgovorni. U stvari mali postotak ljudi je odgovorno. Ostali rade ono što se očekuje od njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto tako misliš?Nismo svi tako odgovorni. U stvari mali postotak ljudi je odgovorno. Ostali rade ono što se očekuje od njih.
Životno iskustvo. Ne uljepšavam stvari.Zašto tako misliš?
Odgovornost se u punom smislu te reči i očekuje.Nismo svi tako odgovorni. U stvari mali postotak ljudi je odgovorno. Ostali rade ono što se očekuje od njih.
To sam čekala.Životno iskustvo. Ne uljepšavam stvari.
A gdje su druge okolnosti?Odgovornost se u punom smislu te reči i očekuje.
A za nagradu dobijaš dete koje raste u čoveka.
Zar to nije dovoljno da budeš potpuno zadovoljan i srećan?
Iznad opisuješ neke egoistične roditelje (ne kažem da ih nema, čak nasuprot tome, dosta ih je, nažalost).
E, sad, šta je po tebi pravi roditelj. Meni su govorili da nema pravog recepta za roditelja. Znaj djeca iz iste šerpe da jedu, a drugačije da rade.Ako si pravi roditelj onda ništa nije teško.
Naravno da nije lako odgajati decu, to niko ovde ne osporava, ali je zadovoljstvo.A gdje su druge okolnosti?
Pričamo li o filmovima ili smo na zemlji i gledamo realno?
Uvijek se sjetim moje razrednice kada smo pričali o tako nekakvoj sličnoj temi.
Ona bi znala reći: Dijete je jako teško podizati i odgajati. Pogotovo žensku djecu. To su male đavolice
Ja nikada nisam imala razumijevanja za maratonce, planinare, golubare i sl.Naravno da nije lako odgajati decu, to niko ovde ne osporava, ali je zadovoljstvo.
Ljudi trče maraton, penju se na planinske vrhove, svašta nešto teško. Čine to iz ličnog zadovoljstva.Nama koji to gledamo izgleda teško ali njihovo zadovoljstvo je nemerljivo.
Zašto?Ja nikada nisam imala razumijevanja za maratonce, planinare, golubare i sl.
Ne znam. Ne privlače me te stvari, jer ne volim ispitivati svoje mogućnosti, šta, koliko i dokle mogu ići. Životinja se bojim, a golubari su mi bili oduvijek čudaci..Zašto?
Šta misliš da li bi se složili roditelji desetine hiljada kriminalaca, ubica, prostitutki, narkomana, invalida i dr.?Deca su jedina prava vrednost u životu i jedini razlog postojanja.
Izvini, da li si ti roditelj?Ako si pravi roditelj onda ništa nije teško.
Jesam.Izvini, da li si ti roditelj?
Ne zameri,pišeš gluposti.Dwca du nenapisana knjiga,porodica je najbitniji pisac uz školstvo,društvo,okruženje.Šta misliš da li bi se složili roditelji desetine hiljada kriminalaca, ubica, prostitutki, narkomana, invalida i dr.?
Dijete je lutrija. Šta izvučeš.
Možda nekada bio, ali sada djeca smetaju državi. Koštaju.Ne zameri,pišeš gluposti.Dwca du nenapisana knjiga,porodica je najbitniji pisac uz školstvo,društvo,okruženje.
Pogresna pretpostavka. Potpuno pogresna.Ne zezam zaista! Podređen si drugom biću i živiš da bi ono bilo sretno.
Deca prihvataju stvari onako kako im objasniš. Nažalost, većina ne voli da se potrudi i da objasni, nego ili objašnjava batinama ili "zato što sam ja tako rekao" ili pusti da im selo/ulica objasni.Djeca to prihvataju zdravo za gotovo.
Mozda u tvom selu, i to je stvar izbora zene a ne stvar moranja.Često su žene sluge i mužu i djeci.
Opet stvar izbora i dogovora.Najveći teret života je na njihovim plećima.
To je stvarno strašnoA gdje su druge okolnosti?
Pričamo li o filmovima ili smo na zemlji i gledamo realno?
Uvijek se sjetim moje razrednice kada smo pričali o tako nekakvoj sličnoj temi.
Ona bi znala reći: Dijete je jako teško podizati i odgajati. Pogotovo žensku djecu. To su male đavolice

ČudnoJa nikada nisam imala razumijevanja za maratonce, planinare, golubare i sl.

Zašto? Čuvaju pticeNe znam. Ne privlače me te stvari, jer ne volim ispitivati svoje mogućnosti, šta, koliko i dokle mogu ići. Životinja se bojim, a golubari su mi bili oduvijek čudaci..
, gde ćeš lepšeg 
Ne znam. Ne privlače me te stvari, jer ne volim ispitivati svoje mogućnosti, šta, koliko i dokle mogu ići. Životinja se bojim, a golubari su mi bili oduvijek čudaci..
Pogrešno si Frede protumačio kao i većina.Znači ti si preplašena i zato tako pišeš.
To sve objašnjava....
I ti si počeo da unižavaš kao i većina ovih plaćenika?!Pogresna pretpostavka. Potpuno pogresna.
Deca prihvataju stvari onako kako im objasniš. Nažalost, većina ne voli da se potrudi i da objasni, nego ili objašnjava batinama ili "zato što sam ja tako rekao" ili pusti da im selo/ulica objasni.
Mozda u tvom selu, i to je stvar izbora zene a ne stvar moranja.
Opet stvar izbora i dogovora.