Da li vredi imati decu da bi neko imao samo da na sahrani? Deca samo uzimaju ali gotovo ništa ne vraćaju roditeljima. Da li se uopšte isplati imati decu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Postao sam prepoznatljiv po stilu pisanja.Tačno sam znao da si ti postavio ovu temu.![]()

nisi voleo i poštovao tvoje roditelje?Da li vredi imati decu da bi neko imao samo da na sahrani? Deca samo uzimaju ali gotovo ništa ne vraćaju roditeljima. Da li se uopšte isplati imati decu?
Pa jesam, i dalje ih poštujem i volim, ali ne verujem da će imati neke koristi od mene. Neće im ni trebati ništa, ali opet ispada da su njihove pare bačene "u bunar bez dna".nisi voleo i poštovao tvoje roditelje?
Pa u mnogim slučajevima ljubav između roditelja i deteta je jednosmerna ulica.Da li je ljubav bačena stvar?!
Pa u mnogim slučajevima ljubav između roditelja i deteta je jednosmerna ulica.
Pa setiš li se ti tvojim roditeljima da kupiš nekad nešto kad ih toliko voliš (ako su i dalje živi) ili i dalje samo "daj, daj, daj"?Pa šta? Kad voliš ne tražiš svoje. Istinski ne tražiš, jer te sama ljubav oplemenjuje
Ovo nije nihilizam.Da li je ljubav bačena stvar?!
Veći nihilizam od ovog ne videh
Zašto 'daj, daj, daj'?Pa setiš li se ti tvojim roditeljima da kupiš nekad nešto kad ih toliko voliš (ako su i dalje živi) ili i dalje samo "daj, daj, daj"?
U dosta slučajeva roditelji pomažu svojoj deci. Vrlo retko deca pomažu svoje roditelje čak i ako je to potrebno.Zašto 'daj, daj, daj'?
Ako su investirali u tebe, valjda si već završio školovanje i osposobljen za samostalan život, ili nisi?
Ili radiš introspakciju?
Caci ti si dusom blokader.Da li vredi imati decu da bi neko imao samo da na sahrani? Deca samo uzimaju ali gotovo ništa ne vraćaju roditeljima. Da li se uopšte isplati imati decu?
Ti si spodoba sa ovakvim nezdravim razmišljanjima!Otkači se bre od mene više spodobo jedna.
Ja razmišljam kritički a ne kako mi je društvo nametnulo. Gledam svet oko sebe i opažam neke stvari koje niko ili ne vidi ili se pravi da ne vidi.Ti si spodoba sa ovakvim nezdravim razmišljanjima!
Ja nisam ćaci a nisam ni blokader.Caci ti si dusom blokader.
Meliote, ako deca služe "samo da te sahrane" onda si ti 100% promašena investicija.Da li vredi imati decu da bi neko imao samo da na sahrani? Deca samo uzimaju ali gotovo ništa ne vraćaju roditeljima. Da li se uopšte isplati imati decu?
To je tvoje shvatanje sebe samog.Ja nisam ćaci a nisam ni blokader.
Ti posećuješ redovno svoje roditelje, finansijski ih pomazeš, poradiš im nešto po kući?Meliote, ako deca služe "samo da te sahrane" onda si ti 100% promašena investicija.
Jadni tvoji roditelji.
Da.Ti posećuješ redovno svoje roditelje, finansijski ih pomazeš, poradiš im nešto po kući?
Kad stigneš i da radiš, da se posvetiš deci, da putuješ do Amerike i da visiš ovde ceo dan po forumu?
Ma, 'ajdee!Ja razmišljam kritički a ne kako mi je društvo nametnulo. Gledam svet oko sebe i opažam neke stvari koje niko ili ne vidi ili se pravi da ne vidi.
Dobrim raspoređivanjem vremena sve može da se stigne. Evo sad sedim i čekam u Kemoimpexu da mi promene gume, pa sa sinom idem kod mog oca u Valjevo. Svaki deda voli da se igra sa unukom. Dok čekam da mi zamene gume, visim na forumu.Kad stigneš i da radiš, da se posvetiš deci, da putuješ do Amerike i da visiš ovde ceo dan po forumu?