- Poruka
- 30.591
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šapić: Od ponedeljka počinje podela vaučera deci i zaposlenima u beogradskim školama i vrtićima
Naslov koji je izazvao buru negodovanja roditelja a i prosvetnih radnika u provinciji. Mnogi su se zapitali čemu dalja razdvajanja i podele na Beograd i ostale .Nije poenta u novcu, taj vaučer ionako u sport vizionu vredi kao par čarapa ili štitnik , problem je postupak. I nije to prvi slučaj takve degradacije dece iz provincije, počev od podele besplatih učenika deci u BG-u, tableta i slično.Neki će reći da je to do opština i da niko ne brani vlastima u provinciji da i oni dele svojoj deci. Pitanje je samo , iz kog budžeta, kada se u manjim opštinama i za obično krečenje jure opštinari, svemogući,ali to nije pitanje o kome bih sada. Pitanje je, dokle podele na BG i ostale i šta se time postiže ?
Neki će reći da je to do opština i da niko ne brani vlastima u provinciji da i oni dele svojoj deci. Pitanje je samo , iz kog budžeta, kada se u manjim opštinama i za obično krečenje jure opštinari, svemogući,ali to nije pitanje o kome bih sada.Локална самоуправа има надлежност на својој територији.
Деца из провинције нека се обрате својој општини или граду и нека траже ваучере.
Шапић не може, као крадоначелник Београда, да дели ваучере по Крагујевцу.
Овај захтев ти је мало претеран.Čitaj me malo pažljivije![]()
Није нељубазан.Nije, veoma je ljubazan![]()
uskoro ce ti da udjes u BG trebati pasos.A svima je dobro poznato da ostali gradovi nikada neće imati taj budžet , znači zaključujemo, preselite se svi u BG .
Ogromna je razlika u visini budzeta, tako da negde mogu sagraditi i škole i kupiti tablete i slati decu u vrtić besplatno a neki još nemaju sanitarni čvor u školi, već poljski wc za decusvaki grad, ima svoj godisnji budzet, e sad kako ce koji gradonacalnik planirati ta sredstva je individualna stvar,
neko je podelio ucebnike u beogradu,
mozda neko u provinciji izgradio novi vrtic, sportsku salu, igraliste neko za sport ili sta znam sta jos,
nemora, pa cak i netreba da je fokus svih gradonacalnika isti,
zato su izbori, pa neko dobije novi mandat nekog gradani smene
Ne znam kakve veze ima sa temom, ali ako će to rešiti problem, ja sam za@Stojkov Menidjer pa cijelu cu ti Bosnu u Beograd preseliti.
Znat ce @Stojkov Menidjer vecNe znam kakve veze ima sa temom, ali ako će to rešiti problem, ja sam za![]()
Tek sa unucima valja prodivanit kojeZnat ce @Stojkov Menidjer vec
Šapić: Od ponedeljka počinje podela vaučera deci i zaposlenima u beogradskim školama i vrtićima
Naslov koji je izazvao buru negodovanja roditelja a i prosvetnih radnika u provinciji. Mnogi su se zapitali čemu dalja razdvajanja i podele na Beograd i ostale .Nije poenta u novcu, taj vaučer ionako u sport vizionu vredi kao par čarapa ili štitnik , problem je postupak. I nije to prvi slučaj takve degradacije dece iz provincije, počev od podele besplatih učenika deci u BG-u, tableta i slično.Neki će reći da je to do opština i da niko ne brani vlastima u provinciji da i oni dele svojoj deci. Pitanje je samo , iz kog budžeta, kada se u manjim opštinama i za obično krečenje jure opštinari, svemogući,ali to nije pitanje o kome bih sada. Pitanje je, dokle podele na BG i ostale i šta se time postiže ?